• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Orya Orya nasıl alıntı yapmışsın birbirine girmiş :D
Sandaletl daha çok rahat ederim gibi geldi bana babetler çok vurur çünkü ayağımı benim :D

ay ne güzel ya :KK36:mutlu oldum senin adına.arada bana da bi gönderen olsa keşke ama nerdeee :KK70: doğum günüm yaklaşıyo gün sayıyorum :KK70:
Ay ben de şaşırdım çok zaten ama altında dünki tartışma da yatıyor yani :)
Hayırlı olsuun canım şimdi resimlerine bakınca hatırladım benim üni den arkdşmda buraya gitmişti ya odaların resmine bakınca hemen dedim burası orası :KK70: ne kadar tuttu peki toplam uçak biletleri fln herşey ? :)

Canım bu sandaletler @blisss için . O düğün için istiyor da ona seçenek olsun diye gönderdim :)

O da çok güzeldi kuzuu olur gayette biraz bakın da. Benim de hala salon avizem yok :KK43:
Of neden eksikler hala çok ki o kadar da önceden başladık hazırlıklara :KK43:

Ay ben de şaşırdım çok zaten ama altında dünki tartışma da yatıyor yani :)

Canım bu sandaletler @blisss için . O düğün için istiyor da ona seçenek olsun diye gönderdim :)
Neden ayrı ayrı olmadı ya :KK70:

Ay gerçekten çorba oldu :D:D:D

Hayırlı olsuun canım şimdi resimlerine bakınca hatırladım benim üni den arkdşmda buraya gitmişti ya odaların resmine bakınca hemen dedim burası orası :KK70: ne kadar tuttu peki toplam uçak biletleri fln herşey ? :)
sağol tatlım otelin fiyatı kahvaltı dahil 2062 tl tuttu 4 gecelik fiyat. Ucak biletleri gidiş dönüş 240 tl tuttu . Ama bunların haricinde balon turu ve gezi turları var onlarda 1500 felan tutar çünkü sadece balon turu 2 kişi 800 tl

Of neden eksikler hala çok ki o kadar da önceden başladık hazırlıklara :KK43:

Ay gerçekten çorba oldu :KK70::KK70::KK70:

aynen canım ben taaa 2 sene önceden başladım çeyiz almaya bir sürü eksik var. Benimde avizelerim eksik yatak komidinlerin üzerine masa lambası istiyorum :( oturma odası mutfak halılarım yok tabi en önemlisi perdelerim pufff. Bi sürü masraf yaa parada yok cok fazla hangi eksiğimizi tamamlayalım

aynen canım ben taaa 2 sene önceden başladım çeyiz almaya bir sürü eksik var. Benimde avizelerim eksik yatak komidinlerin üzerine masa lambası istiyorum :KK43: oturma odası mutfak halılarım yok tabi en önemlisi perdelerim pufff. Bi sürü masraf yaa parada yok cok fazla hangi eksiğimizi tamamlayalım
Eksik bitmiyor işte aldıkça birşeyler çıkıyor hala :KK43:

sağol tatlım otelin fiyatı kahvaltı dahil 2062 tl tuttu 4 gecelik fiyat. Ucak biletleri gidiş dönüş 240 tl tuttu . Ama bunların haricinde balon turu ve gezi turları var onlarda 1500 felan tutar çünkü sadece balon turu 2 kişi 800 tl

İyimiş canımm balonlarda uygunmuş bol bol gezersiniz :))

Hadi bakalım inş :)

Back