Kuzu bencede şimdilik bırak dursun ama firmaya da söyle düğün sonrası değiştirsinler. Yani çünkü istediğinle alakası yok yaptıkları şeyin öyle bırakmasan daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama şimdilik eksiğin yok neticede o yüzden ona takılma düğüne odaklan onu sorna halledersin değiştirecek olursanzaman çok az diye göndermek istemedim kuzu yoksa yollardım da sinirden gidip yakından bakmadım da fotodan gördüm bilmiyorum hiç yani eve girince bakıcam
bi bak canım. içine sinmiyorsa da aman kalsın deme konuş düğünden sonra değiştirsinler.
Aynen eve gidip bakıyım yakından nasıl gözüküyo diye sonrası ,düğün sonrasına artıkKuzu bencede şimdilik bırak dursun ama firmaya da söyle düğün sonrası değiştirsinler. Yani çünkü istediğinle alakası yok yaptıkları şeyin öyle bırakmasan daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama şimdilik eksiğin yok neticede o yüzden ona takılma düğüne odaklan onu sorna halledersin değiştirecek olursan
Keçe kısmı oyalar mı diye düşünmüştüm ben de ama oluyor demek kikeseleri annem diktiği için benim için sorun olmadıkeçeleri kesiyorum silikonla yapıştırıyorum. keçelerde çabuk kesildi 20 tane kestim 3 tanesini yapıştırdım kolay oluyor. akşam bakalım hepsini bitirme niyetindeyim. birde kızlar çerezleri ne zaman almalıyız sizce? bayatlama falan olurmu hani
Aynen öyle yaparsın kuzu en güzeliiAynen eve gidip bakıyım yakından nasıl gözüküyo diye sonrası ,düğün sonrasına artık
benimkinin alerjisi var bunlarda tozuyor ya ık mık etttiKeçe kısmı oyalar mı diye düşünmüştüm ben de ama oluyor demek ki
Ben bunu bulup anneme gösterdiğimde keseleri dikme işi sende zaten demiştimO kısım onların elinden öpecek artık mecbur
Aynen öyle yaparsın kuzu en güzelii
Aayy annecikler yaa kıyamazlar onlar bizeeebenimkinin alerjisi var bunlarda tozuyor ya ık mık etttidedim tozmayanları var ondan alıcam ama bulamadım tabi ondan tozandan aldım gene ama saolsun kıyamadı yaptı :)
ara ara baktım bir hareket göremedimherkes nerede?
herkes birbirinden bekliyor heraldeara ara baktım bir hareket göremedim
ara ara baktım bir hareket göremedim
herkes birbirinden bekliyor heralde
klima saolsunben buharlaşmak üzereyim
klima saolsunay ama dün dışardaydım yüzüm yanmış sinir oldum. sıcaklar olmaya başladığından beri güneşten sakınıyorum uzun kollularla geziyorum halen aman yanmamayım die dün yüzüm yanmış sinir bozucu
ahahah olabilirherkes birbirinden bekliyor heralde
Ben de tam onu sorgulamaya gelmiştim
Haha ivit resmeeeenAa herkes geri gelmişTeletubbies gibi birden çıktınız hepiniz ortaya
Mazeretim var amaHaha ivit resmeeeenAma sen de dahilsin sanki bu duruma değil mi
aaa çok severimmm :)Kızlar bunu kınanızda çalmazsanız olmaz benceMüzik listesi yapanlara duyurulur
Çook da güzel olmaz mıı ben de çok seviyorumm :)aaa çok severimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?