• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlarr mutfak terazisi aldınız mıı hadi size yeni ihtiyaç çıkarayım :KK70:
Başımıza iş çıkarma ayıptır:KK62:

Bu kız hep böyle yaa hep gösteriş derdinde :KK70: Gidiyor hep tasarım şeyler beğeniyor nişanlısına çok üzülüyorum :KK70:

Haha haklısın kuzuu o yüzden duraklama dönemindeyim şuan. Ama sonrası yükseliş olur inşallah :KK70:

Oh iyi olmuş , panik bazen iyidir :KK70:

Haha evet ama resmen öyle :KK70: @blisss çantasından kartını çıkarmaya üşeniyordu benimki de böyle işte :KK70: :KK70: :KK70:
resmen tembellikten öleceksiniz:KK70::KK70:

Gözümünn kararı bana yetiyor :p:p
koptumm aynen terazide neymiş göz kararı on numara:KK70::KK70::KK70:

Kızlar bir yazıp bir kaçıyor gibi oldum ama fırsat bir turlu :)
canım haydi anlat anlat

Hahha ama bir fakir ata sözü der kiii " Bakmak da parayla değil ya! " :KK70:
Napayım öyle uzaktan sevdim zaten, yakınlaşmaya niyetim yok kuzu meraklanma :KK70:
bakma canım sırf zararsın ayaklı zarar:)

Annem ve kayinvalidem arasında bazı tatsızlıklar oldu. Korkuyordu zaten korktugumuz başımıza geldi. 4 günlük evliyiz ama hala bunun keyfini yasayamiyoruz uzuntuluyuz. Tatili dört gözle bekliyoruz
canım sıkmayın canınızı elbet çözülür tadını çıkarın evliliğinizin

Bu düğünü hic umursamiyorum. Tamamen formalite benim için o kadar soguttular.
Kuzucumm ne oldu ki öyle yaa :KK43:
Olsun sen moralini bozma ve ikinci düğüne bomba gibi git :) Umarım çooook çok güzel geçer. Tatil dönüşü fotoğrafsız gelin istemiyoruz zaten , hazırlıklı geleceksin eminim :)

Bu düğünü hic umursamiyorum. Tamamen formalite benim için o kadar soguttular.
Ah kuzucum yaa lütfen sıkma canını, yine de senin günün bugün . Her ne olduysa unut şimdilik. Çok güzel bir tatil seni bekliyor sonrasında. Bu sorunların hepsinden uzaklaşacaksın. Önemli olan sizsiniz şuan, kimseyi hiçbirşeyi düşünme.

Haha boynuna mı astın yoksa kartı? :KK70: Hayır o sebepten indirimi kaçırmış insansın sen yani nasıl güveneyim sana ben :p :KK70:
Haha hayırr akıllandım işte şekeriim :D:D
Kınayı ve ilk düğünü atlattik çok şükür. Düğünün sonunda sorunlar oldu maalesef huzurlu bitmedi. Ve tabiki bu bizide etkiledi. Detayları tatil dönüşü anlatirim. Şuan diğer düğün için şehir dışına yolculuktayiz. Fotonlar şuan bendedee bisi yok :) sadece gördüğünüz :) tatil dönüşü bol bol fotoyla gelirim

Annem ve kayinvalidem arasında bazı tatsızlıklar oldu. Korkuyordu zaten korktugumuz başımıza geldi. 4 günlük evliyiz ama hala bunun keyfini yasayamiyoruz uzuntuluyuz. Tatili dört gözle bekliyoruz

Kıyamam ya üzülme sorunlar oalbiliyor bizde geçen hafta yaşadık bir sorun gerginlikten hep bunlar :(:(
Tatilin tadını çıkar mutlaka balımm ve bol fotoğrafla gellll :)

Ay resmen üşengeçgillersiniz siz ne diyim. Alışverişse konu zerre üşenmem yani :KK70:

Ayy annem gibi :KK70: Ben de tarif bakmadan yaparım ama bazı tariflerde çok hassas olmuyor yani ben hep ihtiyaç duyuyorum :KK70:

Ben 5-10 bile olurum kızımm o kadın da neymiş :KK70::KK70:

Ayyy hahhahah çok güldüm yönteme bak :KK70::KK70:

Ayy hadi anlat anlat :KK70:

HAhah gözümün kararıda yoktur aslında çaktırma :D
Başımıza iş çıkarma ayıptır:KK62:

resmen tembellikten öleceksiniz:KK70::KK70:

koptumm aynen terazide neymiş göz kararı on numara:KK70::KK70::KK70:

canım haydi anlat anlat

bakma canım sırf zararsın ayaklı zarar:)

Söz konusu masrafsa diğer her yol mübah :D

Trpst Trpst Bende göremedim beni de takip et :KK70: :KK70:
Mrs Pink Mrs Pink Bende mavi takımı seçtiiiimm :KK6::KK6: ayy bende banyo takımını beğendim :))
cilek18 cilek18 Merhaba sanada hoş geldin tanışmıyoruz ama :))

Kızlar amma iş var ya k.bakmayın bir gelip bir gidiyorum :D

Ayy üzüldüm ya :( Ama olsun bak cümledeki detay için bile anın tadını çıkarmaya bak. "4 günlük evliyiz" diyorsun artık bak :) Bir ömür mutlu olun siz :)
Yaaaaaaa , banyo seti de almicam bak bim çöp poşetini asarım oraya tamam! :KK70: :KK70: :KK70:
Bim olmazsa olmaz ama bak öyle migros falan asarsın kabul etmem :D
Yoo topuklarına sıkarım kaçamaz bi yere :p :KK70: :KK70:
Oyy anam :KK17:

curlygirl curlygirl Merhaba canım , bencede çok takma yaşananları insan üzülüyor tabii üzülmez mi bir de aile ile ilgiliymiş umarım bir an önce sorun çözülür sizde evliliğinizin tadını çıkarırsınız :nazar::nazar::KK200:

Herkese selam kızlar ben 1aylık evliyim hemen hemen 1ay:) dün gece annemde kaldım içim huzursuz oldu ne annemin evine ne kendi evime aitmişim gibi hissetmiyorum ya severek evlendim herşeyim istediğim gibi eşyalarım evim ama baba evini özlüyorum annemdede gidince kendi evimi düşünüp barınamıyorum ay yemek var ütü var diyip çok yeni buyüzdenmi nasıl alışıcam içim sıkılıyor yatağımı arıyorum iki kişi yatmaya hala Alışamadım her harekette uyanıyorum benim gibi olan varmı sanki hiç alışamıycam gibi çok garip bir duygu

Back