Yaa sorma aradım şimdi bu kadar amatör olur kadın bilmiyor bilen kişi yokmuş başkasını aradılar ölçü doğru bu sefer gramajı 125mi 90mı bilemediler sinir oldum buklet kapaktan bulmuştum kuzu numaramı verdim dönücekler yarın ama umutlu değilim pekKapaksızlardan mı buldun kuzu .İnşallah buçuklu ölçü doğrudur da bu işte çözülmüş olur
Ayy aman ya gıcıklar. Olsun bilen biri mutlaka vardır kuzucum dert etme olur elbet. Olmazsa da burada var neticede en fazla buradan göndeririz sana sıkma canınıYaa sorma aradım şimdi bu kadar amatör olur kadın bilmiyor bilen kişi yokmuş başkasını aradılar ölçü doğru bu sefer gramajı 125mi 90mı bilemediler sinir oldum buklet kapaktan bulmuştum kuzu numaramı verdim dönücekler yarın ama umutlu değilim pek
Benim sorduğum firmada istanbulda kuzu hallolsun istiyorum artık daha süslenecek onlar sen başladınmı isimleri yazmaya ?Ayy aman ya gıcıklar. Olsun bilen biri mutlaka vardır kuzucum dert etme olur elbet. Olmazsa da burada var neticede en fazla buradan göndeririz sana sıkma canını
Haftasonuna bıraktım kuzu ya, işte bu haftasonu yapıcaz inşallah. İsimleri de zarfa değil önüne ipe asılı etikete yazalım dedim sağolsunBenim sorduğum firmada istanbulda kuzu hallolsun istiyorum artık daha süslenecek onlar sen başladınmı isimleri yazmaya ?
Bende öyle etiket aldım ama düz beyaz sadece isim yazıcak.Haftasonuna bıraktım kuzu ya, işte bu haftasonu yapıcaz inşallah. İsimleri de zarfa değil önüne ipe asılı etikete yazalım dedim sağolsunAuralee hazırladı yine, onun çıktısını alıp eklicem işte :)
Ay yok yok yapmaBende öyle etiket aldım ama düz beyaz sadece isim yazıcak.
Zarf bulamıyorum artık böylemi yapsam diye düşünmeye başladım
Eki Görüntüle 1606410
hahah vakit kalmadı ya çok sıkılıyorum şu zarf olayınaAy yok yok yapmaBuluruz elbet kuzucum oradan bi haber gelsinde :)
Merhaba kızlar:) evliliğim çok güzel gidiyo herşey yolunda çok şükür :) az çok nişanlılık dönemimin sorunlarını biliyodun evlenince hiç biri kalmadı çok şükür:))math27 napıyo acaba nasıl gidiyor evlilikleri bu evlenen hatunların
Ohhoo neler neler asklmis hemde hamile kalinmis masaAllah cok mutlu ol tatlim coook sevindimMerhaba kızlar:) evliliğim çok güzel gidiyo herşey yolunda çok şükür :) az çok nişanlılık dönemimin sorunlarını biliyodun evlenince hiç biri kalmadı çok şükür:))
Evimizi aldık eşyalarımızı yerleştirdik kızlar hiç dert etmeyin nasıl olacak die herşey oluyo bi şekilde. Eksiklerim hala var tabi ki ama zamanla tamamlanıyo herşey :)
En önemlisi de artık 2kişilik yaşıyorum :) bi susam tanemiz var inşallah sağlıkla kucağıma alırım:))
Ayy çok sevindim... Hayırlı olsun allah tamamına de dursun canimm... :)))Merhaba kızlar:) evliliğim çok güzel gidiyo herşey yolunda çok şükür :) az çok nişanlılık dönemimin sorunlarını biliyodun evlenince hiç biri kalmadı çok şükür:))
Evimizi aldık eşyalarımızı yerleştirdik kızlar hiç dert etmeyin nasıl olacak die herşey oluyo bi şekilde. Eksiklerim hala var tabi ki ama zamanla tamamlanıyo herşey :)
En önemlisi de artık 2kişilik yaşıyorum :) bi susam tanemiz var inşallah sağlıkla kucağıma alırım:))
Gidip değişmek gibi bir şansın yok mu ki...Kizlar ben cok sinirliyim. Bugun bohca alisverisine cikmistik. Nisanda bohca yapmamistik simdi dugunle nisani bir yapalim dedik. Eminonune gidelim daha uygun olur die dusunduk. 2 magzaya girdik. Ilkinde baya secenek gosterdiler epeyce sonra begendim biseyler begendiklerimden sora beden ve renk yokmus. Geriye 2 alt ust sutyen takim bir atlet sort takim pierre cardinin sectik. Diger islere hic girmedim. Ben sectim kayin valide odeme felan yapti. Birde yanimizda gorumce vardi. Normalde bunlarin toplam fiyati 150 hapiyo ancak 290 tl para almis kayin validemden ve de sutyenlerden 1 takimi vermemis digerininde bedeni 80 demistik 75 vermis.
Baska magazadanda yine gelinlik icin sutyen takimi aldim birde gunluk atlet sort bunlarda 100 tl tutuyordu burayada 200 tl odemis. Odemelere ben karismadigim icin. Birde urunlerede bakmadim. Cantaya ne konuldu die. Sorasinda hesap yaptik elimozde faturada yok. Sinirden ölüyorum
Amin canım darısı sana :)Ayy çok sevindim... Hayırlı olsun allah tamamına de dursun canimm... :)))
Amin nikahı falan yaptık bir de tayin isteyeceğiz dua et sende bana ... Hamilenin duası çabuk kabul olur derler:)) tayin işimiz olursa hemen düğün yapacak yoksa seneye kadar devam beklemeyeAmin canım darısı sana :)
İnşallah kavuşursunuz canım :) bende eş durumu tayini bekliyorum :)Amin nikahı falan yaptık bir de tayin isteyeceğiz dua et sende bana ... Hamilenin duası çabuk kabul olur derler:)) tayin işimiz olursa hemen düğün yapacak yoksa seneye kadar devam beklemeye
İnşallah kavuşursunuz canım :) bende eş durumu tayini bekliyorum :)Amin nikahı falan yaptık bir de tayin isteyeceğiz dua et sende bana ... Hamilenin duası çabuk kabul olur derler:)) tayin işimiz olursa hemen düğün yapacak yoksa seneye kadar devam beklemeye
canım fiyatı ben şöyle biliyorum alışverşten sora nişanlımla başbaşa kaldığımızda bi bakalım dedik. kutuların üstünde fiyatları yazıyordu ordan hesap yaptık. Artık o paralar gitti elimizde fatura bişeyde yokki ispatlıyalımGünaydın kuzulaaar , güzel bir hafta olsun İnşallah! :)
math27 canım hayurlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah (bu arada isim değişikliği sebebiyle sen tanıyamayacaksın muhemelen beni :) )
YEKTA61 kuzu ben anlamadım nasık ehr mağazaya fazla fazla paralar verilir ki nasıl yapmışlar onu. Fiyatı sen biliyorsan onlar da biliyordur yani iki katı parayı nasıl verirler anlamadım
Üzüldüm ama ispat da edilemez ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?