var ama yok kuzu ev yerleştirirken sorun çıktı biz kendi aramızda tatlıya bağladık ama işin içine başkaları girdi bilmiyorum hevesim kalmadı hiç bir şeye
Geçicidir canım ya şimdi stres çok fazla zaten, olur böyle şeyler sen sıkma canını. Önemli olan sizin aranızda tatlıya bağlamanız zaten
Kuzucum canını sıkma,en stresli dönemdeyiz şuan keşke olmasa ama oluyor böyle şeyler. Siz kendi aranızdaki kısmını hallettiyseniz gerisinin bir önemi yok. Bir daha gelmeyecek bu günler hazırlıklarını ihmal etme hevesin de kaçmasın sakın. Herşey çok güzel olacak azcık daha sabretmemiz gerek :)
siz bağladıktan sonra gerisi önemli değil canım onlarda mecburen tatlıya bağlar.neler neler oluyo da unutuluyo sizinkide unutulur gider.sen hazırlıklarına devam et kimse umrunda olmasın
İnşallah canım her şey gönlünüze göre olsunTeşekkür ederim kızlar desteğiniz için ama gerçekten çok moralim bozuk dışarıdan müdahale oldumu işler karışıyor son bir ayım kaldı düğüne ama çok mutsuzum inşallah zamanla herşey yoluna girer
Mesela ne kadarlık bir bütçen var?kızlar bana ucuzundan bi gelin ayakkabısı bulabilirmisiniz.yani gördüyseniz bi yerlerde.son 1100 liram kaldı ve daha balayı alışverişi yapmam lazım
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için ama gerçekten çok moralim bozuk dışarıdan müdahale oldumu işler karışıyor son bir ayım kaldı düğüne ama çok mutsuzum inşallah zamanla herşey yoluna girer
kızlar bana ucuzundan bi gelin ayakkabısı bulabilirmisiniz.yani gördüyseniz bi yerlerde.son 1100 liram kaldı ve daha balayı alışverişi yapmam lazım
canım bozma moralini olabilir böyle şeyler.ailelerin birbiriyle tam olarak uyum sağlaması anlaşması çok zor zaten.mutsuz olucak bişey yok gerçekten.inşallah yoluna girer herşey.ve düğün olduktan sonra bi dahada böyle sorunlar çıkmaz zaten.sizin mutluluğunuz önemli :)
Amin kuzumİnşallah canım her şey gönlünüze göre olsun
Mesela ne kadarlık bir bütçen var?
Kuzucum ne kadarlık ve nasıl bişey bakıyosun. Gelin ayakkabını deneyerek alman çok iyi olur ama rahatlığı çoook önemli çünkükızlar bana ucuzundan bi gelin ayakkabısı bulabilirmisiniz.yani gördüyseniz bi yerlerde.son 1100 liram kaldı ve daha balayı alışverişi yapmam lazım
Düğün öncesi olaylar unutuluyor kuzu sıkıntı yapma kendine. Sorun çıkmaz benceBenimde tek temennim evlendikten sonrasında sorun çıkmaması
Benimde tek temennim evlendikten sonrasında sorun çıkmaması
Nasıl bir ayakkabı istiyorsun canım ?
Amin kuzum
Benimde tek temennim evlendikten sonrasında sorun çıkmaması
Nasıl bir ayakkabı istiyorsun canım ?
Amin kuzum
Kuzucum ne kadarlık ve nasıl bişey bakıyosun. Gelin ayakkabını deneyerek alman çok iyi olur ama rahatlığı çoook önemli çünkü
kafein_ http://www.marcatelligelin.com/Bantli-platform-gelin-ayakkabisi,PR-2408.html
Bu ayakkabılar çok rahatmış
Ben ayakkabımı burada Bakırköy den almıştım mesela. Çok çok rahat . İnstagramdan satış yapıyolar.canım öyle de ben az çok tahmin ediyorum bakınca.şu attığım çok rahat geliyo mesela böyle bi ayakkabım var benim ama alternatif bakıyorum.birde numaramı bilmiyorum
Ben ayakkabımı burada Bakırköy den almıştım mesela. Çok çok rahat . İnstagramdan satış yapıyolar.
İnstamda çok çeşit görünmüyo ama sen istediğini tarif etsen öyle de yardım ederler zaten. Ben 180-190 gibi bişeye aldım ama simi farklıydı diye yoksa diğer ayakkabılar genelde 150ydi. İstersen onu msj atayım sana canım
İnşallah kuzum bekleyip görücez artıkDüğün öncesi olaylar unutuluyor kuzu sıkıntı yapma kendine. Sorun çıkmaz bence
beyaz olsun 14 cm olsun rahat olsun istiyorum.çok abartılı pahalı bişeye gerek yok.bi daha giyemiycem bütçem kısıtlı
benim ailem ilk başta çok sorun çıkarmıştı canım.anlattım burda baya da sen yoktun muhtemelen.istememişlerdi nişanlımı neler neler söylediler.şimdi herkes gayet memnun görünüyo.ablamın da ailesiyle bi sürü sorun oldu o da unutuldu çünkü ablamlar kendi arasında halletmişti herşeyi.merak etme unutulur hepsi.
İnşallah kuzum bekleyip görücez artık
Elbet sorunlar oluyor ama olmasaydı daha iyiydi tadımız kaçtı düğün öncesi
Canım bencede deneyerek alsan daha iyi olmazmı ayağında gör ben ayakkabıyı denemeden alamam mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?