Enee o amaçlamıymış hahahaHayır tabaklık değil canım havlu çiçek vs koyuyorlar içine banyoya aldm bende oraya koyarım sanırım
SAğol tatlıımmm
Ayyy neyse yalnız olmadığıma çok sevindim , iyi varsın ya hahahAHahahhda yemin ediyorum kafalar aynı çalışıyor ben de tabaklık diye düşündüm baştaNe alaka dedim sonra @blisss güle güle kullan çok güzellerr :)
Hahah şaşırmadım nedenseAHahahhda yemin ediyorum kafalar aynı çalışıyor ben de tabaklık diye düşündüm baştaNe alaka dedim sonra @blisss güle güle kullan çok güzellerr :)
Enee o amaçlamıymış hahahaÇok tatlı amaa her neyse Ay şimdi çerçeve alasım geldi benimde iyimi napcam yaa
Ayyy neyse yalnız olmadığıma çok sevindim , iyi varsın ya hahah
Imm evet yaa, sadece iki tane pembik ikea çerçevesi var günah bana sankiHahah şaşırmadım nedenseSağol kuzumm
Tüh bakk lazımmı çerçeve
Ay niye öyle dedin ki şimdiHahah şaşırmadım nedenseSağol kuzumm
Sen dinle beni, evlendikten sonra yeni çerçeve al. Çok beğenerek eşya falan alma artık evine.Imm evet yaa, sadece iki tane pembik ikea çerçevesi var günah bana sanki
Imm evet yaa, sadece iki tane pembik ikea çerçevesi var günah bana sanki
Hoşgeldinnselam kızlar
Ay niye öyle dedin ki şimdi
Sen dinle beni, evlendikten sonra yeni çerçeve al. Çok beğenerek eşya falan alma artık evine.
Ayy haklısın kuzu bu konuda sana bırakıyorum kendimiAy niye öyle dedin ki şimdi
Sen dinle beni, evlendikten sonra yeni çerçeve al. Çok beğenerek eşya falan alma artık evine.
haaahaaaa bende emin olamadım şimdi geldiğimden
Haha karşılaman çok güzel olmuş kuzu, sade bir hoşgeldin de bendenhaaahaaaa bende emin olamadım şimdi geldiğimden
şimdi ben buraya niye geldim neden geldim nasıl geldim
İnşallah sayılırlarAyy haklısın kuzu bu konuda sana bırakıyorum kendimiAlmıyorum evet bitti gitti. Şu eve bi gireyim ondan sonra artık. Ama dün internetten mutfağa tablo aldım bir de yatak odasına kalpli raf. Onlar sayılmaz artık
Niye geldin bakiimhaaahaaaa bende emin olamadım şimdi geldiğimden
şimdi ben buraya niye geldim neden geldim nasıl geldim
Sen dinleme o arkadaşı, evine yerleş sonra al
Girme kızın aklına yaa almıycak işte o kadar
Heh benimkinin yanında sönük kaldıHaha karşılaman çok güzel olmuş kuzu, sade bir hoşgeldin de benden
Şımartmayın beni
İnşallah sayılırlar
Niye geldin bakiim
Sen dinleme o arkadaşı, evine yerleş sonra al
Girme kızın aklına yaa almıycak işte o kadar
Öyle yaa bi de geliyo üç kardeş var o da iyi
Heh benimkinin yanında sönük kaldı
Şımartmayın beni
Aaa hemmen yolladımAman almasın zaten alt tarafı çerçeve
Bilmiyorum onuu
Aman almasın zaten alt tarafı çerçeve
Ay sayılsa mı iyi sayılmasa mi bilemedim. Haklarında hayırlısını dilerimİnşallah sayılırlar
Dalga geçmicekler mi yani yani hahaha :d Oleeeey!
Ay sayılsa mı iyi sayılmasa mi bilemedim. Haklarında hayırlısını dilerim
İnşallah sayılırlar
Niye geldin bakiim
halılarımızı aldıkta albüme onları ekledim bu akşam gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?