- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
yok canım bizde henüz sözlü yada nişanlı değilizsiz nişanlı değilmisiniz şuan bencede en az 6 ay nişanlı kalınması gerekir bizimde 9 ay olmuş olacak evlenene kadar bizim bide tanışalı 4 ay olacak daha yeniyiz
Aaaa hoşgeldin canımmm nasılsınnnMerhaba arkadaşlar:) nihayet ben de hiç çekinmeden buraya yazabiliyorum çok şükür:) hepimizin gönlündeki gibi olur inşallah her şey.
Şükür aileleri tanıştırdık işte canım yavaş yavaş çeyizide hazırlıyorum hatta bi topikte paylaştım tüm aldıklarımıaileler tanıştıysa gerisi gelir inşallah herkes çok mutlu olur bu çeyiz telaşı falan çok güzel
Aaaa hoşgeldin canımmm nasılsınnn
iyiyim bende bugün dolanıyorum sitelerde topiklerde bohça içinhoşbuldum canımmm. iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
kolay gelsin canım :) ben de öyle bakınıyorum işte kendi kendimeiyiyim bende bugün dolanıyorum sitelerde topiklerde bohça için
amin inşallah allah herkesi sevdiği ile beraber uzun yıllar yaşamayı nasip etsin inşMerhaba arkadaşlar:) nihayet ben de hiç çekinmeden buraya yazabiliyorum çok şükür:) hepimizin gönlündeki gibi olur inşallah her şey.
seçmek çok zor yaakolay gelsin canım :) ben de öyle bakınıyorum işte kendi kendime
aminn inşallahhhamin inşallah allah herkesi sevdiği ile beraber uzun yıllar yaşamayı nasip etsin inş
damat bohçasına neler konuyo ki? ayyy ben hiçbişey bilmiyorum napacam acaba vakti gelincee??seçmek çok zor yaa
damat bohçası için bişeyler alıyım diyorum ama
ahhh ahhh neler konmuyo ki canım...damat bohçasına neler konuyo ki? ayyy ben hiçbişey bilmiyorum napacam acaba vakti gelincee??
ooo bunlar neeee? bunlar herkesin adetlerine göre değişiyor mu peki? yoksa her yerde mi böyle?ahhh ahhh neler konmuyo ki canım...
pijama takımı
gömlek
kravat mendil
kol düğmesi
cüzdan kemer seti
terlik
çorap
çamaşır
havlu lif
seccade
takke
tesbih
kuran kabı
bakım seti....
genel liste bu canım ben buna günlük kıyafet ayakkabı ve nevresim takımıda ekliyorum yani bizim adetlerde öyleymiş
ben bunları tek tek almıycam ama 3 set halinde alıcam hem bütçem daha rahat edicek ve o kalabalık görüntüden kurtulucam
bide biz 15 bohça hazırlıycaz karşı taraf için bohça dünyanın anlamı demek...
ama şükür diğer bohçalarımız hazır anneannem zamanında yapmış
genel olarak böyle canım ufak tefek değişiklikler oluyor sadece...ooo bunlar neeee? bunlar herkesin adetlerine göre değişiyor mu peki? yoksa her yerde mi böyle?
hmm iyi oldu bunları öğrendiğim teşekkür ederimm canımmgenel olarak böyle canım ufak tefek değişiklikler oluyor sadece...
mesela bazıları günlük kıyafeti yerine damatlıgı götürüyor bohçayla beraber...
bazıları şemsiye koyarmış bohçaya
bazıları bornoz takımı...
rica ederim valla 6 ay içinde çok şey ögrendimhmm iyi oldu bunları öğrendiğim teşekkür ederimm canımm
henüz sözlü bile olmadığımız için rahatız canım daha önümüzde uzunnn zaman vareh o zaman ben de geç kaldım sayılmaz. bi şekilde bunların heepsi öğrenilecek bakalımm
adeletlere göre değişiyor ben pijama iç çamaşırı terlik kemer cüzdan çorap koydum başka bir şeye gerek yok kendin ne istiyorsan koy bakım seti falan koymadım çünkü ben de aldırmadım kendime biz beraber aldık herşeyi banada onadaooo bunlar neeee? bunlar herkesin adetlerine göre değişiyor mu peki? yoksa her yerde mi böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?