2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hayır tabaklık değil canım havlu çiçek vs koyuyorlar içine banyoya aldm bende oraya koyarım sanırım
SAğol tatlıımmm
Enee o amaçlamıymış hahaha Çok tatlı amaa her neyse Ay şimdi çerçeve alasım geldi benimde iyimi napcam yaa
AHahahhda yemin ediyorum kafalar aynı çalışıyor ben de tabaklık diye düşündüm başta Ne alaka dedim sonra @blisss güle güle kullan çok güzellerr :)
Ayyy neyse yalnız olmadığıma çok sevindim , iyi varsın ya hahah

AHahahhda yemin ediyorum kafalar aynı çalışıyor ben de tabaklık diye düşündüm başta Ne alaka dedim sonra @blisss güle güle kullan çok güzellerr :)
Hahah şaşırmadım nedense Sağol kuzumm
Enee o amaçlamıymış hahaha Çok tatlı amaa her neyse Ay şimdi çerçeve alasım geldi benimde iyimi napcam yaa

Ayyy neyse yalnız olmadığıma çok sevindim , iyi varsın ya hahah

Tüh bakk lazımmı çerçeve

Ay niye öyle dedin ki şimdi

Sen dinle beni, evlendikten sonra yeni çerçeve al. Çok beğenerek eşya falan alma artık evine.
Ayy haklısın kuzu bu konuda sana bırakıyorum kendimi Almıyorum evet bitti gitti. Şu eve bi gireyim ondan sonra artık. Ama dün internetten mutfağa tablo aldım bir de yatak odasına kalpli raf. Onlar sayılmaz artık

geçmişi okuyamadım çok fazla izindeydim ev işi için bu haftada döndüğüm için çok yoğundum

İnşallah sayılırlar
haaahaaaa bende emin olamadım şimdi geldiğimden
şimdi ben buraya niye geldim neden geldim nasıl geldim
Niye geldin bakiim
Yaaaa Auralee bak arkadaş bana ne dediiii
Sen dinleme o arkadaşı, evine yerleş sonra al
Hahahah derler valla ben söyleyeyim
Auralee karikatür harika ama
Girme kızın aklına yaa almıycak işte o kadar
Öyle yaa bi de geliyo üç kardeş var o da iyi
Haha karşılaman çok güzel olmuş kuzu, sade bir hoşgeldin de benden
Heh benimkinin yanında sönük kaldı
hoşbulduk canım
Auralee ye özel
Şımartmayın beni

Aman almasın zaten alt tarafı çerçeve

Bilmiyorum onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…