• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Güzelmiş çok ama markalı olduğu içinn bu kadar pahalı sanırım Bambu diyo :) :) Banyon ne renk banyoya uyumlu bi renk olsun mesela sabunluk falan o setlerin ne renk
Ayy deme ya onlarda yok ki daha ortada. Ama paspası falan böyle lila mor arası bişey almıştım english home dan diğerleri de çok renkli olsun istemedim o yüzden amaa

Koçtaşa baksana kuzu banyo setleri de n11 de uygun önce renge karar ver pudra diyordun ?
Kuzu banyo setini o renk alayım diyorum da bunda pudra bulmak zor. Yani buldum ama gelin gibi çamaşır sepetleri var sinir oluyorum taşlı maşlı :D Bildiğin yeni gelin evi gibi hoff :D :D

canım deniz kenarını düşünmüyosun anladığım kadarıyla ama kapalı bi arkadaşım antalyada bi otele gittiğini anlatırdı erkek ve kadın havuzları ayrıymış ailesiyle birlikte giderlerdi oraya.belki araştırıp böyle size uygun bi yer bulabilirsiniz rahatsız oluyosan eğer.birde sakin bi yerde denize sıfır müstakil bi evde kiralayabilirsiniz.karadeniz de güzel olurdu ama sen zten karadenizlisin diye hatırlıyorum.başka bişey gelmiyo aklıma :KK43:

kuzum var öyle oteller ama o tarihlerde hava soğuk olur. Ayrıca yüzme bilmiyorum ben :(

Canıım konuşma balonları falan olur , tahta üzerine tarihler olabilir .
Bak Google a save the date çekimleri yaz ordan güzel öneriler bulursun :KK66:

Ayyy çok pahalıymış ya yani aktiviteler otelden daha fazla tutucak desene .. Başka bi yer düşünseniz illa Kapadokya mı olucak?

aynen başka yerlerdede sıkıcı otelde napıcam 5 gün boyunca. Abant felan baktım yapılacak hiç bi aktivite yok. Ağva beyaz ev var hoşuma giden orasıda aynı özel günlerde gidilebilinir 2 günlüğüne felan ama uzun süre kalınmaz sıkıcı olur

Haha taşlımı :KK70::KK70: Benim aldığım banyo setlerine baksana pudra renkleri var
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/polyester-banyo-seti-sb-142y10-180313713
daha farklı modelleri de var
Haha evet ama ben onu çamaşır sepeti için dedim kuzu böyle kadifeden önlerinde taşları falan aman aman :D. Ama buna da ihtiyacım var çok güzelmiş bu ya :)
Bi dee seninkine bakınca gördüm bunu da değişik bişeymiş http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/polyester-banyo-seti-sb-146y10-180335138#product-information
Allahım hala bunları arıyor olmamalıydım yaa bu işte bi terslik var sanki :D

Haha evet ama ben onu çamaşır sepeti için dedim kuzu böyle kadifeden önlerinde taşları falan aman aman :KK70:. Ama buna da ihtiyacım var çok güzelmiş bu ya :)
Bi dee seninkine bakınca gördüm bunu da değişik bişeymiş http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/polyester-banyo-seti-sb-146y10-180335138#product-information
Allahım hala bunları arıyor olmamalıydım yaa bu işte bi terslik var sanki :KK70:
anladım kuzum çamaşır sepeti için dediğini banyo setine fikir vereyim dedim :D
Bunuda beğendim az önce fiyatlarda uygun aslında genelde hep bu civarlar

çok güzel canım benimkide böyle sandıklı.boy boy sandığım oldu.şu küçük olanı kullanabilirimde diğerlerini bilemiyorum :)

Benimde çok hevesim var ya çok minnoşlar :KK200: Rabbim kullanmayı nasip eder inşallah canım :):nazar:
kızlar bende nişanda bunlardan almıştım. ayaklı olanlardan puf olarak kullanılanlarda. yatak odamda gayet güzel duuyor bence. içinede seccade ve tülbentleri koydum ve bence çok iyi oldu çünkü onlar için başka ye yoktu :)
Ayy ne bileyim dur bakim akşama fotoğrafçıya söyleyeyim bana gülerse şaka yaptım kii derim hahaha :KK70:

Ay ne bileyim :KK70: Yani hem çok görüldüğü dediği gibi hem de neden şemsiye diye sorguluyorum :KK70: Güzel olmuştur muhakkak zaten önemli olan senin içine sinmiş olması zaten. Ama benimki şemsiyesiz olsa fena olmaz :)

ya benim zaten acele bi foto çekimim oldu yağmur ha başladı başlayacak diye çekildi tüm fotolar ve hazin son yağmur başladı :KK43: ama olsun bikaç pozda olsa güzel fotom var buna da şükür : ) Orası öyle tabi önemli olan içinize sinmesi hepinizin : )) İnşallah çok güzel fotolarınız olur değişik değişik : ))

Evet güzel olmuş gerçekten Mrs Pink Mrs Pink in dediği gibi önemli olan senin içine sinmesi zaten :KK36:
noluyor burda ben biişicik anlamadım :(

kızlar bende nişanda bunlardan almıştım. ayaklı olanlardan puf olarak kullanılanlarda. yatak odamda gayet güzel duuyor bence. içinede seccade ve tülbentleri koydum ve bence çok iyi oldu çünkü onlar için başka ye yoktu :)

noluyor burda ben biişicik anlamadım :KK43:
Kuzu biz çekim için aksesuarlardan bahsediyorduk şemsiye kötü dedik akışta görünce gelip yorum yazdı arkadaşta :rolleyes:

Ayy deme ya onlarda yok ki daha ortada. Ama paspası falan böyle lila mor arası bişey almıştım english home dan diğerleri de çok renkli olsun istemedim o yüzden amaa

Anladım canıım bende senin için bi kaç model buldum bunlar nasıllar :))) daha çok kafan karışsın eheheh :D :D

https://www.evidea.com/house-dx01m-seramik-banyo-seti-mavi-SVN1091/p/357367?refKey=syLMiXAbu
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/banyo-seti-sabunluk-fircalik-dis-fircalk-pamuklk-173720201
http://www.evmanya.com/urun/630627-noble-life-5-parca-banyo-takimi-classic-candy-pink bu da mor gibi bak dedin ya mor var banyoda :))

Daha fazla göstermiiyim :D

aynen başka yerlerdede sıkıcı otelde napıcam 5 gün boyunca. Abant felan baktım yapılacak hiç bi aktivite yok. Ağva beyaz ev var hoşuma giden orasıda aynı özel günlerde gidilebilinir 2 günlüğüne felan ama uzun süre kalınmaz sıkıcı olur

Canım ya gezip napıcaksınız zaten hergün gezebilirsiniz. Bence baş başa bir kaç gün geçirin yani :)

anladım kuzum çamaşır sepeti için dediğini banyo setine fikir vereyim dedim :KK70:
Bunuda beğendim az önce fiyatlarda uygun aslında genelde hep bu civarlar
Evet evet kuzu çok beğendim gönderdiğini de diğerini de teşekkür ederiiiim :)
Fiyatlar da hep böyle ya evett Çöp kovaları çok pahalı özellikle nedense bi türlü akıl sır erdiremedim Bu uygun halir resmen :D

Evet evet kuzu çok beğendim gönderdiğini de diğerini de teşekkür ederiiiim :)
Fiyatlar da hep böyle ya evett Çöp kovaları çok pahalı özellikle nedense bi türlü akıl sır erdiremedim Bu uygun halir resmen :KK70:
Rica ederim kuzum birde çok kaliteli bunlar ben çok beğendim henüz yerleştirmemiş olsam :D
Ah o kovalar şişiriyor fiyatları :63:

Haha sağol canım :D 249,9 olan güzelmiş ama o fiyata da çıkmak istemiyorum yaa :(
Aman bunaldım! :D

Rica ederim kuzum birde çok kaliteli bunlar ben çok beğendim henüz yerleştirmemiş olsam :KK70:
Ah o kovalar şişiriyor fiyatları :63:
Aa ben de onu merak etmiştim bak kalitesi de iyi demek sevindim buna. Dur ben bu işi de halledeyim yakında Belki almak isteyen çıkar diye bekliyorum ama hahaha :D
İyi alıştım son zamanlarda bu duruma :P :D

kızlar bende banyo paspasıma uyumlu havlu bakıyorum.mavi renk olcak ama böyle süslü püslü bişey.home sweet homeda vardı çiçekli bişey ama bitmiş.güpürlü falan güzel bişey görürseniz söyleyin :(

Haha sağol canım :KK70: 249,9 olan güzelmiş ama o fiyata da çıkmak istemiyorum yaa :KK43:
Aman bunaldım! :KK70:

Onu bende beğendim de fiyatı hakikaten yüksekmiş :)))
Asıl ben napıcam ya , işlerim yoğun sabahtan beri saç modeli arıyorum bulamadım fikirlere açığıımmmm :D

Aa ben de onu merak etmiştim bak kalitesi de iyi demek sevindim buna. Dur ben bu işi de halledeyim yakında Belki almak isteyen çıkar diye bekliyorum ama hahaha :KK70:
İyi alıştım son zamanlarda bu duruma :p :KK70:

O 249 tl olan benimki işte kuzu onun beyazını 175e aldım ben araştır biraz bulursun.
Gittigidiyordan almıştm ben. Aahha birilerinin alması iyi oluyor dimi bana da yengem aldı :D
kızlar bende banyo paspasıma uyumlu havlu bakıyorum.mavi renk olcak ama böyle süslü püslü bişey.home sweet homeda vardı çiçekli bişey ama bitmiş.güpürlü falan güzel bişey görürseniz söyleyin :KK43:
İryanın havlularına bak kuzu

Onu bende beğendim de fiyatı hakikaten yüksekmiş :)))
Asıl ben napıcam ya , işlerim yoğun sabahtan beri saç modeli arıyorum bulamadım fikirlere açığıımmmm :KK70:
Açıkmı topuzmu nasıl bişey olacak elbisen hazırmıydı unuttum :KK64:

Açıkmı topuzmu nasıl bişey olacak elbisen hazırmıydı unuttum :KK64:

Canım daha elbisemi almadım ya .. Ama saç için karar versem iiyi olucak .Bir de aksesuar istiyorum Eminönü nden bulabilrsem inşallah.. Topuz düşünüyorum karışık topuz örgülü istiyorum çok ama model bulamadım tam bu olsun dediğim .. Açık bırakıyım aksesuar takıyım diyorum öyle de çok sıcak ya terlerim falan diye istemiyorum.Aklnıza model gelirse paylaşın benimle. Salonda yada evde olmucak hani ağır bi model istemiyorum o yüzden

Back