canım evet galiba herşey çok iyi bakalım uğraşıyorum yoğunluk oldu işte nişanda araya girince naparım bilmiyorum açıkçası:)aa çok sevindim canım.barışcağınızı tahmin etmiştim ama senin davranışlarından çok güzel ders çıkarmıştır eminim.baya hızlısın birde
amin inşallah :) hazır değilde çok az kaldı.diğer mobilyalar geldi desalon mobilyalarını bekliyoruz gelir gelmez hemen halıları alıcaz.evin başka bi eksiği kalmadı.çeyizimde de artık ıvır zıvır eksikler var.kınalığımı ve malzemelerini de alırsam herşey tamam olucak.bizim baya kalabalıktı.12-15 arası masa vardı hepsi doluydu ama gelen olur canım yakınlarınız olsa yeter fazlasına zaten gerek yok endişelenme.Ayy ne güzel darısı bize olsun :) bişey kalmamış herşeyin hazırdır şimdi. Bende bi an önce o herseyin hazır olduğu bölüme geçmek istiyorumçok stresli işler ya. Ben korkuyorum müzik konusunda ya o yüzden araştırıyorum şimdiden . Bir de şey durumu var tabi,nişana ya çok gelen olmazsaa sizin kalabalıkmıydı?
canım evet galiba herşey çok iyi bakalım uğraşıyorum yoğunluk oldu işte nişanda araya girince naparım bilmiyorum açıkçası:)
Kuzucum hayırlısı olsun hakkınızda sevdindimmm :)kuzulara hoşbulduk ne yapayım çok yoğundum işler sıkıştırdı pek bakamadım durum stabil barıştık tamamen ama henüz söz nişan aktivitesine geçmedik yüksek lisansa başlayacağım dil kursuna yazıldım koşturuyorum aklımdasınız düğünler yaklaştı
sağol bebeğim sen ne alemdesin hazırlıklar tamam mı?amin inşallah :) hazır değilde çok az kaldı.diğer mobilyalar geldi desalon mobilyalarını bekliyoruz gelir gelmez hemen halıları alıcaz.evin başka bi eksiği kalmadı.çeyizimde de artık ıvır zıvır eksikler var.kınalığımı ve malzemelerini de alırsam herşey tamam olucak.bizim baya kalabalıktı.12-15 arası masa vardı hepsi doluydu ama gelen olur canım yakınlarınız olsa yeter fazlasına zaten gerek yok endişelenme.
çok sevindim senin adına canım.evet baya zor olur en azından kurs olmasaydı..kısa süreliyse bitince yaparsınız belki
canım konuşmaz olur muyuz ?her hafta gündem konusu ayarlayamadık ama uzamaz artık daha kışa ertelemek tek amacım mecbur yazı bekleyecek harika olur o zaman:)Kuzucum hayırlısı olsun hakkınızda sevdindimmm :)
E o aktivitelere ne zaman geçilecek tekrar konuşulmadı mı barışma sonrası :)
İnşallah canım çok sağol umarım herşey istediğimiz gibi olur :)amin inşallah :) hazır değilde çok az kaldı.diğer mobilyalar geldi desalon mobilyalarını bekliyoruz gelir gelmez hemen halıları alıcaz.evin başka bi eksiği kalmadı.çeyizimde de artık ıvır zıvır eksikler var.kınalığımı ve malzemelerini de alırsam herşey tamam olucak.bizim baya kalabalıktı.12-15 arası masa vardı hepsi doluydu ama gelen olur canım yakınlarınız olsa yeter fazlasına zaten gerek yok endişelenme.
çok sevindim senin adına canım.evet baya zor olur en azından kurs olmasaydı..kısa süreliyse bitince yaparsınız belki
sağol bebeğim sen ne alemdesin hazırlıklar tamam mı?
kurs 4 ay beklemez artık o kadar ayarlarız bişeyler:)
canım konuşmaz olur muyuz ?her hafta gündem konusu ayarlayamadık ama uzamaz artık daha kışa ertelemek tek amacım mecbur yazı bekleyecek harika olur o zaman:)
Kızlar ben birşey atladım yaa damatlık bordo alıcaz ama ben gelin çiçeği malzemelerini pembe beyaz aldım sizce sırıtırmı
Bordo almayı düşünüyoruz canım. Ben kendim yapıcam çiçeğimi malzemelerini aldım ama değiştirmezler herhalde artıkBordo mu olucak canım damatlık , hıım aslında bordo ile değiştirsen pembe sırıtmaz ama takımla bir olsa daha hoş olurdu
Sırıtmaz bence kuzu olmadı içine böyle mürdüm bordaya kaçan bişiler ekle çiçeğin pembeyle gayet güzel olur benceKızlar ben birşey atladım yaa damatlık bordo alıcaz ama ben gelin çiçeği malzemelerini pembe beyaz aldım sizce sırıtırmı
kuzum çoğu bitmiş evini nasıl döşeyeceksin merak ediyorum iyi bari halılar hızlı hallolur o mekan güzel bence harika olur senle de bir görüşemedik kuzucum hiç yolun düşmüyor mu atla gel buralara geçenlerde gittik oraya yemeğe düğün çok iyi olurhazırlıklar bitmek üzere canım.evin halıları kaldı sadece salon mobilyaları gelince çıkıp alıcaz.babam halıcıydı da aynı zamanda benim geçen sene kapattı o yüzden rahatım o konuda.gidip toptancılarından seçerim istediğim gibi hemen.gelinliğimi de aldım.sadece kınalık ve malzemeleri alıcam.çeyizimde ıvır zıvırlar kaldı.düğün ve kına için mekanlarda kesinleşti.konuşmuştuk ya seninle.25 liraymış kişi başı kokteyl menü bizim hem kalabalık olcağı için hemde tanıdık olduğu için 23e anlaştık sanırım.750-1000 kişi arası olur diye düşünüyoruz.artık bi şekilde ayarlarsın sende canım yüksek lisans başlamamıştır henüz heralde başlamadan ayarlayın bari.
bence olur ya çok sırıtmaz açık pembe mi yada bi konuş belkide değişirlerBordo almayı düşünüyoruz canım. Ben kendim yapıcam çiçeğimi malzemelerini aldım ama değiştirmezler herhalde artık
Boyutları çok küçük değil canım bunlarınkızlar mutfağa televizyonun iki yanına şöyle bişey koysam nası olur https://www.evidea.com/ankara-mobilya-3lu-duvar-rafi-beyaz-ANK017/p/422758?refKey=6m2bsxiRg boyutlarından endişeliyim birazda
Dediğin gibi yapabilirim ozaman canım ya hayalimdekinden çıkacak ama napalımSırıtmaz bence kuzu olmadı içine böyle mürdüm bordaya kaçan bişiler ekle çiçeğin pembeyle gayet güzel olur bence
Açık pembe canım albümde görebilirsin hatta çiçekleri.bence olur ya çok sırıtmaz açık pembe mi yada bi konuş belkide değişirler
Bordo almayı düşünüyoruz canım. Ben kendim yapıcam çiçeğimi malzemelerini aldım ama değiştirmezler herhalde artık
kızlar mutfağa televizyonun iki yanına şöyle bişey koysam nası olur https://www.evidea.com/ankara-mobilya-3lu-duvar-rafi-beyaz-ANK017/p/422758?refKey=6m2bsxiRg boyutlarından endişeliyim birazda
Açık pembeyse oldu gitti ben koyu tahmin etmiştim nedense sırıtmaz bu canımBoyutları çok küçük değil canım bunların
Dediğin gibi yapabilirim ozaman canım ya hayalimdekinden çıkacak ama napalım
Açık pembe canım albümde görebilirsin hatta çiçekleri.
İşin kötüsü tek yerden de almadım ayrı ayrı topladım
Hımm anladımm , sen değiştirsen malzemeleri almışsın ama ..
Canım raflar güzelmiş ama mutfakta biraz kalablık olmaz mı? O güzelim mutfakkk :))
Hadi ya öylemi diyorsun ay inşallah canımAçık pembeyse oldu gitti ben koyu tahmin etmiştim nedense sırıtmaz bu canım
Daha önce aklıma gelmedi nedense
Hadi ya öylemi diyorsun ay inşallah canım
Yapabilirsin ama değiştirmesen de kötü olmaz bence canım böyle de kalabilir gayet güzel olur diye düşünüyorum ben :)Dediğin gibi yapabilirim ozaman canım ya hayalimdekinden çıkacak ama napalım
Kuzu ölçüelr yazıyo zaten eve gidince bi ölç bak ona göre alırsın bence.kızlar mutfağa televizyonun iki yanına şöyle bişey koysam nası olur https://www.evidea.com/ankara-mobilya-3lu-duvar-rafi-beyaz-ANK017/p/422758?refKey=6m2bsxiRg boyutlarından endişeliyim birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?