kuzum seninde az kaldı hem baktım çeyizi tamamlamışssın bende kıpırtı yok daha cumartesi yemek takımımı alıyorum
hosbulduk canımgünaydın tatlımmm hoşgeldinnn
bence almamalısınKızlarcım, fotoğraf çekimi için düz ayakkabı gerekecek ya. Benim çok beğendiğim bi ayakkabı vardı ama 150 liraOna kıyamıyorum sanki şuan ne bileyim.
Şunu mu alsam acaba http://www.trendyol.com/Beyaz-Dolgu-Topuklu-Ayakkabi/UrunDetay/36838/12472398
SAnırım genel bir durum bu dediğin gibi telaştan anlamıyor insanİnşallah
Ay hep mi böyle oluyor ki, daha çok varken düğünü düşünmek heyecanlı oluyor ama o telaşın içinde sanki başkasının düğünü gibi geliyor. Benim nişanda öyle olmuştu
Günaydııın :)
Gelinliğin altndan gözükmücek zaten kuzu alabilirsin bunuKızlarcım, fotoğraf çekimi için düz ayakkabı gerekecek ya. Benim çok beğendiğim bi ayakkabı vardı ama 150 liraOna kıyamıyorum sanki şuan ne bileyim.
Şunu mu alsam acaba http://www.trendyol.com/Beyaz-Dolgu-Topuklu-Ayakkabi/UrunDetay/36838/12472398
İşte yine azcık da olsa yüksek olsun dedim bi de beyaz yetmez mi. Gelin ayakakbım çok süslü zatenGelinliğin altndan gözükmücek zaten kuzu alabilirsin bunu
Ama nedeeeenbence almamalısın
beğenmedim kuzum ya hem yüksek hem daha güzellerini fiyat açısından uygunu bulabileceğimize inanıyorumAma nedeeeen
Ay boşver bunu kuzu ona bütçe ayıramıcaksın zaten şuanİşte yine azcık da olsa yüksek olsun dedim bi de beyaz yetmez mi. Gelin ayakakbım çok süslü zaten
Ay Ama bunun kadar tatlı değil tabiii bu olsa bunun da fotosu olurdu
Sandalet çok zor olur gibi geliyo ya, gelinlikle giy çıkar kolay bişey olması lazıımMrs Pink taşlı beyaz sandaletlerde olabilir
Ay zaten şu aşamada boşvermem gerekir mecbuurAy boşver bunu kuzu ona bütçe ayıramıcaksın zaten şuan
Ben de yüksek diye baktım kuzu zaten hem yüksek hem beyaz yeterli dedim amabeğenmedim kuzum ya hem yüksek hem daha güzellerini fiyat açısından uygunu bulabileceğimize inanıyorum
Günaydıııııııın :)
Canım çok güzel olmuşlaaar sen de kavuştun davetiyene darısı başıma :)
Çok güzelmiş davetiyen tatlımmm mutlulukla dağıttt
İşte yine azcık da olsa yüksek olsun dedim bi de beyaz yetmez mi. Gelin ayakakbım çok süslü zaten
Ay Ama bunun kadar tatlı değil tabiii bu olsa bunun da fotosu olurdu
Uzaktan bez gibi duruyor pek hoş olmaz bence almaaKızlarcım, fotoğraf çekimi için düz ayakkabı gerekecek ya. Benim çok beğendiğim bi ayakkabı vardı ama 150 liraOna kıyamıyorum sanki şuan ne bileyim.
Yaa benim yemek takımım hiç yok biliyor musunkuzum seninde az kaldı hem baktım çeyizi tamamlamışssın bende kıpırtı yok daha cumartesi yemek takımımı alıyorum
Ay bu güzel işteeBende daha ayakkabımı almadım şu miranın ki gibi düşündümMrs Pink rahat olur gibi geldi bana hem nasıl olsa gözükmüyor
Eki Görüntüle 1600481
bence buluruz ama sindiyse iç,ne al yani görünmeyecek o da var tabiSandalet çok zor olur gibi geliyo ya, gelinlikle giy çıkar kolay bişey olması lazıım
Ay zaten şu aşamada boşvermem gerekir mecbuur
Ben de yüksek diye baktım kuzu zaten hem yüksek hem beyaz yeterli dedim ama
Fiyatta 40 lira ya daha uygununu bulabilir miyim ki bilemedim.
ben beğendim bu güzel duruyorBende daha ayakkabımı almadım şu miranın ki gibi düşündümMrs Pink rahat olur gibi geldi bana hem nasıl olsa gözükmüyor
Eki Görüntüle 1600481
ben beğendim bu güzel duruyor
Evet canım çekimde rahat etmek için istiyorum sadece 150 lira o işte kıyamadım şu durumdabu daha tatlıymış kuzum da fotoğraf çekiminde rahat etmek için alıyosan al gitsin.nasılsa görünmiycek
Yaa ama bez olsa nolur kiiii hem değiiilUzaktan bez gibi duruyor pek hoş olmaz bence almaa
İşte bunların tokası var ya rahat edemem gibi geliyo bunlarla ama güzelmiişBende daha ayakkabımı almadım şu miranın ki gibi düşündümMrs Pink rahat olur gibi geldi bana hem nasıl olsa gözükmüyor
Eki Görüntüle 1600481
He sen düğünde giyiceksiiinn o zaman olur kuzucum tabi ki ben giy çıakr yaparken zor olur sandalet diye istemedim.Ya bizim nişanlımla aramızda çok az boy farkı var kızlar topuklu almıcam o sebeple. Babet bakıyordum sonra bunu gördüm kır düğünü zaten nasıl olur taşlı sandalet yoksa babete mi döneyim yine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?