2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba hoş geldin aramıza :) katıldın bilee
Ayy sende bendensin gel :) Çok güzelmiş bu tepsi biraz pahalı bence de ama değer mi dersen bilemiyorum :))) çok tatlı
Hoşbulduk canım :)
Valla çok beğendim, ilerde aksesuar olarak vitrinimde durabilir diye düşündüm ama bilemedim tam :)
5 dk kullanmak için de o kadar para verilir mi di mi ama :)
Seninde mi düğünün seneyee :))

hımm 1. model çok hoşuma gitti bakalım inşallah güzel olur tatlımm
Evet benim de gönlüm ondan yana ama ne olur ne olmaz ikisini de bi alıp deneyeyim dedim. Yarına gelir inşallah merak ediyorum çok :)
Merhaba hoşgeldiiin :)
Hayırlı olsun şimdiden , umarım gönlünüzce olur herşey. Tepsi çok güzelmiş evet ama gerçekten 5 dk lık bi görüntü için değermi bilmem :) Gerçi sonra fotoğraflara bakarak bile mutlu oluyo insan ama :)
Bunlar dışında çok fazla masraf etmeyeceksen düşünebilirsin ama kendin de yapabilirsin tepsini. Buradaki kızlar ben de dahil olmak üzere çoğunlukla öyle yaptık :)

Merhabaaa :) daha önce gelmiştim buraya , şimdi sözlendik allahın izniyle ekimde salonda nişanımız olacak:) Agustosun sonuna doğru ilk provaya gidecğim nişanlık için :)

Merhaba yine kayıplardaydııın nerelerdesin

Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun. Tepsi çok güzelmiş ama alternatif bulabilirsin bana da pahalı geldi

Hoşbulduk canım
Evet çok pahalı geldi bana da başka bulursam fikrim değişebilir belki :)
Çeyiz sandığı konusunda fikirleriniz var mı? Ben bavulda gelmesini istemiyorum biraz şık durması açısında nişan sandığı istiyorum resimdeki gibi. Ben çok beğendim fiyatı da 140 tl. Sizce nasıllar?

Çok şık bence bunu sonra yatak odanda da kullanabilirsin hem

Hoşbulduuuuk :)))
Masraf epey bi olacak sanırım.. Hem bohça yapılacak hem evde olduğundan hazırlıklar malum..
E bir de küçük hediyelikler dağıtmak istiyorum, kadife lavanta keselerinden..
Elimden hiç gelmez öyle şeyler kendim yapamam herhalde, hazırcıyım biraz

kızlar mutfağa çekmece içi kaşıklık arıyorum koçtaşta var ama alternatif güzel bişey gördüyseniz söylermisiniz

çok güzel canım benimkide böyle sandıklı.boy boy sandığım oldu.şu küçük olanı kullanabilirimde diğerlerini bilemiyorum :)

Ayy aslında hiç de zor değil ya yaparsın bence biraz araştırırsan. Masraf olacaksa bu tarz şeylerden kısmak iyi olur. Herşey o kadar pahalı kii sorna neye yetişeceğini şaşırıyor insan :)
Çok tatlı buu . Bana da pudrasını getirmişlerdi @blisss in dediği gibi şimdi yatak odamda kullanıcam onu ben de :)

meraba canım neler yapıyosun bakalım anlat hemen.:) ne zamandır girmiyosun

Aaa kimler gelmiiiiiiiş :)
Ay hoşgeldin kuzuu , yine nerelerdesin nasılsıın neler yaptııın :)

Tabii ne güzel yaa işe yarıyo bu anlarda :))

İnşallah canım benim inşallah :)

Ayy çok hoş ve değişikmiş canım nerden bulabilirim peki bilgin var mı??

Merhaba :))

hoşgeldin tatlım ne var ne yok nasılsınnn

hımm 1. model çok hoşuma gitti bakalım inşallah güzel olur tatlımm

kuzulara hoşbulduk ne yapayım çok yoğundum işler sıkıştırdı pek bakamadım durum stabil barıştık tamamen ama henüz söz nişan aktivitesine geçmedik yüksek lisansa başlayacağım dil kursuna yazıldım koşturuyorum aklımdasınız düğünler yaklaştı

Canım hiç bilmiyorum nette görmüştüm ama bakayım bulursam hemen haber veririm

Tamam canım çok sağoll :))

Hoşbulduk canım :)
Valla çok beğendim, ilerde aksesuar olarak vitrinimde durabilir diye düşündüm ama bilemedim tam :)
5 dk kullanmak için de o kadar para verilir mi di mi ama :)
Seninde mi düğünün seneyee :))

Bencede verilmez gibime geliyor 5 dk yüzükler duracak diye heheheeeh :)) Ama sen bilirsin yinede . Benimde inşallah seneye düğün :)

Merhabaaa :) daha önce gelmiştim buraya , şimdi sözlendik allahın izniyle ekimde salonda nişanımız olacak:) Agustosun sonuna doğru ilk provaya gidecğim nişanlık için :)

Hayırlı olsun canım hoşgeldiin :) Az bi zaman kalmış inşallah herşey gönlünce olur :)

Hımm sandıkta hoş canım , ama biz bavul düşünüyoruz en basiti balayına giderken bavul lazım olcak .. Sandık pek kullanıcağımı sanmıyorum , evde de kalablıktan hoşlanmam pek :)

teşekküür ederrim :) şimdiden giriş,dans müziği arıyorum ama bulamıyorum istediğim gibi ne zor işlermiş :/ sen nişanlımısın canım?

evet canım nisan sonunda nişanlandım bende salonda.ama ne tepsi aldım ne müzik seçtim.herşeyi oluruna bıraktım :) sadece hediyelik kolonya hazırlatmıştım onuda dağıtmayı unuttum.öyle işte geçti bitti anlamadım bile.eylülün 13ünde evleniyorum artık son hazırlıkları yapıyorum :)

Evet onu düşündüm bende.
Çünkü istiridye modelini beğenmiştim pudra renginde. Ama bunun gibi ayaklı değildi kullanışsız olur dediler
Onlar kullanışsız olur doğru demişler
İyi bakalım aksi bir durum olmasında Senin günlerinde bizim ki kadar yoğun geçiyor desene

aa çok sevindim canım.barışcağınızı tahmin etmiştim ama senin davranışlarından çok güzel ders çıkarmıştır eminim.baya hızlısın birde

Ayy ne güzel darısı bize olsun :) bişey kalmamış herşeyin hazırdır şimdi. Bende bi an önce o herseyin hazır olduğu bölüme geçmek istiyorum çok stresli işler ya. Ben korkuyorum müzik konusunda ya o yüzden araştırıyorum şimdiden . Bir de şey durumu var tabi,nişana ya çok gelen olmazsaa sizin kalabalıkmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…