Aman ya zaten hangi işle uğraşıcaz bir yandan hazırlıklar bir yandan iş yoğunluğuHazır olucamda işleri düşünmekten kendi nişanımı , ehliyet sınavımı fln düşünemmiyorum :))
Aman ya zaten hangi işle uğraşıcaz bir yandan hazırlıklar bir yandan iş yoğunluğu
Çalışıyorum canım grafikerim sen ne iş yapıyorsun ?Sorma canım :) Sen ne işle meşgulsün çalışıyo musun?
Günaydııınnn bu akşam gelinlik provam var meraktan çatlıyorum nasıl oldu diye
canım merak ettim ne elbisesi bunlar nasıl bişeyler hangi elbiseler bu üçünün cevabını bekliyorumMerak edenler var çekemezsem çok kızarlar dersin hahah
Biz bekliyoruz vallahi anlamam
Bu aradaa iki elbisenin de siparişini verdim merakla bekliyorummAma beden olmazsa diye korkuyoru elbiselerin kalıpları çok darmış yaa, inşallah olur
kızlar dün akşam nikahımız kıyıldıçok garip birşeymiş. günler azaldıkça heyecan artıyor
Çalışıyorum canım grafikerim sen ne iş yapıyorsun ?
kuzucumm nişanı nerde yapıcaksın evdemi dışardamı ona göre bir konsept belirleyebilrsin hazırlıklara buradan başlayabilirsin tabi en önemlisi elbise elbiseni dikimmi hazırmı alıcaksın elbise bakabilrsin kendine kuafrünü ayarlayabilirsin e fotoğrafçıda felanSorma canım :) Sen ne işle meşgulsün çalışıyo musun?
kuzucumm nişanı nerde yapıcaksın evdemi dışardamı ona göre bir konsept belirleyebilrsin hazırlıklara buradan başlayabilirsin tabi en önemlisi elbise elbiseni dikimmi hazırmı alıcaksın elbise bakabilrsin kendine kuafrünü ayarlayabilirsin e fotoğrafçıda felansora yüzük tepsisi , dağıtacaksan hediyeliklerin, bohça yapcaksınız neler almak istediklerine bak bi ön araştırma yap msela vsvs :d
bende çok merak ediyorum kuzu eminim çok güzel olucaktır.
canım merak ettim ne elbisesi bunlar nasıl bişeyler hangi elbiseler bu üçünün cevabını bekliyorum
Kuzumm hayırlı olsunnn Rabbim Birlik beraberliğinizi aşk ve muhabbetinizi daim eylesinnnnn çook çoook mutlu olun
Aa öylemi ne güzel, zevkli iş evet böyle zamanlarda da ekmeğini yiyorsun bol bolBende ön muhasebe canım :) benim sözlümde grafiker güzel eğlenceli iş :) o yüzden herşeyi kendi tasarlıcak inşallah davetiye falan planlarımız var yani
telaş etme kuzu hepsi olur yavaş yavaş halledersinKızz durrrrBen bunların hepsini biliyorumda nerden başlıcam bilemiyorum . Evde olmucak düğün salonuda olmucak dernek gibi bi yer ama geniş ferah olucak . Masalar sandalyeler var ama süslermiyim bilmiyorum. Nişanlık bakmadım daha sözlüm gelince bakıcz beraber . Kuaför içinde annemle haftaya bi gün gidicez en azından saç modeli belirlicem . Yüzük tepsisi önemli evet ama ne yapıcam hiç fikrim yok Foto içinde henüz karar veremedik fiyat araştırması yapmam lazım ama daha kimseyle konuşamadım. Bohça için zaten alınacaklar belli .. Hediyelik bişey dağıtmıcam sanırım ben bilmiyorum düşünmedim çok masraflı olmasın .. İlerde kına , nikah ve düğün olucağı için öyle düşündüm yani..
Hahaha kına elbisesi kuzu iki tane aldım da inetnetten denicem beğendiğim olursa kalıcak diğerini geri göndericem :)canım merak ettim ne elbisesi bunlar nasıl bişeyler hangi elbiseler bu üçünün cevabını bekliyorum
kızlar herkese merhaba yeniden
Aaa kimler gelmiiiiiiiş :)kızlar herkese merhaba yeniden
İnşallah canım ya tedirginim baya nedense
Aa öylemi ne güzel, zevkli iş evet böyle zamanlarda da ekmeğini yiyorsun bol bolBende kendim tasarladım davetiyemi
telaş etme kuzu hepsi olur yavaş yavaş halledersin
Orya yüzük tepsisi olarak bu çok hoşuma gidiyor benim çok romantik bence fikir olur belki sana da
Eki Görüntüle 1598746
kızlar herkese merhaba yeniden
Merhabalaar kızlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum.
6 yıldır beraberiz. Ekim ayında söz nişan isteme hepsi bir arada evde olacak
Seneye temmuzda da düğün istiyoruz.
Bende nişan hazırlığına başlayacağım yavaştan.
Şu söz tepsisini görmüştüm çok beğenmiştim fakat fiyatı 100 civarında biraz pahalı geldi
Eki Görüntüle 1598753 Eki Görüntüle 1598754 Eki Görüntüle 1598755
hoşgeldin tatlım ne var ne yok nasılsınnnkızlar herkese merhaba yeniden
hımm 1. model çok hoşuma gitti bakalım inşallah güzel olur tatlımmHahaha kına elbisesi kuzu iki tane aldım da inetnetten denicem beğendiğim olursa kalıcak diğerini geri göndericem :)
Elbiseler de bunlar bak direkt fotoğrafla yanıt vereyim sana
Merhaba yine kayıplardaydııın nerelerdesinkızlar herkese merhaba yeniden
Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun. Tepsi çok güzelmiş ama alternatif bulabilirsin bana da pahalı geldiMerhabalaar kızlar,
Şu söz tepsisini görmüştüm çok beğenmiştim fakat fiyatı 100 civarında biraz pahalı geldi
Canım hiç bilmiyorum nette görmüştüm ama bakayım bulursam hemen haber veririmTabii ne güzel yaa işe yarıyo bu anlarda :))
İnşallah canım benim inşallah :)
Ayy çok hoş ve değişikmiş canım nerden bulabilirim peki bilgin var mı??
Merhaba :))
hoşgeldin cnm güzel tepsi ben beğendimmMerhabalaar kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?