Çok tatlıymış bunlaaar, güle güle kullan kuzucum. Babaannenin kesesine bereket sağ olsun düşünmesi bile güzel :)bunu bana babannem almış oldu.çeyizime bişeyler almaya başladığımda bana 400-500 lira falan para verdi tencerelerini ihtaçlarını istediğin gibi beğen al diye.kendisi yaşlı olduğundan her yere gidemiyo.bende acımadım bunları aldımartanıyla da şunu almıştım.http://www.evmanya.com/urun/521336-bernardo-mor-duduklu-caydanlik .babannemin aslında baya katkısı oldu çeyizime.birde pamuk saten nevresimle uyku seti almıştı.tabi ablama yaptığı kadar yapmadı ama olsun bana bu kadarı da yeterli :)
Günaydıınn, sana da iyi haftalar :)Günaydın kızlarr herkese güzel bir hafta dileriiiimm :))
Günaydıınn, sana da iyi haftalar :)
Günaydın canım hoşgeldin :)Günaydın kızlarr herkese güzel bir hafta dileriiiimm :))
@Conchiglia evlendi :)curlygirl ün de kınası düğünü bitti ikinci düğünü olacak. Baya gitti hatunlar
Günaydın canım hoşgeldin :)
Sağol canıım bakalım inş güzel bir hafta olurr :)
Okudum biraz evlenen bir arkdş varmış topikten hayırlı olsuun inşallah
kafein_ senin albünü göremiyorum ben yaa banane bende bende
girmiyosunki pek izleyim seni.hoş zaten sanki bilmiyosun da
Hheheheh canımmmolsuun burdanda göreyim fazla çeyiz göz çıkarmaz
@Conchiglia evlendi :)curlygirl ün de kınası düğünü bitti ikinci düğünü olacak. Baya gitti hatunlar
HEheh sorma yaa tatil şart ama bize haram tabi daha izin alamıyorumbalayında olduklarından bizi gözleri görmüyo o zaman şuanay kıskandım ya tatili çok istiyorum
HEheh sorma yaa tatil şart ama bize haram tabi daha izin alamıyorum
güle güle kullanın canım değmiş baksan herşeyeKızlar yaparken ölüp ölüp dirildiğimiz tv ünitesi albümde. Bir de yatak odası avizesi :)
kafein_ Canım ben de fiyatı çok fazla buldum ya daha sonra kullanabileceğin bir şey olsaydı neyse ama bence hiç gerek yok çok güzellerini bulabilirsin daha uyguna.
Mrs Pink Heh bir iş daha hallolmuşş
Kızlar ben de çelik tencere setimi aldımHepiniz şu an daha ileri aşamalarında olduğunuzdan pek ilgi çekmeyebilir tabi ama
hoşgeldin tatlımmmGünaydın kızlarr herkese güzel bir hafta dileriiiimm :))
Sorun çıkarıyorlar :/ Ayrıca o ne ya neden böyle bir şey yaptılar kiyıllık iznin yok mukaç senedir gidemiyorum bende.balayına gidicez ama kuzenim ve eşide bizimle aynı tarihte aynı otelde olucak
Teşekkür ederimmgüle güle kullan canım benimm
Haha değdi sanırım kuzu evet çok şükürgüle güle kullanın canım değmiş baksan herşeye
hepsini görmemiş olabilirsin ama sen bak yinede
hoşgeldin tatlımmm
Sorun çıkarıyorlar :/ Ayrıca o ne ya neden böyle bir şey yaptılar ki
Teşekkür ederimm
Bakiim bencede hepsi harika görmediklerim var
Hoşbuldum canıımm :)
Ya sonuöta balayı uzak kalmak istemen normal. İnşallah bir yolunu bulursunuzsorma.şöyle onun eşiyle benim nişanlım arkadaş.bu otele de daha önceden beraber gitmişlerdi.geçen sene kuzenimle eşide balayına buraya gitti.bizde bildiğimiz yer olsun diye buraya gitmeye karar verdik balayına.kuzenimin eşi bu sene tekrar gidicez falan diye bahsediyomuş nişanlımda sizde gelin o zaman bizimle demiş.bende sorun yok tamam gelsinlr dedim ama ne yalan söyleyim istemedim.gelmezler diye düşündüm ben öyle desem bilehalam kuzenimin bu sene bodruma gitmek istediğinden bahsetti annesine öyle söylemiş ama işte aynı yere aynı otele geliyolar nası olduysa.geçen mesajlaşırken de biraz sinirlerimi bozdu.yanlış anlaşılma olmuş eşiyle aralarında nişanlımın geçen gecee eşiyle beraber dışarı çıktığından bahsetti.bende haberim yok diyince 'hımmm pot mu kırdım yazmış'.sanki nişanlımın dışarı çıkmasına kızıyorum o da arkamdan iş çeviriyoda benim haberim yokmuş gibi.sonrasında da sordum ayarladınız mı tatili diye.sanırım o da rahatsız ben öyle anladım yani.çünkü açıklama yaptı düğünler yüzünden ancak o tarihte gidebilicez gibisinden.tabi başka bi yer başka bi otel mi kalmadı.bana kalırsa kuzenimde çekiniyo gelmeyi çok istemiyo ama eşi kuzenimle baş başa sıkıldığından bizimle birlikte gitmek istiyo.off of içim sıkıldı onları düşündükçe.başka bi arkadaşım olsa bu kadar sorun değil aslında ama biraz uzak kalmak istiyorum onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?