• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hımm ama yinede çokta sırıtmaz baktım bende şimdi için rahat olsun denk gelirse aynı renkte bakablrsin ama :)

Yapabilirsin ama değiştirmesen de kötü olmaz bence canım böyle de kalabilir gayet güzel olur diye düşünüyorum ben :)
Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız valla bir an çok endişelenmiştim çünkü ben pembe ve kırmızı ikilisni hiç sevmem allahtan bordo bu :D

Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız valla bir an çok endişelenmiştim çünkü ben pembe ve kırmızı ikilisni hiç sevmem allahtan bordo bu :KK70:

Ayyy kırmızı ve pembe ikilisi benim de tüylerimi diken diken eder zaten hahaha :D
Ama bordo ile kırmızı aynı kefeye koyamayız asla! O yüzden problem yok :)

kızlar mutfağa çekmece içi kaşıklık arıyorum koçtaşta var ama alternatif güzel bişey gördüyseniz söylermisiniz
canım ikeada görmüştüm ben güzellerdi
kuzulara hoşbulduk ne yapayım çok yoğundum işler sıkıştırdı pek bakamadım durum stabil barıştık tamamen ama henüz söz nişan aktivitesine geçmedik yüksek lisansa başlayacağım dil kursuna yazıldım koşturuyorum aklımdasınız düğünler yaklaştı

sevindim adına tatlımm inşaallah herşey güzel olur

kuzum çoğu bitmiş evini nasıl döşeyeceksin merak ediyorum iyi bari halılar hızlı hallolur o mekan güzel bence harika olur senle de bir görüşemedik kuzucum hiç yolun düşmüyor mu atla gel buralara geçenlerde gittik oraya yemeğe düğün çok iyi olur

albümlerde biraz fotoğraf var canım bakabilirsin.seçtim ama naası bişey çıkıcak ortaya bende bilmiyorum.çok iyi değilim bu konuda.biz orda tanıştık birde biliyomusun :) düşüyo canım da çok kısa kalıyorum işte ablamın bebekleri var birde işlerden pek fırsat bulamıyorum.3.caddede kuaföre gidiyorum zaman zaman geçenlerde yine gittim ama 1-2 saat kalıp geri döndüm.inşallah prova günü falan müsait olursan haber veririm sanada bi yemek yeriz belki :)

Boyutları çok küçük değil canım bunların

Dediğin gibi yapabilirim ozaman canım ya hayalimdekinden çıkacak ama napalım :KK43:

Açık pembe canım albümde görebilirsin hatta çiçekleri.
İşin kötüsü tek yerden de almadım ayrı ayrı topladım :-)

küçük de iki tane 3lü alıcağımı düşününce bilemedim.televizyonun iki yanına düşünüyorum belki 2 yana 2 tanesini takarım

Hımm anladımm , sen değiştirsen malzemeleri almışsın ama ..

Canım raflar güzelmiş ama mutfakta biraz kalablık olmaz mı? O güzelim mutfakkk :))

oraya rafı çok istiyodum ya televizyon gelince işler bozuldu biraz bilemedim :(

canım ikeada görmüştüm ben güzellerdi

sevindim adına tatlımm inşaallah herşey güzel olur

güzellermiş beyaz istediğim gibi var ama aldım artık koçtaştan.çok zamanım kalmadı acele ediyorum biraz :)

albümlerde biraz fotoğraf var canım bakabilirsin.seçtim ama naası bişey çıkıcak ortaya bende bilmiyorum.çok iyi değilim bu konuda.biz orda tanıştık birde biliyomusun :) düşüyo canım da çok kısa kalıyorum işte ablamın bebekleri var birde işlerden pek fırsat bulamıyorum.3.caddede kuaföre gidiyorum zaman zaman geçenlerde yine gittim ama 1-2 saat kalıp geri döndüm.inşallah prova günü falan müsait olursan haber veririm sanada bi yemek yeriz belki :)

küçük de iki tane 3lü alıcağımı düşününce bilemedim.televizyonun iki yanına düşünüyorum belki 2 yana 2 tanesini takarım

oraya rafı çok istiyodum ya televizyon gelince işler bozuldu biraz bilemedim :KK43:

güzellermiş beyaz istediğim gibi var ama aldım artık koçtaştan.çok zamanım kalmadı acele ediyorum biraz :)
aa çok güzel orada tanışmanız da harika:) çokta yakınıma geliyomuşsun beklerim her zaman canım albümleri hemen inceliyorum ne kadar da uzak kalmışım:)

aynen bu pembe gayet iyi sen yapmaya başla canım gönül rahatlığıyla
Hahah çok rahatladım gerçekten ilk fırsatta bitmiş halini göstericem size de
Ayyy kırmızı ve pembe ikilisi benim de tüylerimi diken diken eder zaten hahaha :KK70:
Ama bordo ile kırmızı aynı kefeye koyamayız asla! O yüzden problem yok :)
Hahah evet nasıl bir tutarım ki ben onları :D

Aynen öyle canım :)) çok merak ettim ya gelinliğii nasıl bişi azcık bahsetsene ben bilmiyorum :)

Canım üstü dantelli ön arka v olacak etek uçlarında dantel su yolu olacak Kabarık ama prenses gibi değil. Yarın sabah albümüme uğrarsan görebilirsin :D

oraya rafı çok istiyodum ya televizyon gelince işler bozuldu biraz bilemedim :KK43:

O zaman ölçü al ondan sonra sipariş et canım bence

Canım benim anladım ama bence gerek yok bana sorarsan tv yi kaldıramayacağıın için

Canım üstü dantelli ön arka v olacak etek uçlarında dantel su yolu olacak Kabarık ama prenses gibi değil. Yarın sabah albümüme uğrarsan görebilirsin :KK70:

Anlattığın gibiyse çok güzelll olucak merakla bekliyorum yarınki fotoyu :D :D

Hahah çok rahatladım gerçekten ilk fırsatta bitmiş halini göstericem size de

Hahah evet nasıl bir tutarım ki ben onları :KK70:

Canım üstü dantelli ön arka v olacak etek uçlarında dantel su yolu olacak Kabarık ama prenses gibi değil. Yarın sabah albümüme uğrarsan görebilirsin :KK70:

O zaman ölçü al ondan sonra sipariş et canım bence

gidebilirsem artık 2 gün içerisinde sipariş veririm :(

Kuzu ölçüelr yazıyo zaten eve gidince bi ölç bak ona göre alırsın bence.
Ama mutfak ya bi de altında masa vardı sanki. Kalabalık mı olur diye düşündüm ben o yüzden ama almak istersen de önce ölçüye göre bi bak en iyisi

bilemedim şimdi ama hep oraya raf düşünmüştüm ben :KK43: gidebilirsem alıcamm canım ölçüyü :)

aa çok güzel orada tanışmanız da harika:) çokta yakınıma geliyomuşsun beklerim her zaman canım albümleri hemen inceliyorum ne kadar da uzak kalmışım:)

evet çok güzel oldu tanıştığımız yerde evlenicez :) tabi alt kattaki restorantta tanışmıştık biz.inşallah bigün görüşürüz sık sık giderim bundan sonra :) sende artık yavaş yavaş hazırlanırsın daha çok takip edersin.senden de bekliyoruz bi albüm :)

Kızlar balayna bi türlü karar veremedik yaaa :((
Aslında kapadokya istemiştik ama balon fiyatları nerdeyse otel fiyatı 1900 otele vericez bi okadarda aktivitelere bize hemen hemen 5000 e mal oluyor :(

Kızlar fotoğraf çekimi için düşündüğünüz aksesuarlar var mı ?
Ay hayıır düşünmediim. Ama ben böyle tarih yazılı panoları falan beğeniyorum ya da o tarz başka bişiler.
Bir de tek bildiğim fotoğrafçıların fotolarda kullandığı o şemsiyeden nefret ettiğim :D
Akşama fotoğrafçıyla buluşmamız var bakalım hallolacakmı bu düğüm :D

Kızlar balayna bi türlü karar veremedik yaaa :KK43:(
Aslında kapadokya istemiştik ama balon fiyatları nerdeyse otel fiyatı 1900 otele vericez bi okadarda aktivitelere bize hemen hemen 5000 e mal oluyor :KK43:

canım deniz kenarını düşünmüyosun anladığım kadarıyla ama kapalı bi arkadaşım antalyada bi otele gittiğini anlatırdı erkek ve kadın havuzları ayrıymış ailesiyle birlikte giderlerdi oraya.belki araştırıp böyle size uygun bi yer bulabilirsiniz rahatsız oluyosan eğer.birde sakin bi yerde denize sıfır müstakil bi evde kiralayabilirsiniz.karadeniz de güzel olurdu ama sen zten karadenizlisin diye hatırlıyorum.başka bişey gelmiyo aklıma :(

Kızlar balayna bi türlü karar veremedik yaaa :KK43:(
Aslında kapadokya istemiştik ama balon fiyatları nerdeyse otel fiyatı 1900 otele vericez bi okadarda aktivitelere bize hemen hemen 5000 e mal oluyor :KK43:
Harcamalarınızı ona göre dengeli tutsanıız. Yani balayı bu biraz harcama yapılacak tabi, bundan sonraki tatiller böyle olamayacak neticede azıcık harcayıverelim balayında :D :D
Sıcak bi yerlere gidip deniz tatili yapsanız balon parasıyla birsürü aktiviye yaparsınız belki :D

Back