• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İnşallah :KK70:

Ay hep mi böyle oluyor ki, daha çok varken düğünü düşünmek heyecanlı oluyor ama o telaşın içinde sanki başkasının düğünü gibi geliyor. Benim nişanda öyle olmuştu :KK70:

Günaydııın :)
SAnırım genel bir durum bu dediğin gibi telaştan anlamıyor insan :D

Kızlarcım, fotoğraf çekimi için düz ayakkabı gerekecek ya. Benim çok beğendiğim bi ayakkabı vardı ama 150 lira :KK43: Ona kıyamıyorum sanki şuan ne bileyim.
Şunu mu alsam acaba http://www.trendyol.com/Beyaz-Dolgu-Topuklu-Ayakkabi/UrunDetay/36838/12472398
Gelinliğin altndan gözükmücek zaten kuzu alabilirsin bunu

Gelinliğin altndan gözükmücek zaten kuzu alabilirsin bunu
İşte yine azcık da olsa yüksek olsun dedim bi de beyaz yetmez mi. Gelin ayakakbım çok süslü zaten :D
Ay Ama bunun kadar tatlı değil tabiii bu olsa bunun da fotosu olurdu :D

Eklentiler

• 7894566.png
    7894566.png
    496,7 KB · Görüntüleme: 99
Mrs Pink Mrs Pink taşlı beyaz sandaletlerde olabilir
Sandalet çok zor olur gibi geliyo ya, gelinlikle giy çıkar kolay bişey olması lazıım
Ay boşver bunu kuzu ona bütçe ayıramıcaksın zaten şuan
Ay zaten şu aşamada boşvermem gerekir mecbuur :(
beğenmedim kuzum ya hem yüksek hem daha güzellerini fiyat açısından uygunu bulabileceğimize inanıyorum
Ben de yüksek diye baktım kuzu zaten hem yüksek hem beyaz yeterli dedim ama :D
Fiyatta 40 lira ya daha uygununu bulabilir miyim ki bilemedim.

İşte yine azcık da olsa yüksek olsun dedim bi de beyaz yetmez mi. Gelin ayakakbım çok süslü zaten :KK70:
Ay Ama bunun kadar tatlı değil tabiii bu olsa bunun da fotosu olurdu :KK70:

bu daha tatlıymış kuzum da fotoğraf çekiminde rahat etmek için alıyosan al gitsin.nasılsa görünmiycek

Bende daha ayakkabımı almadım şu miranın ki gibi düşündüm Mrs Pink Mrs Pink rahat olur gibi geldi bana hem nasıl olsa gözükmüyor :-)
medcezir-miranın-gelinliği.jpg

Kızlarcım, fotoğraf çekimi için düz ayakkabı gerekecek ya. Benim çok beğendiğim bi ayakkabı vardı ama 150 lira :KK43: Ona kıyamıyorum sanki şuan ne bileyim.
Şunu mu alsam acaba http://www.trendyol.com/Beyaz-Dolgu-Topuklu-Ayakkabi/UrunDetay/36838/12472398
Uzaktan bez gibi duruyor pek hoş olmaz bence almaa
kuzum seninde az kaldı hem baktım çeyizi tamamlamışssın bende kıpırtı yok daha cumartesi yemek takımımı alıyorum
Yaa benim yemek takımım hiç yok biliyor musun :D
Bende daha ayakkabımı almadım şu miranın ki gibi düşündüm Mrs Pink Mrs Pink rahat olur gibi geldi bana hem nasıl olsa gözükmüyor :-)
Eki Görüntüle 1600481
Ay bu güzel iştee

Sandalet çok zor olur gibi geliyo ya, gelinlikle giy çıkar kolay bişey olması lazıım

Ay zaten şu aşamada boşvermem gerekir mecbuur :KK43:

Ben de yüksek diye baktım kuzu zaten hem yüksek hem beyaz yeterli dedim ama :KK70:
Fiyatta 40 lira ya daha uygununu bulabilir miyim ki bilemedim.
bence buluruz ama sindiyse iç,ne al yani görünmeyecek o da var tabi

ben beğendim bu güzel duruyor

Ya bizim nişanlımla aramızda çok az boy farkı var kızlar topuklu almıcam o sebeple. Babet bakıyordum sonra bunu gördüm kır düğünü zaten nasıl olur taşlı sandalet yoksa babete mi döneyim yine ?

bu daha tatlıymış kuzum da fotoğraf çekiminde rahat etmek için alıyosan al gitsin.nasılsa görünmiycek
Evet canım çekimde rahat etmek için istiyorum sadece 150 lira o işte kıyamadım şu durumda :(
Uzaktan bez gibi duruyor pek hoş olmaz bence almaa
Yaa ama bez olsa nolur kiiii hem değiiil :D :D :D
Eki Görüntüle 1600481
İşte bunların tokası var ya rahat edemem gibi geliyo bunlarla ama güzelmiiş

Ya bizim nişanlımla aramızda çok az boy farkı var kızlar topuklu almıcam o sebeple. Babet bakıyordum sonra bunu gördüm kır düğünü zaten nasıl olur taşlı sandalet yoksa babete mi döneyim yine ?
He sen düğünde giyiceksiiinn o zaman olur kuzucum tabi ki ben giy çıakr yaparken zor olur sandalet diye istemedim.
Çok güzelmiş o zaman bu

Back