sorma.şöyle onun eşiyle benim nişanlım arkadaş.bu otele de daha önceden beraber gitmişlerdi.geçen sene kuzenimle eşide balayına buraya gitti.bizde bildiğimiz yer olsun diye buraya gitmeye karar verdik balayına.kuzenimin eşi bu sene tekrar gidicez falan diye bahsediyomuş nişanlımda sizde gelin o zaman bizimle demiş.bende sorun yok tamam gelsinlr dedim ama ne yalan söyleyim istemedim.gelmezler diye düşündüm ben öyle desem bile

halam kuzenimin bu sene bodruma gitmek istediğinden bahsetti annesine öyle söylemiş ama işte aynı yere aynı otele geliyolar nası olduysa.geçen mesajlaşırken de biraz sinirlerimi bozdu.yanlış anlaşılma olmuş eşiyle aralarında nişanlımın geçen gecee eşiyle beraber dışarı çıktığından bahsetti.bende haberim yok diyince 'hımmm

pot mu kırdım yazmış'.sanki nişanlımın dışarı çıkmasına kızıyorum o da arkamdan iş çeviriyoda benim haberim yokmuş gibi.sonrasında da sordum ayarladınız mı tatili diye.sanırım o da rahatsız ben öyle anladım yani.çünkü açıklama yaptı düğünler yüzünden ancak o tarihte gidebilicez gibisinden.tabi başka bi yer başka bi otel mi kalmadı.bana kalırsa kuzenimde çekiniyo gelmeyi çok istemiyo ama eşi kuzenimle baş başa sıkıldığından bizimle birlikte gitmek istiyo.off of içim sıkıldı onları düşündükçe.başka bi arkadaşım olsa bu kadar sorun değil aslında ama biraz uzak kalmak istiyorum onlardan