- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
Hoşbulduk canım :)Merhaba hoş geldin aramıza :) katıldın bilee
Ayy sende bendensin gel :) Çok güzelmiş bu tepsi biraz pahalı bence de ama değer mi dersen bilemiyorum :))) çok tatlı
Evet benim de gönlüm ondan yana ama ne olur ne olmaz ikisini de bi alıp deneyeyim dedim. Yarına gelir inşallah merak ediyorum çok :)hımm 1. model çok hoşuma gitti bakalım inşallah güzel olur tatlımm
Merhaba hoşgeldiiin :)Merhabalaar kızlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum.
6 yıldır beraberiz. Ekim ayında söz nişan isteme hepsi bir arada evde olacak
Seneye temmuzda da düğün istiyoruz.
Bende nişan hazırlığına başlayacağım yavaştan.
Şu söz tepsisini görmüştüm çok beğenmiştim fakat fiyatı 100 civarında biraz pahalı geldi
Eki Görüntüle 1598753 Eki Görüntüle 1598754 Eki Görüntüle 1598755
Merhaba yine kayıplardaydııın nerelerdesin
Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun. Tepsi çok güzelmiş ama alternatif bulabilirsin bana da pahalı geldi
Çok şık bence bunu sonra yatak odanda da kullanabilirsin hemHoşbulduk canım
Evet çok pahalı geldi bana da başka bulursam fikrim değişebilir belki :)
Çeyiz sandığı konusunda fikirleriniz var mı? Ben bavulda gelmesini istemiyorum biraz şık durması açısında nişan sandığı istiyorum resimdeki gibi. Ben çok beğendim fiyatı da 140 tl. Sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 1598763
Hoşbulduuuuk :)))Evet benim de gönlüm ondan yana ama ne olur ne olmaz ikisini de bi alıp deneyeyim dedim. Yarına gelir inşallah merak ediyorum çok :)
Merhaba hoşgeldiiin :)
Hayırlı olsun şimdiden , umarım gönlünüzce olur herşey. Tepsi çok güzelmiş evet ama gerçekten 5 dk lık bi görüntü için değermi bilmem :) Gerçi sonra fotoğraflara bakarak bile mutlu oluyo insan ama :)
Bunlar dışında çok fazla masraf etmeyeceksen düşünebilirsin ama kendin de yapabilirsin tepsini. Buradaki kızlar ben de dahil olmak üzere çoğunlukla öyle yaptık :)
Evet onu düşündüm bende.Çok şık bence bunu sonra yatak odanda da kullanabilirsin hem
Hoşbulduk canım
Çeyiz sandığı konusunda fikirleriniz var mı? Ben bavulda gelmesini istemiyorum biraz şık durması açısında nişan sandığı istiyorum resimdeki gibi. Ben çok beğendim fiyatı da 140 tl. Sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 1598763
çok güzel canım benimkide böyle sandıklı.boy boy sandığım oldu.şu küçük olanı kullanabilirimde diğerlerini bilemiyorum :)
Merhabaaa :) daha önce gelmiştim buraya , şimdi sözlendik allahın izniyle ekimde salonda nişanımız olacak:) Agustosun sonuna doğru ilk provaya gidecğim nişanlık için :)
Ayy aslında hiç de zor değil ya yaparsın bence biraz araştırırsan. Masraf olacaksa bu tarz şeylerden kısmak iyi olur. Herşey o kadar pahalı kii sorna neye yetişeceğini şaşırıyor insan :)Hoşbulduuuuk :)))
Masraf epey bi olacak sanırım.. Hem bohça yapılacak hem evde olduğundan hazırlıklar malum..
E bir de küçük hediyelikler dağıtmak istiyorum, kadife lavanta keselerinden..
Elimden hiç gelmez öyle şeyler kendim yapamam herhalde, hazırcıyım biraz
Çok tatlı buu . Bana da pudrasını getirmişlerdi @blisss in dediği gibi şimdi yatak odamda kullanıcam onu ben de :)Hoşbulduk canım
Eki Görüntüle 1598763
meraba canım neler yapıyosun bakalım anlat hemen.:) ne zamandır girmiyosun
Aaa kimler gelmiiiiiiiş :)
Ay hoşgeldin kuzuu , yine nerelerdesin nasılsıın neler yaptııın :)
Tabii ne güzel yaa işe yarıyo bu anlarda :))
İnşallah canım benim inşallah :)
Ayy çok hoş ve değişikmiş canım nerden bulabilirim peki bilgin var mı??
Merhaba :))
hoşgeldin tatlım ne var ne yok nasılsınnn
hımm 1. model çok hoşuma gitti bakalım inşallah güzel olur tatlımm
kuzulara hoşbulduk ne yapayım çok yoğundum işler sıkıştırdı pek bakamadım durum stabil barıştık tamamen ama henüz söz nişan aktivitesine geçmedik yüksek lisansa başlayacağım dil kursuna yazıldım koşturuyorum aklımdasınız düğünler yaklaştıMerhaba yine kayıplardaydııın nerelerdesin
Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun. Tepsi çok güzelmiş ama alternatif bulabilirsin bana da pahalı geldi
Canım hiç bilmiyorum nette görmüştüm ama bakayım bulursam hemen haber veririm
teşekküür ederrim :) şimdiden giriş,dans müziği arıyorum ama bulamıyorum istediğim gibi ne zor işlermiş :/ sen nişanlımısın canım?hoşgeldin hayırlı olsun şimden :)
Canım hiç bilmiyorum nette görmüştüm ama bakayım bulursam hemen haber veririm
Hoşbulduk canım :)
Valla çok beğendim, ilerde aksesuar olarak vitrinimde durabilir diye düşündüm ama bilemedim tam :)
5 dk kullanmak için de o kadar para verilir mi di mi ama :)
Seninde mi düğünün seneyee :))
Merhabaaa :) daha önce gelmiştim buraya , şimdi sözlendik allahın izniyle ekimde salonda nişanımız olacak:) Agustosun sonuna doğru ilk provaya gidecğim nişanlık için :)
Hoşbulduk canım
Eki Görüntüle 1598763
Benimde çok hevesim var ya çok minnoşlarRabbim kullanmayı nasip eder inşallah canım :)
teşekküür ederrim :) şimdiden giriş,dans müziği arıyorum ama bulamıyorum istediğim gibi ne zor işlermiş :/ sen nişanlımısın canım?
Onlar kullanışsız olur doğru demişlerEvet onu düşündüm bende.
Çünkü istiridye modelini beğenmiştim pudra renginde. Ama bunun gibi ayaklı değildi kullanışsız olur dediler
İyi bakalım aksi bir durum olmasındakuzulara hoşbulduk ne yapayım çok yoğundum işler sıkıştırdı pek bakamadım durum stabil barıştık tamamen ama henüz söz nişan aktivitesine geçmedik yüksek lisansa başlayacağım dil kursuna yazıldım koşturuyorum aklımdasınız düğünler yaklaştı
kuzulara hoşbulduk ne yapayım çok yoğundum işler sıkıştırdı pek bakamadım durum stabil barıştık tamamen ama henüz söz nişan aktivitesine geçmedik yüksek lisansa başlayacağım dil kursuna yazıldım koşturuyorum aklımdasınız düğünler yaklaştı
Ayy ne güzel darısı bize olsun :) bişey kalmamış herşeyin hazırdır şimdi. Bende bi an önce o herseyin hazır olduğu bölüme geçmek istiyorumevet canım nisan sonunda nişanlandım bende salonda.ama ne tepsi aldım ne müzik seçtim.herşeyi oluruna bıraktım :) sadece hediyelik kolonya hazırlatmıştım onuda dağıtmayı unuttum.öyle işte geçti bitti anlamadım bile.eylülün 13ünde evleniyorum artık son hazırlıkları yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?