Yok yok almam zaten, ben o baktıklarımızdan daha u uygununu bulurmuyum acaba diye çıkmıştım yola ancak gördüğüm manzara bu oldubencede en iyisini yaparsın çünkü aldıkça alacak şeyler çıkıyor bitmiyor bir türlü
Kuzu bunu bende beğenmiştim daha önce ama diğerleri de güzel yaa 50 lira farkediyor neredeyse
Hiç arama ozaman zamanında bende çok aradım çünküYok yok almam zaten, ben o baktıklarımızdan daha u uygununu bulurmuyum acaba diye çıkmıştım yola ancak gördüğüm manzara bu oldu
İnanır mısın ben de mavi diyorumBen de ondan yanayım, mavi olsun istiyordum bi de o oda zaten :)
Akşama hallolur inşallah .
Ayrıca alırsınız tabii zaten nerden alacağınız belli değilmiydi
Hahah ciddi mi ya ay bari 120-140 aralığında bişey bulsaydım. Son ana bırakırsam böyle tutuşurum işteHiç arama ozaman zamanında bende çok aradım çünkü
İnanır mısın ben de mavi diyorum
@zeroglu Güle güle kullan kuzuu sen zaten mavi seviyorsun alacakların da ona uyacak şeyler olur hep bence :)
Hahah uyarıya bakHahah ciddi mi ya ay bari 120-140 aralığında bişey bulsaydım. Son ana bırakırsam böyle tutuşurum işte
Hahah ne yalan söyleyeyim inanırım vallahi
Herkes evi tuttuğu ilk an banyo setini alsın bak benden söylemesiii
Ben yandım onlar yanmasın diye işteHahah uyarıya bak
Kuzu valla ben bulamamıştım ozaman
Ay ne güzel söyledin olmayan paraları yiyoruz resmenBen yandım onlar yanmasın diye işte
Hof o zaman çare yok , artık olmayan paralarımı bir de buraya dökeyim
Hihih resmenn!Ay ne güzel söyledin olmayan paraları yiyoruz resmen
Hoff pahalıymış bayaHihih resmenn!Olmayan paralarımdan azcık daha olsa keşke şunu alırdım http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/5-kollu-samdan-ucretsiz-kargo-179930449
Aslında bunlar için çok da pahalı değil ya, 5 kollu bi şamdan için iyi fiyatı baya ara ara araştırıyorum bunları istediğim için . Ama parası olmayan bir pink için pahalı tabiiHoff pahalıymış baya
parası olmayan ve başka eksikleri olanlar için özellikle pahalıAslında bunlar için çok da pahalı değil ya, 5 kollu bi şamdan için iyi fiyatı baya ara ara araştırıyorum bunları istediğim için . Ama parası olmayan bir pink için pahalı tabii
Hahaha çok haklısın kuzuparası olmayan ve başka eksikleri olanlar için özellikle pahalı
Bak ya haha kesin aksesuar aldinn :))))ben yine bişeyler aldım english home'dan ya
Hahah indirimden kapabildin o zaman. Tebrik ediyorum kuzuhahah eveetyinee
Ay çok tatlılar şu tabaklıktı di mi stoğa girmiş mi o yaa. Hoof
Hayır tabaklık değil canım havlu çiçek vs koyuyorlar içine banyoya aldm bende oraya koyarım sanırımAy çok tatlılar şu tabaklıktı di mi stoğa girmiş mi o yaa. Hoof
Güle güle kullan kuzucuuum :)
AHahahhda yemin ediyorum kafalar aynı çalışıyor ben de tabaklık diye düşündüm baştaAy çok tatlılar şu tabaklıktı di mi stoğa girmiş mi o yaa. Hoof
Güle güle kullan kuzucuuum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?