2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hepsi çok şık pasta takımımız aynı güle güle kullan canım
sağol canım pasta takımının herseyini aldım kahvaltı takımı gibi yaptım kurabiyelik pasta standı falan
çok beğeniyordum zaten onu önceden almıştım

Ay çok sevimlileer, çok beğendiim kuzucumm . Güle güle kullan hepsini inşallahhh! :)
Devamını da bekliyoruz, artık ara vermeden alman gerek :)
teşekkürler canım yemek takımım gelsin onuda koyarım artık tam gaz devam:)

İyi yapmışsın bende öyle yaptım

herşeyi kendimize uydurmakta üstümüze yok valla çok güzel bi takım içime çok sindi
yalnız daha eşya yok ben aksesuar alıyorum renk uymazsa bide
Evet o yüzden aksesuarı sonlara atmakta fayda var kuzuç Bişey olmaz bi yerde kullanamazsan başka bi yerde kullanırsın bunları ama önceliğin diğerleri olsa daha iyi olur. Bak güya ikea fenerlerinden yatak odasına aydınlatma yapacaktım uçtu gitti plan mesela O yüzden başka bişi yapmama gerekecek artık

herşeyi kendimize uydurmakta üstümüze yok valla çok güzel bi takım içime çok sindi
yalnız daha eşya yok ben aksesuar alıyorum renk uymazsa bide
Hahah kafanda belli bir şeyler vardır ya olmadı artık eşyaları aksesuarlara uyduracaksın

haha hep aynıyız ya önceden aksuar alıyoruz

Hahah kafanda belli bir şeyler vardır ya olmadı artık eşyaları aksesuarlara uyduracaksın
benimki şey gibi oldu kravat alıp ona uygun takım elbise almak gibi yada şey önce kahve sonra tatlı sonra yemek yemek gibikafayı çizdim şuan

haha hep aynıyız ya önceden aksuar alıyoruz

benimki şey gibi oldu kravat alıp ona uygun takım elbise almak gibi yada şey önce kahve sonra tatlı sonra yemek yemek gibikafayı çizdim şuan
Hahah daha dur sen en başındasın biraz ilerle bak daha neler yapacaksın

e yani sen al ama benim ilk aldığım eşyam aksesuardı manyaklık hat safhada:)
Hahah aman ya hevesle yapıyorum öyle şeyler napalım boşver. Sadece ona kaptırma kendini ihtiyaca yönel, sonra bişiler yerleştiğinde aksesuar almak daha keyifli oluyo hem. Şuraya şöyle bişey olsa aslında falan diyosun

yani fark ettim onu daha ne çok eksik var dün onuda fark ettim artık yatırımımı bunlardan yana kullanıyorum:)
bencede en iyisini yaparsın çünkü aldıkça alacak şeyler çıkıyor bitmiyor bir türlü
Ayy daha uyguna banyo seti bulur muyum diye araştırırken bu çıktı karşıma
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...a-set-yeni-urun-180826196#product-information
Çok tatlı ama yaaa
Kuzu bunu bende beğenmiştim daha önce ama diğerleri de güzel yaa 50 lira farkediyor neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…