Kızlar balayna bi türlü karar veremedik yaaa(
Aslında kapadokya istemiştik ama balon fiyatları nerdeyse otel fiyatı 1900 otele vericez bi okadarda aktivitelere bize hemen hemen 5000 e mal oluyor
Aa hadi bakalım hayırlısı anlaşıpta gel artıkAy hayıır düşünmediim. Ama ben böyle tarih yazılı panoları falan beğeniyorum ya da o tarz başka bişiler.
Bir de tek bildiğim fotoğrafçıların fotolarda kullandığı o şemsiyeden nefret ettiğim
Akşama fotoğrafçıyla buluşmamız var bakalım hallolacakmı bu düğüm
Kızlar fotoğraf çekimi için düşündüğünüz aksesuarlar var mı ?
Kızlar balayna bi türlü karar veremedik yaaa(
Aslında kapadokya istemiştik ama balon fiyatları nerdeyse otel fiyatı 1900 otele vericez bi okadarda aktivitelere bize hemen hemen 5000 e mal oluyor
Kabus şemsiyelerKapadokya aktiviteleri malesef pahalı siz ne kadar bütçe ayırmıştınız ?
Aa hadi bakalım hayırlısı anlaşıpta gel artık
O panoları bende beğeniyorum çok onun dışında balon olacak farklı birşeyler istiyorum ama aklıma gelmiyor.
Ay o şemsiye evet çok kötü
Canım işte onlardan farklı olsun istiyorum çok şey istiyorum dimiCanıım konuşma balonları falan olur , tahta üzerine tarihler olabilir .
Bak Google a save the date çekimleri yaz ordan güzel öneriler bulursun
Ayyy çok pahalıymış ya yani aktiviteler otelden daha fazla tutucak desene .. Başka bi yer düşünseniz illa Kapadokya mı olucak?
Yaa onlara bende bayılıyorum hatta nişanda yapmak istedim ama vakit yoktu.Kabus şemsiyeler
Ayy bi de böyle piknik havasındaki fotolar var onlara bayılıyorum. Ama gelinlik damatlıkla gördüm mü hiç onları bilmiyorum. Nişan fotolarında save the date lerde falan kullanıyolar daha çok.
Böyle tatlı bi piknik sepeti şarap cici cici şeyler falan oluyo ortamda.
Aman ne istiyorum acaba ben ya keşke biri beni çözse
Hahah çok görüldü diye şey ettik bizakışta gördüm sizi : )) niye herkes şemsiyeleri gömdü burada ya benim fotom çok cici olduydu
Canım işte onlardan farklı olsun istiyorum çok şey istiyorum dimi
çok görülsede güzel oldu valla bakCanım işte onlardan farklı olsun istiyorum çok şey istiyorum dimi
Yaa onlara bende bayılıyorum hatta nişanda yapmak istedim ama vakit yoktu.
Gelinlikle görmedim kuzu hiç zor olur herhalde.
Hahah çok görüldü diye şey ettik biz
Bakıyorum canım arşiv oluşturuyorum hatta kendimeYoo çok şey istemiyosun canıımm :)) var değişik şeyler aslınd netten bakabilrsin
Hani görelim ozamançok görülsede güzel oldu valla bak
Ayy ne bileyim dur bakim akşama fotoğrafçıya söyleyeyim bana gülerse şaka yaptım kii derim hahahaYaa onlara bende bayılıyorum hatta nişanda yapmak istedim ama vakit yoktu.
Gelinlikle görmedim kuzu hiç zor olur herhalde.
Ay ne bileyimakışta gördüm sizi : )) niye herkes şemsiyeleri gömdü burada ya benim fotom çok cici olduydu
avatarıma şey ettimBakıyorum canım arşiv oluşturuyorum hatta kendime
Hani görelim ozaman
ya benim zaten acele bi foto çekimim oldu yağmur ha başladı başlayacak diye çekildi tüm fotolar ve hazin son yağmur başladıAyy ne bileyim dur bakim akşama fotoğrafçıya söyleyeyim bana gülerse şaka yaptım kii derim hahaha
Ay ne bileyimYani hem çok görüldüğü dediği gibi hem de neden şemsiye diye sorguluyorum Güzel olmuştur muhakkak zaten önemli olan senin içine sinmiş olması zaten. Ama benimki şemsiyesiz olsa fena olmaz :)
teşekkür ederimEvet güzel olmuş gerçektenMrs Pink in dediği gibi önemli olan senin içine sinmesi zaten
Bakıyorum canım arşiv oluşturuyorum hatta kendime
Ayy hangi ayda çekmiştiniz fotolarınızııı . Çok tehlikeli ya yağmurdan korkuyorum ben de belli olmazya benim zaten acele bi foto çekimim oldu yağmur ha başladı başlayacak diye çekildi tüm fotolar ve hazin son yağmur başladıama olsun bikaç pozda olsa güzel fotom var buna da şükür : ) Orası öyle tabi önemli olan içinize sinmesi hepinizin : )) İnşallah çok güzel fotolarınız olur değişik değişik : ))
Amin amiiin inşallahteşekkür ederimAllah içinize sindirsin inşallah
Bşka türlüsü olmuyor unutuyorum ben yaYap yap bende aynen öyleyiim :)
Ekimde çektik biz ya :O Allah korusun olmaz inşallah.. Teşekkür edrim : )) 1 sene dolacak ekimde :)Ayy hangi ayda çekmiştiniz fotolarınızııı . Çok tehlikeli ya yağmurdan korkuyorum ben de belli olmaz
Amininşallah herkesin içine sinen olur şekilde olur Fotoğrafınız da güzelmiş :) Yeni mi evlimiydin bu arada sen? :)
Ayy Allah korusun gerçekten :)Ekimde çektik biz ya :O Allah korusun olmaz inşallah.. Teşekkür edrim : )) 1 sene dolacak ekimde :)
Amin amin hepimizin inşallah : )Ayy Allah korusun gerçekten :)
Maşallah size de nice seneleriniz olur umarım mutlulukla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?