2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım perdeler çok şık görünüyor. zebramı yaptırcaksın

gösterdiğimin içinde annem elbiseyi dikti. kemerlede taktım güzel oldu bel kısmı oturunca. bugün ona altın sarısıda bi babet almayı düşünüyorum öyle giyicem bakalım :)
Aaaa hadi bakalımm :) bel kısmı oturduysa olmuştur kuzu bi o kısım düşündürücüydü

Haha iyi etmişsin oh! Yani vakitte yok zaten çok detaya girmemek gerek biraz idare ediversin napalım. Zaten gerçekten straplez olmasına rağmen açık birşey yok ama askı da olunca hiç sorun olmaz. :)

Benimde albümümde bir kaç şey var :) bu arada kıyafetlerimi falan eve dizdim artık , gitmişken tv ünitesinede baktım resimdeki gibi değil güzel gözüküyodu o yüzden kalsın artık dedim :)

canım perdeler çok şık görünüyor. zebramı yaptırcaksın
Teşekkür ederiiim :)
Evet kuzu zebra ama sadece mutfağı stor aldım .Diğerlerinin içi güneşlik olucak.
Onun yıkaması sökmesi takmasıyla uğraşmak istemiyorum çünkü. Mutfağa da mecbur kaldım yanında ocak var diye ne olur ne olmaz tedbirli olayım dedim :)

Haha iyi etmişsin oh! Yani vakitte yok zaten çok detaya girmemek gerek biraz idare ediversin napalım. Zaten gerçekten straplez olmasına rağmen açık birşey yok ama askı da olunca hiç sorun olmaz. :)
aynen canım yapacak bişi yok sanki elbise var ben giymiyorum. bir tane gösterdi ama görseniz annem bile beğenip giymez bak giyor kapalılarda varmış. beni dellendirme dedim aaskısız bende rahat edemyebilrim oyüzden yaptırcam onuda yoksa pek dinlemem

Kuzu çok güzel perdeler çok şık hepsi ne zaman takılacak ?

Aman hem bakmazlar hemde bzim baktığımızı beğenmezler. Neyse kabul ettirdiysen sorun yok

Kuzu çok güzel perdeler çok şık hepsi ne zaman takılacak ?
Kuzu teşekkür ederim , içimi rahatlatıyosunuz :) O kadar kısa vakitte seçtim ki inanamadım kendime
Bu cuma biticek inşallah, teslim tarihinde sıkıntı çıkmazsa haftasonu da gidip takıcaz

Aaaa birde artık dinen evliyim tabii :)
hayırlı uğurlu olsun canım. pazar bizde niyetlendik ama yetiştiremedik bugün yada yarın halledicez inş.
Kuzu teşekkür ederim , içimi rahatlatıyosunuz :) O kadar kısa vakitte seçtim ki inanamadım kendime
Bu cuma biticek inşallah, teslim tarihinde sıkıntı çıkmazsa haftasonu da gidip takıcaz
hayır lı olsun perdeler :)

Gerçekten çok şık ama hepsi zevkli hatunsun
Ben daha diktirmeye başlamadım söyleyeyimde diksinler bari ancak yetişir

Hahaha ay aman çok komikler bunlar ya Neyse hallolduğuna göre sorun yok artık zaman da kalmamıştı zaten el mahkum kabullenecek :)
Aaaa birde artık dinen evliyim tabii :)
Aaa imam nikahını yaptınız mıı :) Ayy hayırlı uğurlu olsun canım benimm. Resmileştirmeye de az kaldı zaten Allah ayırmasın İnşallah bir ömür! :)
Gerçekten çok şık ama hepsi zevkli hatunsun
Ben daha diktirmeye başlamadım söyleyeyimde diksinler bari ancak yetişir
Ayy çok sevdindim o zaman teşekkür ederiiiim
Evet evet yaptır onlar da hazır olsun kuzu, Eh bizim de vakit azaldı tabii son 1 ay seninki de + 1 hafta sadece :)

Of şaka gibi bir ay kaldır resmen zaman çok hızlı geçiyor

Of şaka gibi bir ay kaldır resmen zaman çok hızlı geçiyor
Ayy evet hiç anlamadım nasıl oldu da sadece 1 ay kaldıı . Benim eve daha hiç mobilya girmedi yani düşün
Off bir de regl düğüne ve balayına denk gelecek ona taktım şimdi kafayı

Ayy evet hiç anlamadım nasıl oldu da sadece 1 ay kaldıı . Benim eve daha hiç mobilya girmedi yani düşün
Off bir de regl düğüne ve balayına denk gelecek ona taktım şimdi kafayı
Yaa benimde öyle geliyor napalım ilaç alıcaz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…