2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim alacagım 3 set bu kızlaar tek tek alınca çok kalabalık görüncekti böyle set almak daha mantıklı sanırım :) bunları alınca öyle çok büyük bi masrafım kalmıyo zaten bohça için :)

evet aslında birlikte almak daha iyi olacak sanki onun da benim de zevklerimize göre alınmış olurlar hem

günaydın kızlaarr ben dünn gittim korkmazın tencere takımı caydanlık düdüklüsü falan hepsini aldım iyi diyolar ama sizin bilginiz var mıı ürünleri nasılll :)

günaydın kızlaarr ben dünn gittim korkmazın tencere takımı caydanlık düdüklüsü falan hepsini aldım iyi diyolar ama sizin bilginiz var mıı ürünleri nasılll :)
bende iyi diye duymuştum canım
büyük parçaların bi kısmından kurtulmuş çok sevindimmm

Günaydın kızlar bende büyük ihtimal 2015 temmuz gelini olucam, bu ayın 28inde nişanım var :)
sözlümün tayini işlemleri için de 29nda nikahım var :)

bende iyi diye duymuştum canım
büyük parçaların bi kısmından kurtulmuş çok sevindimmm
ÇOK SAĞOLL TATLIMMM ÖYLE GİBİ OLDUU :):) YEMEK TAKIMLARIM DA HAZIR Bİ MİSAFİRLİK Bİ GÜNLÜK. KAHVALTI TAKIMI VE DİĞER KÜÇÜK ŞEYLER KALDI ŞİMDİLİK :):)

kızlr bu fırsat sitelerinden tanınmış markaların tencere setlerini alma konusunda ne düşünüyorsunuz?

kızlr bu fırsat sitelerinden tanınmış markaların tencere setlerini alma konusunda ne düşünüyorsunuz?
çizik yada herhangi birşeye karşı değiştirmek zorunda kalabilirsin iade şartlarına iyi bak çok zorlamıyorlarsa al :)
ben büyük parçaların hiçbirini internetten almadım :)

mutluhatun mrbb cnmm :)))
uzun zamandır yoktum buralarda..bi tanıştım hemen kayboldum..malum nişan isteme telaşım vardı..bitti gitti çok şükür :)
şimdi ceyiz alışverisi başlayacak :))

çizik yada herhangi birşeye karşı değiştirmek zorunda kalabilirsin iade şartlarına iyi bak çok zorlamıyorlarsa al :)
ben büyük parçaların hiçbirini internetten almadım :)
ben de büyük parçaları almayı düşünüyodm iyi oldu bunu söylediğin canım teşekkür ederimm:)

günaydın kızlaarr :) bende birevbirmutfak.com diye bi site buldum cok hoş şeyler vaar :) ufak tefek şeyleri ordan alsam mı diye düşünüyorum ??

mutluhatun mrbb cnmm :)))
uzun zamandır yoktum buralarda..bi tanıştım hemen kayboldum..malum nişan isteme telaşım vardı..bitti gitti çok şükür :)
şimdi ceyiz alışverisi başlayacak :))
Aaa evet canım nasıl geçti neler oldu resim var mı tüm detayları istiyorum burda hep beraber tecrübelerinizden faydalanırız :)

günaydın kızlaarr :) bende birevbirmutfak.com diye bi site buldum cok hoş şeyler vaar :) ufak tefek şeyleri ordan alsam mı diye düşünüyorum ??
kesinlikle alabilirsin benim alışverişi yaptığım site canım kargoyu öyle güzel paketlemişlerdi ki çok memnun kaldım ve bi sorun anında faceden yazarsan onlara olabildiğince kısa sürede cevap veriyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…