Ya sonuöta balayı uzak kalmak istemen normal. İnşallah bir yolunu bulursunuz
Selaaam :) Hoşgeldin taze geliiiiin :)Selammm kızlarrrr
Düğün yorgunlugunu anca atabildimmm çok şükür bi sorun çıkmadı :) şimdide ağvaya gidiyoruz sizin için instagrama bir fotograf atmıstım :)Selaaam :) Hoşgeldin taze geliiiiin :)
Nasılsııın neler yaptın, sizi çok fena merak ediyoruuuuuz :)
Selammm kızlarrrr
Ay hoşgeldiin yeni evli hatunn:) Hemen görüp beğendik zatenDüğün yorgunlugunu anca atabildimmm çok şükür bi sorun çıkmadı :) şimdide ağvaya gidiyoruz sizin için instagrama bir fotograf atmıstım :)
Tuhaftı saatler nasıl geçti anlamadım, çokta kalabalıktı bir çok seyi hatırlayamıyorum ama şu an acayip bi boşluktayım hazırlık yok çeyiz yokAy hoşgeldiin yeni evli hatunn:) Hemen görüp beğendik zatenMerakla takiplerdeyiz Bi sorun çıkmamasına sevindim :) Nasıl bi hismiş kendi düğününde olmak
Hahah demiştik boşluğa düşeceksiniz diyeTuhaftı saatler nasıl geçti anlamadım, çokta kalabalıktı bir çok seyi hatırlayamıyorum ama şu an acayip bi boşluktayım hazırlık yok çeyiz yok
Aa hadi hayırlı olsun sen de gidiyorsun demekk. Gel uğra arada bi yüzünü göster amaKizlar cok uzun zamandir aşırı bir yoğunluk sebebiyle giremedim evlenenler hayırlı olsun cok ama cok mutlu olun insallahhh cumartesi kinamsi düğünüm var şimdi yoldan geldim gelinligimi bindallı mi aldım sac provasi yaptım. Gecen hafta istanbuldaydm ev dizdik esya aldk birseyleri tamamlamaya baktk cok sukur herşey yolunda ama ben aşırı stresliyim. Beni hatırlayanlar icin minnak bi ozet gectimm. Hi bu arada bayramda da isten ayrildm pc olmadığı için tlfdan giremedm pek hepinizi öpüyorum
Düğün yorgunlugunu anca atabildimmm çok şükür bi sorun çıkmadı :) şimdide ağvaya gidiyoruz sizin için instagrama bir fotograf atmıstım :)
Düğün yorgunlugunu anca atabildimmm çok şükür bi sorun çıkmadı :) şimdide ağvaya gidiyoruz sizin için instagrama bir fotograf atmıstım :)
Ayyy kuzucuumTuhaftı saatler nasıl geçti anlamadım, çokta kalabalıktı bir çok seyi hatırlayamıyorum ama şu an acayip bi boşluktayım hazırlık yok çeyiz yok
Sen bir kayboldun sankiiii_? Neredeydin söyle bakalımGünaydın kızlar @Conchiglia tebrik ederiim sonunda bu günleri de gördük çok mutlu olun inşallah darısı başımıza
Evet kuzu dün girdim ama yazmadım canım sıkkındıSen bir kayboldun sankiiii_? Neredeydin söyle bakalım
Aaa ama nedeen kiii kuzucummEvet kuzu dün girdim ama yazmadım canım sıkkındı
Henüz çözülmedi umarım çözülür canımAaa ama nedeen kiii kuzucumm
Her neyse çözülmüştür umarımmm..
Hayırdır kuzu inşallah kötü bişey yoktur?Evet kuzu dün girdim ama yazmadım canım sıkkındı
Hayırdır kuzu inşallah kötü bişey yoktur?
Geçicidir canım ya şimdi stres çok fazla zaten, olur böyle şeyler sen sıkma canını. Önemli olan sizin aranızda tatlıya bağlamanız zatenvar ama yok kuzu ev yerleştirirken sorun çıktı biz kendi aramızda tatlıya bağladık ama işin içine başkaları girdi bilmiyorum hevesim kalmadı hiç bir şeye
Kuzucum canını sıkma,en stresli dönemdeyiz şuan keşke olmasa ama oluyor böyle şeyler. Siz kendi aranızdaki kısmını hallettiyseniz gerisinin bir önemi yok. Bir daha gelmeyecek bu günler hazırlıklarını ihmal etme hevesin de kaçmasın sakın. Herşey çok güzel olacak azcık daha sabretmemiz gerek :)var ama yok kuzu ev yerleştirirken sorun çıktı biz kendi aramızda tatlıya bağladık ama işin içine başkaları girdi bilmiyorum hevesim kalmadı hiç bir şeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?