2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende damat halayını çok severim kınada.bizim kızların hepside biliyo 4-5 tane kına olunca öğrendiler.çok eğleniyoruz onunla

günaydın kızlar.bişey çıkmazsa biz bugün gelinlik bakmaya gidicez inşallah istediğim gibi bişey bulurum

şarkı ne ben göremyorum
Sibel Tüzün - kaçın kurası canım
Diğeri de Candan Erçetin - Vay Halime
Herkese merhabaa aranıza yeni katıldm selam vermek istedim, kısmetse 2016da gelin olacağım bende
Merhaba, hayırlı olsun, benimle bekleyeceklerden biri daha :) Hangi ay kısmetse ?
Hemen bu şarkıları kına listeme ekleyeyim ellerinize sağlık. 18 ekim 2015 gelini de burada
Heheh bunlarsız olmaz Hayırlı olsunn, allah tamamına erdirsin :)

Günaydın kızlarcım :)
kafein_ Naptın gelinlik işini merakla bekliyorum. Umarım fotoğraflarla gelirsin
Mrs Pink Birileri elışveriş yapmış kuşlar söyledi, kesin o tv ünitesi alındı Fotoğraf beklemekteyim.
Düğünü az kalan hatunlar siz neler yaptınız bakalım ?

Günaydın :)
vay halimeyi bende çok severim çalınabilir :)
desene bol fotoğraflı bir gün olacak gene :) bende albüme yüklüyorum o halde :)

Günaydın :)

vay halimeyi bende çok severim çalınabilir :)

desene bol fotoğraflı bir gün olacak gene :) bende albüme yüklüyorum o halde :)
Ooo beklemedeyimm Benim yükleyebileceğim tek şey herhalde haftasonu hazırladıklarım olurdu ama gördünüz hepiniz sanırım :) Bir de arkadaşım blender setimi getirdi çok havlıymış çok beğendimm

günaydın kızlar :)

aldım ama malesef fotoğraaf yok iki kez giydim gelinliği tabiki fotoğraf çektirmediler.çıkardıktan sonra kararımı verince bi daha giyemedim yorulduğum için.nişanlıma bohça yapıyorum ya içine bişeyler aldık.pek ilginizi çekmez sanırım onlarda birde bikaç da ıvır zıvır aldım dün.onlarla idare edersiniz artık provada bol bol çekerim

Eh napalım madem onlarla idare edelim. Provada bekleriz ama ona göre yok unuttum yok şarjım kalmamıştı, tedarikli gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…