2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kafein_ Canım ben de fiyatı çok fazla buldum ya daha sonra kullanabileceğin bir şey olsaydı neyse ama bence hiç gerek yok çok güzellerini bulabilirsin daha uyguna.
Mrs Pink Heh bir iş daha hallolmuşş

Kızlar ben de çelik tencere setimi aldım Hepiniz şu an daha ileri aşamalarında olduğunuzdan pek ilgi çekmeyebilir tabi ama

canım kınalığına baktım ama doğruyu söylemek gerekirse 1800 tl edecek çok bi numarası yok yani bence 1000 tl civarı çok daha güzelini bulabilirsin

aslında işlemeleri falan normal bi kınalıktan farklı fotoğrafta daha basit duruyo.arka kısmıda komple işlemeli.özel tasarım diye satıyolar bu ve bunun gibileri.benim istediğim mavi yada mor renkli daha farklı bi modeldi ama üzerime oturmadı.daha klasik bu ama rengi de modeli de en çok bu yakıştı.tabiki yine bakıcam nişanlıma da hak veriyorum çünkü.gelinlik fiyatında nerdeyse

canım baktım başka modellere de ama beğenemedim bunları görünce.çünkü bunların işlemeleri falan daha farklı daha gösterişli.biliyosun seviyorum fiyat bana da fazla geldi tabiki ama beğenince gözüm görmüyo bazen inşallah bulabilirim şöyle hem uygun hem güzel bişey bu haftaiçi yine bakıcaz :)
taçlarla bileklikler hazır aslında hediyeliklerinde bi kısmını yaptım ama arkasındaki etiketleri bekliyorum onlar gelsin size hemen atarım :) teşekkür ederim

evet bencede fazla yine bakıcaz bu haftaiçi inşallah bulurum ya ama pek umutlu değilm.nişanlım gelinlikçilerden bakıcak çünkü ve gezip bakmaktan hoşlanmıyo giriyo bi mağazaya alıp çıkıyo.birde bana baskı yapıyo kesin kavga edicez

ay çok tatlı olmuş.anlaşma sağladınız heralde çok uygun koltuklarına güle güle kullanın :)

evet hediyeliklerini taçları vs bende çok merak ediyorumm banada fikir olur diğer cicilerinide güle güle kullan tatlımm
teşekkür ederim.bi iki güne atarım canım :)

tencereler çok tatlı.içinde sos tenceresi de var o çok iyi olmuş.bende ekstradan aldım geçen gün.cezvem falan yok onla yaparım lazım olunca alana kadar diye düşündüm.güle güle kullan canım :)

ay çok tatlı olmuş.anlaşma sağladınız heralde çok uygun koltuklarına güle güle kullanın :)
Teşekkür ederim kuzucuuum :) Evet evet kabul etti bunu almayı . Aldık 2 gününü buna verip söylenip durdu ama bitince de çok beğendi, böylece tartışma da sona erdi
Şimdi arkasına duvar kağıdı yapmak kaldı tabii. Bunun için duvar kağıdını gidip değiştirmem gerek.
Bıktım şu değişim işinden

iyi olmuş bundan sonra da karışmasınlar mümkünse duvar kağıdını bende değiştirmek istemiştim ama değiştirmediler ekstradan almıştık.bi sürü paramız çöpe gitti.nişanlım hala söylüyo şu senin yüzünden boşu boşuna verdiğimiz paraya acıyorum diye.değiştiriyolarsa çok iyiymiş yani.aslında taş desenli de olur bunun arkasına da biraz açık renkli güzel olur.tabi belki benim bahsettiğim döşeme de olabilir.yinede sıkılmaya başladım ben onlardan ya

Birinizden birinin sakinliğini koruması lazım ama ya stresli zamanda çatmayın böyle birbirinize yazık
Tişikkirler süpermeen
tencereler çok tatlı.içinde sos tenceresi de var o çok iyi olmuş.bende ekstradan aldım geçen gün.cezvem falan yok onla yaparım lazım olunca alana kadar diye düşündüm.güle güle kullan canım :)
Evet yaa o kadar şans eseri çıktı ki karşıma. Normalde ben ucuza kapatayım 150 falan vereyim 3 tencere alayım çelik kullanmam çok diyordum. Bir de makarna süzgeçlilerinden istiyordum ama çok pahalıydı. Geçen esseye bi girdik bunu gördüm şok oldum. Hem görüntü güzel, hem baya ağırlığı da var kaliteli, hem kendinden süzgeçli hem de süt tenceresi de var He bir de fiyat 169 olunca tadından yenmedi kaptık direk

bil bakalım o sakinliğini koruyan kim olucak.tabiki her zamanki gibi ben hep alttan alıyorum.siinirlendiğinde huyuna gidiyorum tamam aşkım nasıl istersen falan diyorum, bende sinirlendiğim halde.1-2 saat sonra daha anlayışlı yumuşak kapli bi nişanlıya dönüşüyo iyi tanıyorum onu ne yapmam gerektiğini biliyorum ama işte bende gerildiğim için her zaman her zaman sabır gösteremiyorum.ikimizde çok yıprandık aslında bitse de kurtulsak

hem akıllısın hem şanslı çok iyi fiyata almışsın gerçekten.ben sadece sos tenresiini 35 liraya aldım.çelik tencere setinin 4lüsünü de 400 liraya aldım.makarna süzgeci de yok ayrıyeten

Ayy sormadım valla kuzu ya korktum şimdi değiştirmeyebilirler mi ki acaba. Ne biliym ben iade değil değişim nasıl olsa hallolur diyodum ama...... Gitmeden sorsam mı bilemedim. Duvar kağıdını çok sevdim ama duvarla aynı renk pek bi değişiklik olmicak gibi geliyo
Ya taş desenli istemiyorum ben salonun havasına aykırı geliyo sanki :) Yoksa nişanlım taşd esen diye tutturmuştu daa

canım aldığımız yerller farklı belki değiştirirler seninkini.çünkü bizim aldığımız yerde seçtiğini istediğin kadar söylüyosun firmaya siparişle getirtiyolar anladığım kadarıyla.o yüzden al bunu bize diğerinden getir diyemiyoruz.bizimkiler birde kombinli.o beyaz görünen duvarlar varya aslında onlarda duvar kağıdı.seçtiğimiz deseni kağıdın kombini.salondakinin kombini çizgili olduğundan o belli oluyo biraz sadece.tavanlarda da var ama ancak canlı canlı gördüğünde belli oluyo işte aynı renk olsa da desen kendini belli eder canım.koltuklarla aynı renk olmasın sadece biraz boğuyo o zaman.bzim oturma odası şuann öyle.inşallah perdeyle halıyla düzelir.güzel aslında ama istemiyosan değiştir canım tabi çok güzel desenler var :)

Ayy napıcaksın mecbur işte iki taraf da bir şekilde fedakarlık yapacak herkes streste :/
Sen hangi marka aldın tencereyi ki. Gerçekten maşallah diyeyim ama şanslıyım galiba hep böyle alayım dediğim şeyleri alamadığımda daha uygunu tam istediğim gibi olanı karşıma çıkıyor

O zaman durumlar farklıymış ben orda bulunan kağıdı olduğu gibi aldım top haliyle. Açılmadı da zaten hiç. İade olsa sıkıntı çıkarır ama değiştirmek istiyorum sadece. Koltuklarla aynı renk zaten almam kuzu da en azından bi rengi olsun dedim. Hani bej falan olur ne bileyim fonlarla aynı olur en azından bi renk olsun.
Ama bu desende bulmak çok zor olucak ona üzülüyorum işte. Bi bakayım da içime sinen bişey olmazsa aldığım gibi getiririm artık napim

bende de durum tam tersi http://www.emsan.com.tr/urun/celik-tencere-seti-miray-8-parca-renkli-paslanmaz/13123/ işte bu bebekler.o zaman daha pembesi yoktu hiç görmemiştim sitesindekinden daha ucuza almışım en azından ama

o zaman değiştirmeleri gerek canım.aynen değiştirirlerse seçer beğenirsin istediğin gibi değiştirmezlerse de güzel olur merak etme sen :)

Ayy çok beğeniyordum bunları, ben de ilk bunlardan almak istemiştim, sonra baktım bununla bitmiyor masraf çok vazgeçtim

bunu bana babannem almış oldu.çeyizime bişeyler almaya başladığımda bana 400-500 lira falan para verdi tencerelerini ihtaçlarını istediğin gibi beğen al diye.kendisi yaşlı olduğundan her yere gidemiyo.bende acımadım bunları aldım artanıyla da şunu almıştım.http://www.evmanya.com/urun/521336-bernardo-mor-duduklu-caydanlik .babannemin aslında baya katkısı oldu çeyizime.birde pamuk saten nevresimle uyku seti almıştı.tabi ablama yaptığı kadar yapmadı ama olsun bana bu kadarı da yeterli :)

Ay nasıl da tatlılar Böyle çaydanlıkları da çok seviyorum Ayrıca olsun ya önemli olan niyet. O zaman durumu vardır şimdi yoktur bilemezsin onları hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…