2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydııınnn bu akşam gelinlik provam var meraktan çatlıyorum nasıl oldu diye

bende çok merak ediyorum kuzu eminim çok güzel olucaktır.

canım merak ettim ne elbisesi bunlar nasıl bişeyler hangi elbiseler bu üçünün cevabını bekliyorum
kızlar dün akşam nikahımız kıyıldı çok garip birşeymiş. günler azaldıkça heyecan artıyor

Kuzumm hayırlı olsunnn Rabbim Birlik beraberliğinizi aşk ve muhabbetinizi daim eylesinnnnn çook çoook mutlu olun

Çalışıyorum canım grafikerim sen ne iş yapıyorsun ?

Bende ön muhasebe canım :) benim sözlümde grafiker güzel eğlenceli iş :) o yüzden herşeyi kendi tasarlıcak inşallah davetiye falan planlarımız var yani

Sorma canım :) Sen ne işle meşgulsün çalışıyo musun?
kuzucumm nişanı nerde yapıcaksın evdemi dışardamı ona göre bir konsept belirleyebilrsin hazırlıklara buradan başlayabilirsin tabi en önemlisi elbise elbiseni dikimmi hazırmı alıcaksın elbise bakabilrsin kendine kuafrünü ayarlayabilirsin e fotoğrafçıda felan sora yüzük tepsisi , dağıtacaksan hediyeliklerin, bohça yapcaksınız neler almak istediklerine bak bi ön araştırma yap msela vsvs :d

Kızz durrrr Ben bunların hepsini biliyorumda nerden başlıcam bilemiyorum . Evde olmucak düğün salonuda olmucak dernek gibi bi yer ama geniş ferah olucak . Masalar sandalyeler var ama süslermiyim bilmiyorum. Nişanlık bakmadım daha sözlüm gelince bakıcz beraber . Kuaför içinde annemle haftaya bi gün gidicez en azından saç modeli belirlicem . Yüzük tepsisi önemli evet ama ne yapıcam hiç fikrim yok Foto içinde henüz karar veremedik fiyat araştırması yapmam lazım ama daha kimseyle konuşamadım. Bohça için zaten alınacaklar belli .. Hediyelik bişey dağıtmıcam sanırım ben bilmiyorum düşünmedim çok masraflı olmasın .. İlerde kına , nikah ve düğün olucağı için öyle düşündüm yani..

İnşallah canım ya tedirginim baya nedense
Bende ön muhasebe canım :) benim sözlümde grafiker güzel eğlenceli iş :) o yüzden herşeyi kendi tasarlıcak inşallah davetiye falan planlarımız var yani
Aa öylemi ne güzel, zevkli iş evet böyle zamanlarda da ekmeğini yiyorsun bol bol Bende kendim tasarladım davetiyemi

telaş etme kuzu hepsi olur yavaş yavaş halledersin

canım merak ettim ne elbisesi bunlar nasıl bişeyler hangi elbiseler bu üçünün cevabını bekliyorum
Hahaha kına elbisesi kuzu iki tane aldım da inetnetten denicem beğendiğim olursa kalıcak diğerini geri göndericem :)
Elbiseler de bunlar bak direkt fotoğrafla yanıt vereyim sana

Eklentiler

• 1245.webp
    7 KB · Görüntüleme: 174
  • T00400XWX9007_1_org_zoom.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 188
Merhabalaar kızlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum.
6 yıldır beraberiz. Ekim ayında söz nişan isteme hepsi bir arada evde olacak
Seneye temmuzda da düğün istiyoruz.

Bende nişan hazırlığına başlayacağım yavaştan.
Şu söz tepsisini görmüştüm çok beğenmiştim fakat fiyatı 100 civarında biraz pahalı geldi

İnşallah canım ya tedirginim baya nedense

Aa öylemi ne güzel, zevkli iş evet böyle zamanlarda da ekmeğini yiyorsun bol bol Bende kendim tasarladım davetiyemi

Tabii ne güzel yaa işe yarıyo bu anlarda :))

telaş etme kuzu hepsi olur yavaş yavaş halledersin

İnşallah canım benim inşallah :)

Orya yüzük tepsisi olarak bu çok hoşuma gidiyor benim çok romantik bence fikir olur belki sana da
Eki Görüntüle 1598746

Ayy çok hoş ve değişikmiş canım nerden bulabilirim peki bilgin var mı??

kızlar herkese merhaba yeniden

Merhaba :))

Merhaba hoş geldin aramıza :) katıldın bilee
Ayy sende bendensin gel :) Çok güzelmiş bu tepsi biraz pahalı bence de ama değer mi dersen bilemiyorum :))) çok tatlı

hoşgeldin tatlım ne var ne yok nasılsınnn
Hahaha kına elbisesi kuzu iki tane aldım da inetnetten denicem beğendiğim olursa kalıcak diğerini geri göndericem :)
Elbiseler de bunlar bak direkt fotoğrafla yanıt vereyim sana
hımm 1. model çok hoşuma gitti bakalım inşallah güzel olur tatlımm

Merhaba yine kayıplardaydııın nerelerdesin
Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun. Tepsi çok güzelmiş ama alternatif bulabilirsin bana da pahalı geldi
Tabii ne güzel yaa işe yarıyo bu anlarda :))

İnşallah canım benim inşallah :)

Ayy çok hoş ve değişikmiş canım nerden bulabilirim peki bilgin var mı??

Merhaba :))
Canım hiç bilmiyorum nette görmüştüm ama bakayım bulursam hemen haber veririm

hoşgeldin cnm güzel tepsi ben beğendimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…