• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

zaman çok az diye göndermek istemedim kuzu yoksa yollardım da sinirden gidip yakından bakmadım da fotodan gördüm bilmiyorum hiç yani eve girince bakıcam
Kuzu bencede şimdilik bırak dursun ama firmaya da söyle düğün sonrası değiştirsinler. Yani çünkü istediğinle alakası yok yaptıkları şeyin öyle bırakmasan daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama şimdilik eksiğin yok neticede o yüzden ona takılma düğüne odaklan onu sorna halledersin değiştirecek olursan

bi bak canım. içine sinmiyorsa da aman kalsın deme konuş düğünden sonra değiştirsinler.

Kuzu bencede şimdilik bırak dursun ama firmaya da söyle düğün sonrası değiştirsinler. Yani çünkü istediğinle alakası yok yaptıkları şeyin öyle bırakmasan daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama şimdilik eksiğin yok neticede o yüzden ona takılma düğüne odaklan onu sorna halledersin değiştirecek olursan
Aynen eve gidip bakıyım yakından nasıl gözüküyo diye sonrası ,düğün sonrasına artık

keseleri annem diktiği için benim için sorun olmadı :KK70: keçeleri kesiyorum silikonla yapıştırıyorum. keçelerde çabuk kesildi 20 tane kestim 3 tanesini yapıştırdım kolay oluyor. akşam bakalım hepsini bitirme niyetindeyim. birde kızlar çerezleri ne zaman almalıyız sizce? bayatlama falan olurmu hani
Keçe kısmı oyalar mı diye düşünmüştüm ben de ama oluyor demek ki :D
Ben bunu bulup anneme gösterdiğimde keseleri dikme işi sende zaten demiştim :D O kısım onların elinden öpecek artık mecbur :D

Aynen eve gidip bakıyım yakından nasıl gözüküyo diye sonrası ,düğün sonrasına artık
Aynen öyle yaparsın kuzu en güzelii

Keçe kısmı oyalar mı diye düşünmüştüm ben de ama oluyor demek ki :KK70:
Ben bunu bulup anneme gösterdiğimde keseleri dikme işi sende zaten demiştim :KK70: O kısım onların elinden öpecek artık mecbur :KK70:

Aynen öyle yaparsın kuzu en güzelii
benimkinin alerjisi var bunlarda tozuyor ya ık mık ettti :D dedim tozmayanları var ondan alıcam :D ama bulamadım tabi ondan tozandan aldım gene :D ama saolsun kıyamadı yaptı :)

ben buharlaşmak üzereyim :KK70:
klima saolsun :D ay ama dün dışardaydım yüzüm yanmış sinir oldum. sıcaklar olmaya başladığından beri güneşten sakınıyorum uzun kollularla geziyorum halen aman yanmamayım die dün yüzüm yanmış sinir bozucu

klima saolsun :KK70: ay ama dün dışardaydım yüzüm yanmış sinir oldum. sıcaklar olmaya başladığından beri güneşten sakınıyorum uzun kollularla geziyorum halen aman yanmamayım die dün yüzüm yanmış sinir bozucu

bizde yokki serinleyelim :KK70: bi de ablamın bebekler bu sıcakta kucak istiyo sürekli.çok fenayım :KK53: sorma benimde hafiften tshirtün izi çıkmış.solaryuma giriyo bazıları ama ben ona bile para vermeye kıyamıyorum şuan.çok eksik var tarih yaklaştı iyice :(

Haha ivit resmeeeen :KK70: Ama sen de dahilsin sanki bu duruma değil mi :p
Mazeretim var ama :oops: Zombiye döndüm ben o yüzden pek bi akıllıca tavsiyeler falan beklemeyin benden. Sabah resmen bi blender yüzünden hüzne boğulup ortalığı ayağa kaldırdım :D

Kızlar bunu kınanızda çalmazsanız olmaz bence :p Müzik listesi yapanlara duyurulur

Back