2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hoşgeldin :) hayırlısı olsun hakkınızda

Hoşbuldum, çok teşekkür ederim :)

günaydın kızlar :) hayırlı cumalar.
dün giremedim özet geçiyim :) tv ünitelerimiz geldi.arka odadaki pek önemli değildi o hediye oldu.davetiyeyi de seçtim.nişanlım basımıyla falan uğraşmak istemiyceyği için konusunu bile açmadım hazır seçtik.biraz pahalıya mal oldu ama yapıcak bişey yok.birde banyomun dolaplar takıldıktan sonra fotoğrafını koymamıştım albüme.dolapları yapan adam kapaklarını seçip nişanlıma göstermiş bunu yapıyımmı diye.oda bana sormadan kendisi onay vermiş.tartışma çıktığından banyoya hiç bakmıyodum.yeni yeni alıştım.kasede konuştuğumuz gibi değildi farklı seçmiş.birde size hiç görmediğiniz ebebeyn banyomu göstericem.2-3 parça da ıvır zıvır aldım.

Baya bitmiş o zaman canım güle güle oturun tv ünitesi çok güzel olmuş :) aldıklarınıda güle güle kullan canım bizimde tv ünitesi gelcekti gelmiş ama baya benim istediğimle alakasız bişey olmuş hiç gidip bakmadım bile yani

ay çok güzel olmuş herşey :) ebeveny banyon benim normal banyomdan bile büyük hihihi makinanda oraya güzel olmuş. banyoun lavabosu falan gayet güzel hiç takma kafana bence. oturma odaısnıda çok beğendim ayrıca tv ünitesi ve koltuklar çok yakışmış. huzula oturun inş.

ay nasıl alakasız oluyor ne yapıo bunlar böyle kuzu ya hep bir aksilik. nolcak peki naptın

ay nasıl alakasız oluyor ne yapıo bunlar böyle kuzu ya hep bir aksilik. nolcak peki naptın
Ben ahşap rengini bunun biraz daha koyu tonunu istemiştim sağdaki dolap siyah cam kapaklı olucaktı raf ta o renk olucaktı bu kadar dipte olmicaktı falan , bişey yapmadım artık kalsın napiim diyebildim ama canım sıkılmadı değil

Günaydın kuzulaaaar :)
Hayırlı Cumalar hepinizee :)
Canım maşallah baya tamamlandı neredeyse hepsi dimi . Çok güzel olmuş herşey, hiçbirini kafana takma o yüzden :) Güle güle sağlıkla oturun inşallah :)
Nasıl yapabiliyolar bunu anlamıyorum yaa. Uğraşmak istememekte haklısın ama yine de bi söyleseydin kuzu.Çok sinir oluyorum böyle kafalarına göre iş yapanlara.
Canını da sıkma tabi vakit daraldı sen işin güzel detaylarına yor kafanı, olmazsa sonradan düzelttirirsin zaten içine sinmezse

teşekkür ederim canım.bizimkide farklı, ilk geldiğinde pek içime sinmedi ama televizyon montelenince sindi.

orası benim için çok iyi oldu.kiler yok evde orayı muhtemelen kiler gibi kullanırım teşekkür ederim canım.koltuklar çok hafif sığmadı.ben farklı bi model düşünüyodum bi de.ama nişanlım bunu çok beğendi.sığmayabilir eve gelmeden değiştirelim dediysemde dinlemedi beni.arka odadakiyle yer değiştirelim dedim onada hayır diyo.ordaki koltuklar açılıyomuşda annesi bize gelince orda kalcakmış.ne farkı olcaksa bi de onun tartışması olunca artık pes ettim artık.naparsa çok güzel olmuş diyorum ama çok rahatlar özellikle döner tekli var bi tane.o benim koltuğum olur :)

teşekkür ederim canım cidden bunaldım artık güya herşey benim seçimim bi de.nası istersem öyle olmuş

teşekkür ederim canım cidden bunaldım artık güya herşey benim seçimim bi de.nası istersem öyle olmuş
Haha o hep öyle oluyor zaten kuzu. Benimkide saçma sapan bi tv ünitesi bulmuş salonla alakası yok onu alıcam diye tutturdu. Hiç olmayacak yani salonla bağımsız durucak artık o köşede ve ben de karışmicam alırsa alsın artık sıkıldım çünkü hepsi için dil dökmekten. Anlamıyorsa gelince görür yapıcak bişey yok

hepsi aynı demekki bunların.boşver canım kendini üzmeye değmez.birazda istediğimiz gibi olmasın alakasız olsun napalım.birde hatırlıyosundur belki eve gelince içime sinmezse değiştirceğine söz vermişti benimki.korkumdan söyleyemedim bile.değiştirmesine değiştirirdi de burnumdan getirdikten sonra bi anlamı kalmıyoki işte.ablası da benimle aynı düşüncede ona arkadaki takımla değiştiririz diyo bi de.ben diyince kıyamet kopmuştu.off çok dertliyim

Söyledim zaten canım, yanı ücretinide ödememiştik ona göre tekrar konusulcak farklı olduğu için

aa senin istediğinden bambaşka bişi nasıl yapıyorlar böyle bişiyi anlamıyorum
bu erkekler kesinlikle dekorasyondan anlamıyorlar. benimkide benle dalga geçiyor aman uyummuş bişide uyumlu olmayı versin diyip duruyor. hayır uyumsuz olması için neden bukadar diretirki bi insan

bu erkekler kesinlikle dekorasyondan anlamıyorlar. benimkide benle dalga geçiyor aman uyummuş bişide uyumlu olmayı versin diyip duruyor. hayır uyumsuz olması için neden bukadar diretirki bi insan
Hayır anlamıyorsun madem uzak dur di mi ama o da yok :)
Yani sıfırdan ev diziyoruz neden bişey de uyumsuz olsun anlamıyorum ki.
Bi de benimkinin en anlamadığı şey de renkden ziyade tarz. Yani salon artık klasik bir salon hala keskin hatlı şeyler için diretiyo anlatınca da anlamıyo. Ona kalsa o koltukların olduğu salona duvar kağıdı olarak taş desenlilerden aluıcaktım mesela düşünebiliyomusun
Ayrıca imdi de benim beğendiğim üniteye zam gelmiş söyleyemiyorum.

anlattıkların çok yabancı gelmiyor kuzum bana benimki de spor eve taşlı tuşlu avize alıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…