Hımm ama yinede çokta sırıtmaz baktım bende şimdi için rahat olsun denk gelirse aynı renkte bakablrsin ama :)
Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız valla bir an çok endişelenmiştim çünkü ben pembe ve kırmızı ikilisni hiç sevmem allahtan bordo buYapabilirsin ama değiştirmesen de kötü olmaz bence canım böyle de kalabilir gayet güzel olur diye düşünüyorum ben :)
Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız valla bir an çok endişelenmiştim çünkü ben pembe ve kırmızı ikilisni hiç sevmem allahtan bordo bu
hahah dimi dolu tarafına bakalım bardağınİyi barii kırmızı olmadığına sevin sen
aynen bu pembe gayet iyi sen yapmaya başla canım gönül rahatlığıylaDaha önce aklıma gelmedi nedense
Hadi ya öylemi diyorsun ay inşallah canım
Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız valla bir an çok endişelenmiştim çünkü ben pembe ve kırmızı ikilisni hiç sevmem allahtan bordo bu
canım ikeada görmüştüm ben güzellerdikızlar mutfağa çekmece içi kaşıklık arıyorum koçtaşta var ama alternatif güzel bişey gördüyseniz söylermisiniz
kuzulara hoşbulduk ne yapayım çok yoğundum işler sıkıştırdı pek bakamadım durum stabil barıştık tamamen ama henüz söz nişan aktivitesine geçmedik yüksek lisansa başlayacağım dil kursuna yazıldım koşturuyorum aklımdasınız düğünler yaklaştı
hahah dimi dolu tarafına bakalım bardağın
kuzum çoğu bitmiş evini nasıl döşeyeceksin merak ediyorum iyi bari halılar hızlı hallolur o mekan güzel bence harika olur senle de bir görüşemedik kuzucum hiç yolun düşmüyor mu atla gel buralara geçenlerde gittik oraya yemeğe düğün çok iyi olur
Boyutları çok küçük değil canım bunların
Dediğin gibi yapabilirim ozaman canım ya hayalimdekinden çıkacak ama napalım
Açık pembe canım albümde görebilirsin hatta çiçekleri.
İşin kötüsü tek yerden de almadım ayrı ayrı topladım
Hımm anladımm , sen değiştirsen malzemeleri almışsın ama ..
Canım raflar güzelmiş ama mutfakta biraz kalablık olmaz mı? O güzelim mutfakkk :))
canım ikeada görmüştüm ben güzellerdi
sevindim adına tatlımm inşaallah herşey güzel olur
aa çok güzel orada tanışmanız da harika:) çokta yakınıma geliyomuşsun beklerim her zaman canım albümleri hemen inceliyorum ne kadar da uzak kalmışım:)albümlerde biraz fotoğraf var canım bakabilirsin.seçtim ama naası bişey çıkıcak ortaya bende bilmiyorum.çok iyi değilim bu konuda.biz orda tanıştık birde biliyomusun :) düşüyo canım da çok kısa kalıyorum işte ablamın bebekleri var birde işlerden pek fırsat bulamıyorum.3.caddede kuaföre gidiyorum zaman zaman geçenlerde yine gittim ama 1-2 saat kalıp geri döndüm.inşallah prova günü falan müsait olursan haber veririm sanada bi yemek yeriz belki :)
küçük de iki tane 3lü alıcağımı düşününce bilemedim.televizyonun iki yanına düşünüyorum belki 2 yana 2 tanesini takarım
oraya rafı çok istiyodum ya televizyon gelince işler bozuldu biraz bilemedim
güzellermiş beyaz istediğim gibi var ama aldım artık koçtaştan.çok zamanım kalmadı acele ediyorum biraz :)
Hahah çok rahatladım gerçekten ilk fırsatta bitmiş halini göstericem size deaynen bu pembe gayet iyi sen yapmaya başla canım gönül rahatlığıyla
Hahah evet nasıl bir tutarım ki ben onlarıAyyy kırmızı ve pembe ikilisi benim de tüylerimi diken diken eder zaten hahaha
Ama bordo ile kırmızı aynı kefeye koyamayız asla! O yüzden problem yok :)
Aynen öyle canım :)) çok merak ettim ya gelinliğii nasıl bişi azcık bahsetsene ben bilmiyorum :)
O zaman ölçü al ondan sonra sipariş et canım bencealbümlerde biraz fotoğraf var canım bakabilirsin.seçtim ama naası bişey çıkıcak ortaya bende bilmiyorum.çok iyi değilim bu konuda.biz orda tanıştık birde biliyomusun :) düşüyo canım da çok kısa kalıyorum işte ablamın bebekleri var birde işlerden pek fırsat bulamıyorum.3.caddede kuaföre gidiyorum zaman zaman geçenlerde yine gittim ama 1-2 saat kalıp geri döndüm.inşallah prova günü falan müsait olursan haber veririm sanada bi yemek yeriz belki :)
küçük de iki tane 3lü alıcağımı düşününce bilemedim.televizyonun iki yanına düşünüyorum belki 2 yana 2 tanesini takarım
güzellermiş beyaz istediğim gibi var ama aldım artık koçtaştan.çok zamanım kalmadı acele ediyorum biraz :)
Canım üstü dantelli ön arka v olacak etek uçlarında dantel su yolu olacak Kabarık ama prenses gibi değil. Yarın sabah albümüme uğrarsan görebilirsin
İnşallah canım bende akşamı bekliyorum sabırsızlıklaCanım benim anladım ama bence gerek yok bana sorarsan tv yi kaldıramayacağıın için
Anlattığın gibiyse çok güzelll olucak merakla bekliyorum yarınki fotoyu
Hahah çok rahatladım gerçekten ilk fırsatta bitmiş halini göstericem size de
Hahah evet nasıl bir tutarım ki ben onları
Canım üstü dantelli ön arka v olacak etek uçlarında dantel su yolu olacak Kabarık ama prenses gibi değil. Yarın sabah albümüme uğrarsan görebilirsin
O zaman ölçü al ondan sonra sipariş et canım bence
Kuzu ölçüelr yazıyo zaten eve gidince bi ölç bak ona göre alırsın bence.
Ama mutfak ya bi de altında masa vardı sanki. Kalabalık mı olur diye düşündüm ben o yüzden ama almak istersen de önce ölçüye göre bi bak en iyisi
aa çok güzel orada tanışmanız da harika:) çokta yakınıma geliyomuşsun beklerim her zaman canım albümleri hemen inceliyorum ne kadar da uzak kalmışım:)
Ay hayıır düşünmediim. Ama ben böyle tarih yazılı panoları falan beğeniyorum ya da o tarz başka bişiler.Kızlar fotoğraf çekimi için düşündüğünüz aksesuarlar var mı ?
Kızlar balayna bi türlü karar veremedik yaaa(
Aslında kapadokya istemiştik ama balon fiyatları nerdeyse otel fiyatı 1900 otele vericez bi okadarda aktivitelere bize hemen hemen 5000 e mal oluyor
Harcamalarınızı ona göre dengeli tutsanıız. Yani balayı bu biraz harcama yapılacak tabi, bundan sonraki tatiller böyle olamayacak neticede azıcık harcayıverelim balayındaKızlar balayna bi türlü karar veremedik yaaa(
Aslında kapadokya istemiştik ama balon fiyatları nerdeyse otel fiyatı 1900 otele vericez bi okadarda aktivitelere bize hemen hemen 5000 e mal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?