2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar ben dün eve kaçtım :) tv için geldiler kuruldu çokkk tatlıı sonra nişanlı bey işten çıkana kadar evdeki kalan işleri yaptım. banyo ve wc serilecekti onlarıda hallettim. fotolar şuan albümde :) veee sonra eve gidince şu kına çerez keseleriyle uğraştım biraz bir fotodada o var bakın bakalım nasıl olmuş yeterlimi ona göre devam edicem

ayrıca kızlar bu sarar bizi deli etti. damatlığın pantolonu yapılacaktı birde cekette ip çekilmişti değiştirilmesini istedik işte 2 gün sonra dediler aradık tabi hazır değildi bi kaç gün sonra gittik ki ceket bizim aldığımız bedenden 2 beden küçük yapılmış neyse dedik hadi yanlışlık olur. dün hesapta hazırdı gittik ceket doğruydu ama o şal yakayı bukadar kötü dikebilirler yani. ceketin düğmesinin oraya kadar şal yakayı getirmişler ama ilik yeri açmadıkları için ilikliyence pot duruyor. kollarına siyah kumaş düğme dikmişler ama okadar kötüki işçilik kol büzüşmüş yani. biraz anladığımdan mıdır nedir bu böylemi olur die gösterirken hesapta diktikleri şal yaka elimde kaldı sadece el dikişiyle tutturulmuş (yüksek ihtimal o sonra çıkartılıp normal ceket olarak kullanılsn die) ama öyle bi tutturulmuşki ip sonra düğüm atılmamış hemen söküldü elimde kaldı. yani sonuç olarak biz o ceketi gene alamadık. şimdiki tarihimiz cumartesi bakalım ozaman ne aksilik olacak.

çok tatlı olmuş banyolar.şu beyaz çöp kovasından bende de var damatlıkta çok fena olmuş ya nası öyle basit yaparlar

çok tatlı olmuş banyolar.şu beyaz çöp kovasından bende de var damatlıkta çok fena olmuş ya nası öyle basit yaparlar
o çöp kovasını çok sevdim zaten ben koçtaştan almıştım hemde baya uyguna aldım onu. damatlığı da anlamadım gitti. hesapta adı sarar iyi olur dersin. nişanda da gömlekle ilgili böyle bir sıkıntı yaşadık. aynı gömlek 3 sefer gitti geldi. terzilerimi kötü çalışanlarmı özensiz bilemiyorum

Ay nasıl yani yaaa . Çok garip gerçekten anlamadım nasıl bu kadar saçma işler yapabildiklerini.
Aksilik çıkacak ya işte ... Neyse kuzu o ceketi düzgünce teslim etmekten başka çareleri yok canını sıkma o yüzden. O gün de olmazsa acilen çözmeleri için uğraş zaman da yok zaten başka mağazadan falan bi şekilde halletsinler.

bende koçtaştan aldım da uygun mu bilmiyorum.35 diye hatırlıyorum.yoksa daha ucuza mı aldın sen valla bilemiyorum canım da çalışanlarına çok az maaş veriyomuş onu duymuştum.eskişehirde oranın fabrikası ablamda orda okumuştu mühendislere çok düşük maaş veriyomuş falan.bizde ayıplamıştık koskoca fabrika diye.pek alışveriş yapmıyo nişanlım bilemiyorum o yüzden pek

nişanlım aman boşverelim hzırda olanlardan alıp gidelim dedi de ben hayır dedim ya biz o ceket için parayı saymışız sonuçta mecbur yapacaklar. bir de ilk sefer siz merak etmeyin şöle böyle işte gerekirse saat kaç olursa olsun diğer mağazaları açtırır size teslim ederim. atıp tutuodu cumartesi görücez bakalım. hele bir daha yanlış olsun çirkef curlyle tanışacaklar işin kötü yani bir sefer daha gitme işi çıktı ben buna sinir oluyorum. benim nişanlıdada var hiç bakmadan alıp geliyor. taa ilk küçükken bile tamam işte olmuş diyip alıp gidiyordu dünde aynı şekilde hayır dedim ya yapacaklar
fırçasıyla beraber 35 di sanırım canım. diğerlerinde sadece kova 30 falan oluyordu

30da olabilir.fiyatlarına çok dikkat etmedim de o yüzden ucuzmu pahalı mı olduğunu idrak edemiyorum iyi bari

curlygirl Çook şirin oldu her şeyin maşallah :) Çook mutlu olun ya
Ayrıca inşallah damatlık meselenini de çözersiniz son dakika pürüz çıkmayanı evlendirmiyorlarmış.

curlygirl Çook şirin oldu her şeyin maşallah :) Çook mutlu olun ya
Ayrıca inşallah damatlık meselenini de çözersiniz son dakika pürüz çıkmayanı evlendirmiyorlarmış.
aynen öyle sorunsuz olan yok heralde .saol canım benim darısı başına inş :)
keseme bakmadınızmı kızlar nasıl oluyor sizce

aynen öyle sorunsuz olan yok heralde .saol canım benim darısı başına inş :)
keseme bakmadınızmı kızlar nasıl oluyor sizce
çok şirin olmuşlar kuzu :) sen gördün dimi gerçekte yapılan üniteyi olmazsa alt modülü kaydırıcam sola o kısa kısmın üzerine fenerlerden alıp koyarım en azından havası düzelir belki ay bilemedi help me kızlar

Çifkefleşmeden çözmüyorlar zaten problemleri pek. O yüzden tanışmak zorundalar o hal ile de
Ah nişanlılar ya herşeyin kolayına kaçmaya çalışmasalar keşkee...
Ayy ben keseleri yine gördüm ayrıca çok güzel olmuş canıım çok şiriin. Nasıl gidiyo peki yapım aşaması?

evet güzel bişiler yapılabilir ama şöylede yapabilirsin bence. sen siyah istiyorsun onlar beyaz yapıo yani çok çok alakasız ve değiştirmeliler bence. bi bak içine sinmiyorsa. düğünden sonra değiştirsinler bunu ama şimdilik kalsın yani. bakınca ben bu haliylede beğendim ama genel odayı düşün içine sinmiyorsa değiştirsinler

zaman çok az diye göndermek istemedim kuzu yoksa yollardım da sinirden gidip yakından bakmadım da fotodan gördüm bilmiyorum hiç yani eve girince bakıcam

keseleri annem diktiği için benim için sorun olmadı keçeleri kesiyorum silikonla yapıştırıyorum. keçelerde çabuk kesildi 20 tane kestim 3 tanesini yapıştırdım kolay oluyor. akşam bakalım hepsini bitirme niyetindeyim. birde kızlar çerezleri ne zaman almalıyız sizce? bayatlama falan olurmu hani

zaman çok az diye göndermek istemedim kuzu yoksa yollardım da sinirden gidip yakından bakmadım da fotodan gördüm bilmiyorum hiç yani eve girince bakıcam
bi bak canım. içine sinmiyorsa da aman kalsın deme konuş düğünden sonra değiştirsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…