• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ooo beklemedeyimm :KK70: Benim yükleyebileceğim tek şey herhalde haftasonu hazırladıklarım olurdu ama gördünüz hepiniz sanırım :) Bir de arkadaşım blender setimi getirdi çok havlıymış çok beğendimm :p
ay evet gördüm çok güzel :)
ayrıca albüme bakınız :)

Günaydınn tatlı hatunlaar uzun bir zamandan sora aranızdayımm. Gerçi 1 haftacık yoktum ama bana uzun bi zamn geldi

Herkeslere güünaydııın! :)
Günaydın kızlarcım :)
kafein_ kafein_ Naptın gelinlik işini merakla bekliyorum. Umarım fotoğraflarla gelirsin :KK70:
Mrs Pink Mrs Pink Birileri elışveriş yapmış kuşlar söyledi, kesin o tv ünitesi alındı :KK70: Fotoğraf beklemekteyim.
Düğünü az kalan hatunlar siz neler yaptınız bakalım ?

Kuzuuu kuşlar asla yanılmaz! :KK70: Ama tv ünitesi intwrnetten alındı. Nişanlıcığım aynı üniteyi koltukları aldığımız mağazada 2bin liraya görünce nasıl bir telaşla aldı bilemezsin :KK70:
Güzel bir ikea alışverişi yapıldı tabi. Mutfak için masa sandalyeleri ordan aldık, ama birleştirmek gerek tabii :KK70: İşte meşhur ikea raflarından aldık. Çerçeveler ıvır zıvır saçmalıklar falan filan :) Dün de bi kaç parça bi şey aldım yine mutfak eksikleriydi (içlerinden biri pembe şeritli kesme tahtası :KK70: ) ama pek de bir foto yok :KK43: Bütün eşyalarımı eve götürdük. Tabi paketli poşetli boş boş bekliyorlar şimdi.

Aa bir de beyaz eşyalarım ve tv geldi ama hepsi için servis beklicez bu hafta. . Perdeleri de cuma günü halletik bu cuma teslim alıcaz ,inşallah. Onlar birazdan albümdee :KK70: :)

Senin neler yaptığını da kuşlar iletti tabi bu arada biz de burada çoook takdir ettik seni, kuşlar iletmiştir :)
desene bol fotoğraflı bir gün olacak gene :) bende albüme yüklüyorum o halde :)
Kuzuu ne güzel olmuşlar yaa çok beğendim, el becerisi diye bişey var tabii :)
Elbiseni de almışsın haydi hayırlı uğurlu olsun halletmene sevindim , çok da yakışmış güle güle giy kuzucum :)
:KK70::KK70: tamam senin için tedarikli gidicem :KK70:
Ay aşk olsun koskoca gelinliğin fotosu olmadan mı geldin? :KK70: nasıl bişey pekii?

Kızçeler ben geldim günaydın
görebildiğim kadarıyla albümlere baktımmm
curlygirl curlygirl banyolar çok güzell olmuş. Kese ve kavanozlarında çok güzel çok uğraştın gerçekten ellerine sağlık. Kına elbisesini de çok beğendim bence bu sefer oldu :-)
@Conchiglia tv üniteniz çok güzel olmuş benimde tam istediğim gibi güle güle kullanın.
kafein_ kafein_ banyon ve küçük odan ne güzel olmuş çok şık pijaman da çok cici :-)

Herkeslere güünaydııın! :)

Kuzuuu kuşlar asla yanılmaz! :KK70: Ama tv ünitesi intwrnetten alındı. Nişanlıcığım aynı üniteyi koltukları aldığımız mağazada 2bin liraya görünce nasıl bir telaşla aldı bilemezsin :KK70:
Güzel bir ikea alışverişi yapıldı tabi. Mutfak için masa sandalyeleri ordan aldık, ama birleştirmek gerek tabii :KK70: İşte meşhur ikea raflarından aldık. Çerçeveler ıvır zıvır saçmalıklar falan filan :) Dün de bi kaç parça bi şey aldım yine mutfak eksikleriydi (içlerinden biri pembe şeritli kesme tahtası :KK70: ) ama pek de bir foto yok :KK43: Bütün eşyalarımı eve götürdük. Tabi paketli poşetli boş boş bekliyorlar şimdi.

Aa bir de beyaz eşyalarım ve tv geldi ama hepsi için servis beklicez bu hafta. . Perdeleri de cuma günü halletik bu cuma teslim alıcaz ,inşallah. Onlar birazdan albümdee :KK70: :)

Senin neler yaptığını da kuşlar iletti tabi bu arada biz de burada çoook takdir ettik seni, kuşlar iletmiştir :)

Kuzuu ne güzel olmuşlar yaa çok beğendim, el becerisi diye bişey var tabii :)
Elbiseni de almışsın haydi hayırlı uğurlu olsun halletmene sevindim , çok da yakışmış güle güle giy kuzucum :)

Ay aşk olsun koskoca gelinliğin fotosu olmadan mı geldin? :KK70: nasıl bişey pekii?
saol canım senin aldıklarında hayırlı olsun inş :)

Kızçeler ben geldim günaydın
görebildiğim kadarıyla albümlere baktımmm
curlygirl curlygirl banyolar çok güzell olmuş. Kese ve kavanozlarında çok güzel çok uğraştın gerçekten ellerine sağlık. Kına elbisesini de çok beğendim bence bu sefer oldu :-)
@Conchiglia tv üniteniz çok güzel olmuş benimde tam istediğim gibi güle güle kullanın.
kafein_ kafein_ banyon ve küçük odan ne güzel olmuş çok şık pijaman da çok cici :-)
kuzu valla olduysada olduuuu olmadıysada hahah :D yapacak bişi yok artık :D ya şaka bi yana beğendim bu elbiseyi ama. boyunu kesecekler. çıkan parçadanda çarpraz askı yaptırcam ama nişanlı bey straplez istemiyor buna bile zor ikna oldu yapacak bişi yok artık

saol canım senin aldıklarında hayırlı olsun inş :)

kuzu valla olduysada olduuuu olmadıysada hahah :KK70: yapacak bişi yok artık :KK70: ya şaka bi yana beğendim bu elbiseyi ama. boyunu kesecekler. çıkan parçadanda çarpraz askı yaptırcam ama nişanlı bey straplez istemiyor buna bile zor ikna oldu yapacak bişi yok artık
Amann açık birşey yok ki elbisede kuzu ama erkek işte :D Rengi de çok hoş sana çok yakışır

kuzu valla olduysada olduuuu olmadıysada hahah :KK70: yapacak bişi yok artık :KK70: ya şaka bi yana beğendim bu elbiseyi ama. boyunu kesecekler. çıkan parçadanda çarpraz askı yaptırcam ama nişanlı bey straplez istemiyor buna bile zor ikna oldu yapacak bişi yok artık
Yok yok gayet yakışmış bi kere, askılarla da güzel olur inşallah. Ah şu nişanlılar zaten zor olan şeyleri iyice zorlaştırırlar :D
Benimki artık alayım da ne alırsam alayım diye bakıyo herhalde :D :D

Kızçeler perdeleri falan yükledim bir bakın bakalım :)

Amann açık birşey yok ki elbisede kuzu ama erkek işte :KK70: Rengi de çok hoş sana çok yakışır

Yok yok gayet yakışmış bi kere, askılarla da güzel olur inşallah. Ah şu nişanlılar zaten zor olan şeyleri iyice zorlaştırırlar :KK70:
Benimki artık alayım da ne alırsam alayım diye bakıyo herhalde :KK70: :KK70:

kavga ettik zaten. beni gönderiyor bak diye. sonra gel beraber alalım diyorum ben 2-3 seçenek buldum diyorum. gösteriyorum beğenmiyor hepsi açıkmış. eee ozaman başta sende gez bak dimi. ben zaman ayırıyorum yoruluyorum.çırladım en sonunda tamam tamam dedi alalım sırf kurtulmaz için
:D

Yok yok gayet yakışmış bi kere, askılarla da güzel olur inşallah. Ah şu nişanlılar zaten zor olan şeyleri iyice zorlaştırırlar :KK70:
Benimki artık alayım da ne alırsam alayım diye bakıyo herhalde :KK70: :KK70:

Kuzuuu çük güzel seçimler olmuşş :) bitsinde görelim

Back