Vuhuu hoşgeldin tazecik gelin :)Kızlar taze gelin geldii :)
Oo gelin hanım hemen havadisleri ve fotoğrafları alalımKızlar taze gelin geldii :)
o sayılmaz o sayılmaz. Gördüğümüz geçmişte kaldı yenilerini isticiiiz
Kızlar taze gelin geldii :)
Evet ben tanidim seni daha dogrusu tahmin ediyorumHahah demiştik boşluğa düşeceksiniz diyeŞimdi aldıklarının keyfini çıkarma zamanıı Arada gel bana yardım et boşluktan kurtulursun
Aa hadi hayırlı olsun sen de gidiyorsun demekk. Gel uğra arada bi yüzünü göster ama
Ben seni biliyorum da sen hatırladın mı beniFotoğraf var mı bindallının?
Kızlar taze gelin geldii :)
Belki de görmemen hayırlısıdır kuzu ne diyim şimdi ay insanı sinir eder bunlarAy yatak odası geliyormuş ben göremiciiiimm
Doğru tahmin kesinEvet ben tanidim seni daha dogrusu tahmin ediyorum
Fotoları albume ataym da bakin kuzum :) evimi bindalli ve gelinliğimi *.*
Canm hayırlı olsun cok mutlu olun inşallah
Dur kiz merakliiii yukleniyorDoğru tahmin kesinHEmen bakıyorumm
Hahah valla haklı olabilirsin kuzucumBelki de görmemen hayırlısıdır kuzu ne diyim şimdi ay insanı sinir eder bunlar
Aaa çok heyecanlııı bekliyoruz meraklaa :)Evet ben tanidim seni daha dogrusu tahmin ediyorum
Fotoları albume ataym da bakin kuzum :) evimi bindalli ve gelinliğimi *.*
izlemen lazım ama beniDur kiz merakliiii yukleniyor
Aaa çok heyecanlııı bekliyoruz meraklaa :)
izlemen lazım ama beniAyrıca meraklı kelimesinden beni unutmadığını anlıyorum hemen
Hahahhaha unutmadm tabikiiizlemen lazım ama beniAyrıca meraklı kelimesinden beni unutmadığını anlıyorum hemen
Gördüm gördümmHahahhaha unutmadm tabikii
Beğendin mii canm :)) yok kız saymazsnn bindallı için saç aksesuarini da attım .pGördüm gördümm
Ne de güzel olmuş vallahi herkes birden bire evlendi gitti allahm bi başıma koyunları sayıcam burada galiba
Eveet çok yakışmışş :)) Saçlar da maşallah çok güzel nasıl kullanacaksın peki açık mı olacak toplayacak mısın ? Ay ben o saçları salardım heralde :))Beğendin mii canm :)) yok kız saymazsnn bindallı için saç aksesuarini da attım .p
Kuzucum gelinliğin çok güzel olmuş çok da yakışmış güle güle giy inşallah! :)Attım tlfdan olunca biraz ters duz oldu ama idare edin .p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?