• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bencede en iyisini yaparsın çünkü aldıkça alacak şeyler çıkıyor bitmiyor bir türlü :-)

Kuzu bunu bende beğenmiştim daha önce ama diğerleri de güzel yaa 50 lira farkediyor neredeyse
Yok yok almam zaten, ben o baktıklarımızdan daha u uygununu bulurmuyum acaba diye çıkmıştım yola ancak gördüğüm manzara bu oldu :D

Ben de ondan yanayım, mavi olsun istiyordum bi de o oda zaten :)
Akşama hallolur inşallah .
Ayrıca alırsınız tabii zaten nerden alacağınız belli değilmiydi
İnanır mısın ben de mavi diyorum :D
@zeroglu Güle güle kullan kuzuu sen zaten mavi seviyorsun alacakların da ona uyacak şeyler olur hep bence :)

Hiç arama ozaman zamanında bende çok aradım çünkü :KK70:
Hahah ciddi mi ya ay bari 120-140 aralığında bişey bulsaydım. Son ana bırakırsam böyle tutuşurum işte :(
İnanır mısın ben de mavi diyorum :KK70:
@zeroglu Güle güle kullan kuzuu sen zaten mavi seviyorsun alacakların da ona uyacak şeyler olur hep bence :)

Hahah ne yalan söyleyeyim inanırım vallahi :D

Herkes evi tuttuğu ilk an banyo setini alsın bak benden söylemesiii :D :D :D

Hahah ciddi mi ya ay bari 120-140 aralığında bişey bulsaydım. Son ana bırakırsam böyle tutuşurum işte :KK43:

Hahah ne yalan söyleyeyim inanırım vallahi :KK70:

Herkes evi tuttuğu ilk an banyo setini alsın bak benden söylemesiii :KK70: :KK70: :KK70:
Hahah uyarıya bak :D:D
Kuzu valla ben bulamamıştım ozaman :(

Aslında bunlar için çok da pahalı değil ya, 5 kollu bi şamdan için iyi fiyatı baya ara ara araştırıyorum bunları istediğim için . Ama parası olmayan bir pink için pahalı tabii :KK70:
parası olmayan ve başka eksikleri olanlar için özellikle pahalı :D

Hahah indirimden kapabildin o zaman. Tebrik ediyorum kuzu :KK70: Hangi cicileri kaptın şimdii? :KK70:

Evet indirimden kuzu, işte bunlar :D

M019963_large.jpg M019977_large.jpg

Back