Canım bak bunlar benim kendim için düşündüğüm modeller belki hoşuna giderCanım daha elbisemi almadım ya .. Ama saç için karar versem iiyi olucak .Bir de aksesuar istiyorum Eminönü nden bulabilrsem inşallah.. Topuz düşünüyorum karışık topuz örgülü istiyorum çok ama model bulamadım tam bu olsun dediğim .. Açık bırakıyım aksesuar takıyım diyorum öyle de çok sıcak ya terlerim falan diye istemiyorum.Aklnıza model gelirse paylaşın benimle. Salonda yada evde olmucak hani ağır bi model istemiyorum o yüzden
Canım aslında buna elbiseden sonra karar versen daha sağlıklı olur. Yani ikisi de birbiri olmadan olmuyor pek. Topla deriz elbisen açık bırakmaya daha müsait olur belli olmaz. Ama tabii sıcak sebebiyle toplu olması daha iyi olur dediğin gibi. Yine de önce elbise sonra saç diyorum , böyle bişey canlandırmak çok zor :)Canım daha elbisemi almadım ya .. Ama saç için karar versem iiyi olucak .Bir de aksesuar istiyorum Eminönü nden bulabilrsem inşallah.. Topuz düşünüyorum karışık topuz örgülü istiyorum çok ama model bulamadım tam bu olsun dediğim .. Açık bırakıyım aksesuar takıyım diyorum öyle de çok sıcak ya terlerim falan diye istemiyorum.Aklnıza model gelirse paylaşın benimle. Salonda yada evde olmucak hani ağır bi model istemiyorum o yüzden
Ayy 175 e iyi diyoruz yani halimzie bak yazık. Ama iyi fiyat yaniO 249 tl olan benimki işte kuzu onun beyazını 175e aldım ben araştır biraz bulursun.
Gittigidiyordan almıştm ben. Aahha birilerinin alması iyi oluyor dimi bana da yengem aldı
kızlar bende banyo paspasıma uyumlu havlu bakıyorum.mavi renk olcak ama böyle süslü püslü bişey.home sweet homeda vardı çiçekli bişey ama bitmiş.güpürlü falan güzel bişey görürseniz söyleyin
Canım bak bunlar benim kendim için düşündüğüm modeller belki hoşuna gider
Eki Görüntüle 1598970 Eki Görüntüle 1598971 Eki Görüntüle 1598972 Eki Görüntüle 1598973
Canım aslında buna elbiseden sonra karar versen daha sağlıklı olur. Yani ikisi de birbiri olmadan olmuyor pek. Topla deriz elbisen açık bırakmaya daha müsait olur belli olmaz. Ama tabii sıcak sebebiyle toplu olması daha iyi olur dediğin gibi. Yine de önce elbise sonra saç diyorum , böyle bişey canlandırmak çok zor :)
Evet canım , açık saçı da zaten peks evmiyorum böyle günlerde ben şahsen. Daha özensiz geliyo sanki.Haklısın canım önce elbise olmalı tabi ama az çok straplez giymiceğimi biliyorum saçımı salık bırakmam o yüzden , ama dediğin mantıklıı elbise alıyım da bakarım :)))
Karar verebilmen için önce elbisen belli olmalı işte kuzuÇok güzelmiş bunlar evet benimde aklımdakiler bunlar gibi işte ama karar veremiyorum
Haklısın canım önce elbise olmalı tabi ama az çok straplez giymiceğimi biliyorum saçımı salık bırakmam o yüzden , ama dediğin mantıklıı elbise alıyım da bakarım :)))
Evet canım , açık saçı da zaten peks evmiyorum böyle günlerde ben şahsen. Daha özensiz geliyo sanki.
Elbiseni bul ama fotoğrafsız gelme tabiiiSonra hep beraber saç araştırması yaparız zaten :)
Karar verebilmen için önce elbisen belli olmalı işte kuzuBir an önce seç bence
Hahha 175e iyi diyoruz evet ama zaman daraldı seçenek yok napalım,Canım aslında buna elbiseden sonra karar versen daha sağlıklı olur. Yani ikisi de birbiri olmadan olmuyor pek. Topla deriz elbisen açık bırakmaya daha müsait olur belli olmaz. Ama tabii sıcak sebebiyle toplu olması daha iyi olur dediğin gibi. Yine de önce elbise sonra saç diyorum , böyle bişey canlandırmak çok zor :)
Ayy 175 e iyi diyoruz yani halimzie bak yazık. Ama iyi fiyat yaniBen primanovanınkini gördüm 140 a ama süslü değil sadece kullanış olarak daha kullanışlı. Bi de çöp kovasının kapağı sallanan kapaklardan onlar daha iyi oluyo banyoda bence ama neden süssüz kii http://urun.n11.com/banyo-setleri/p...8?cid=604001&gclid=CLSXvviFkscCFSvItAod7wcLTQ
Ayrıca evet birilerinin alması çok iyi oluyo yaa yardıme denlere tişikirler burdan
AnlaştıııkTamam kızlarr elbisee 2 hafta sonra seçilcek inşallah o zaman çeker atarım resmini beraber bakarız:) :)
Eveet işte çok çok farklı sadece daha kullanışlı kapağı. Ama yok ben baktıklarımız gibi alayım en iyisi bu da fazla düzHahha 175e iyi diyoruz evet ama zaman daraldı seçenek yok napalım,
bu baktıklarımız dan çok farklı kuzu
Bencede ben pek beğenmedim otel işi gibiEveet işte çok çok farklı sadece daha kullanışlı kapağı. Ama yok ben baktıklarımız gibi alayım en iyisi bu da fazla düz
Hahaha ay valla iyi benzetme yaptın soğudum şuan sankiBencede ben pek beğenmedim otel işi gibi
HAhaha on numara soğuturumHahaha ay valla iyi benzetme yaptın soğudum şuan sanki
O 249 tl olan benimki işte kuzu onun beyazını 175e aldım ben araştır biraz bulursun.
Gittigidiyordan almıştm ben. Aahha birilerinin alması iyi oluyor dimi bana da yengem aldı
İryanın havlularına bak kuzu
Açıkmı topuzmu nasıl bişey olacak elbisen hazırmıydı unuttum
http://www.halistores.com/U31706,39,elart-ceyizlik-dantelli-havlu-begonya-krem.htm
http://www.halistores.com/U31695,39,elart-ceyizlik-nakisli-havlu-menekse-pudra.htm
http://www.halistores.com/elart-ceyizlik-dantelli-havlu-helena-pudra
Canımm mavi bulamadım şuan ama bunlarda tam senin tarzın :))
gün geçtikçe dahada çok seviyorlar :) ne güzelgünaydın kızlar :)
dün babam nişanlımı aramış yanına çağırmış.gidince de yüzük seçtirmiş.bu sana kafeinin hediyesi demişböylece benim hatırlatmama ısrar etmeme fırsat olmadan yüzük saat mevzusu da kapanmış oldu.çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?