• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selammm kızlarrrr

Düğün yorgunlugunu anca atabildimmm çok şükür bi sorun çıkmadı :) şimdide ağvaya gidiyoruz sizin için instagrama bir fotograf atmıstım :)
Ay hoşgeldiin yeni evli hatunn:) Hemen görüp beğendik zaten :D Merakla takiplerdeyiz :P Bi sorun çıkmamasına sevindim :) Nasıl bi hismiş kendi düğününde olmak :D

Ay hoşgeldiin yeni evli hatunn:) Hemen görüp beğendik zaten :KK70: Merakla takiplerdeyiz :p Bi sorun çıkmamasına sevindim :) Nasıl bi hismiş kendi düğününde olmak :KK70:
Tuhaftı saatler nasıl geçti anlamadım, çokta kalabalıktı bir çok seyi hatırlayamıyorum ama şu an acayip bi boşluktayım hazırlık yok çeyiz yok :D

Kizlar cok uzun zamandir aşırı bir yoğunluk sebebiyle giremedim evlenenler hayırlı olsun cok ama cok mutlu olun insallahhh cumartesi kinamsi düğünüm var şimdi yoldan geldim gelinligimi bindallı mi aldım sac provasi yaptım. Gecen hafta istanbuldaydm ev dizdik esya aldk birseyleri tamamlamaya baktk cok sukur herşey yolunda ama ben aşırı stresliyim. Beni hatırlayanlar icin minnak bi ozet gectimm. Hi bu arada bayramda da isten ayrildm pc olmadığı için tlfdan giremedm pek hepinizi öpüyorum

Tuhaftı saatler nasıl geçti anlamadım, çokta kalabalıktı bir çok seyi hatırlayamıyorum ama şu an acayip bi boşluktayım hazırlık yok çeyiz yok :KK70:
Hahah demiştik boşluğa düşeceksiniz diye :D Şimdi aldıklarının keyfini çıkarma zamanıı :D Arada gel bana yardım et boşluktan kurtulursun :D
Kizlar cok uzun zamandir aşırı bir yoğunluk sebebiyle giremedim evlenenler hayırlı olsun cok ama cok mutlu olun insallahhh cumartesi kinamsi düğünüm var şimdi yoldan geldim gelinligimi bindallı mi aldım sac provasi yaptım. Gecen hafta istanbuldaydm ev dizdik esya aldk birseyleri tamamlamaya baktk cok sukur herşey yolunda ama ben aşırı stresliyim. Beni hatırlayanlar icin minnak bi ozet gectimm. Hi bu arada bayramda da isten ayrildm pc olmadığı için tlfdan giremedm pek hepinizi öpüyorum
Aa hadi hayırlı olsun sen de gidiyorsun demekk. Gel uğra arada bi yüzünü göster ama :D
Ben seni biliyorum da sen hatırladın mı beni :D Fotoğraf var mı bindallının? :D

günaydın kızlar

Düğün yorgunlugunu anca atabildimmm çok şükür bi sorun çıkmadı :) şimdide ağvaya gidiyoruz sizin için instagrama bir fotograf atmıstım :)

hayırlı olsun canım Allah mutlu etsin iyi tatiller :KK49: instagrama giremediğimden fotoğrafı göremedim :(

Tuhaftı saatler nasıl geçti anlamadım, çokta kalabalıktı bir çok seyi hatırlayamıyorum ama şu an acayip bi boşluktayım hazırlık yok çeyiz yok :KK70:
Ayyy kuzucuum Auralee Auralee ciiimin dediği gibi fotoğraf avındayız zaten . Sizden gelecekleri heyecanla bekliyoruz :)
Ah kimse düğününden bişey anlamıyo yaa nasıle tsek de algılarımızı açık tutsak bilemiyorum.
Çok çok çok mutlu ol, bundan sonrası çoook daha güzel olacak inşallah. Güzelce dinlendikten sonra aramıza bekliyoruzz :)

Herkese günaydııııınnn! :)

var ama yok kuzu ev yerleştirirken sorun çıktı biz kendi aramızda tatlıya bağladık ama işin içine başkaları girdi bilmiyorum hevesim kalmadı hiç bir şeye :KK12:
Geçicidir canım ya şimdi stres çok fazla zaten, olur böyle şeyler sen sıkma canını. Önemli olan sizin aranızda tatlıya bağlamanız zaten

var ama yok kuzu ev yerleştirirken sorun çıktı biz kendi aramızda tatlıya bağladık ama işin içine başkaları girdi bilmiyorum hevesim kalmadı hiç bir şeye :KK12:
Kuzucum canını sıkma,en stresli dönemdeyiz şuan keşke olmasa ama oluyor böyle şeyler. Siz kendi aranızdaki kısmını hallettiyseniz gerisinin bir önemi yok. Bir daha gelmeyecek bu günler hazırlıklarını ihmal etme hevesin de kaçmasın sakın. Herşey çok güzel olacak azcık daha sabretmemiz gerek :)

Back