hoşgeldin :) hayırlısı olsun hakkınızda
Yaa çok az kaldııı inanamıyorum benMaşallah çok güzel oldu her şeyin. O mini mini kurabiyeleri yerim benn
Merhaba, hayırlı olsun :)
Ben o mutfak masasını yeni görüyorumm. Çok güzel :) Ayrıca şişeler de çok şirin olmuş :)
Günaydın kızlarr
Baya bitmiş o zaman canım güle güle oturun tv ünitesi çok güzel olmuş :) aldıklarınıda güle güle kullan canım bizimde tv ünitesi gelcekti gelmiş ama baya benim istediğimle alakasız bişey olmuş hiç gidip bakmadım bile yanigünaydın kızlar :) hayırlı cumalar.
dün giremedim özet geçiyim :) tv ünitelerimiz geldi.arka odadaki pek önemli değildi o hediye oldu.davetiyeyi de seçtim.nişanlım basımıyla falan uğraşmak istemiyceyği için konusunu bile açmadım hazır seçtik.biraz pahalıya mal oldu ama yapıcak bişey yok.birde banyomun dolaplar takıldıktan sonra fotoğrafını koymamıştım albüme.dolapları yapan adam kapaklarını seçip nişanlıma göstermiş bunu yapıyımmı diye.oda bana sormadan kendisi onay vermiş.tartışma çıktığından banyoya hiç bakmıyodum.yeni yeni alıştım.kasede konuştuğumuz gibi değildi farklı seçmiş.birde size hiç görmediğiniz ebebeyn banyomu göstericem.2-3 parça da ıvır zıvır aldım.
ay çok güzel olmuş herşey :) ebeveny banyon benim normal banyomdan bile büyük hihihigünaydın kızlar :) hayırlı cumalar.
dün giremedim özet geçiyim :) tv ünitelerimiz geldi.arka odadaki pek önemli değildi o hediye oldu.davetiyeyi de seçtim.nişanlım basımıyla falan uğraşmak istemiyceyği için konusunu bile açmadım hazır seçtik.biraz pahalıya mal oldu ama yapıcak bişey yok.birde banyomun dolaplar takıldıktan sonra fotoğrafını koymamıştım albüme.dolapları yapan adam kapaklarını seçip nişanlıma göstermiş bunu yapıyımmı diye.oda bana sormadan kendisi onay vermiş.tartışma çıktığından banyoya hiç bakmıyodum.yeni yeni alıştım.kasede konuştuğumuz gibi değildi farklı seçmiş.birde size hiç görmediğiniz ebebeyn banyomu göstericem.2-3 parça da ıvır zıvır aldım.
ay nasıl alakasız oluyorBaya bitmiş o zaman canım güle güle oturun tv ünitesi çok güzel olmuş :) aldıklarınıda güle güle kullan canım bizimde tv ünitesi gelcekti gelmiş ama baya benim istediğimle alakasız bişey olmuş hiç gidip bakmadım bile yani
Ben ahşap rengini bunun biraz daha koyu tonunu istemiştim sağdaki dolap siyah cam kapaklı olucaktı raf ta o renk olucaktı bu kadar dipte olmicaktı falan , bişey yapmadım artık kalsın napiim diyebildim ama canım sıkılmadı değilay nasıl alakasız oluyorne yapıo bunlar böyle kuzu ya hep bir aksilik. nolcak peki naptın
Canım maşallah baya tamamlandı neredeyse hepsi dimi . Çok güzel olmuş herşey, hiçbirini kafana takma o yüzden :) Güle güle sağlıkla oturun inşallah :)günaydın kızlar :) hayırlı cumalar.
Nasıl yapabiliyolar bunu anlamıyorum yaa. Uğraşmak istememekte haklısın ama yine de bi söyleseydin kuzu.Çok sinir oluyorum böyle kafalarına göre iş yapanlara.Ben ahşap rengini bunun biraz daha koyu tonunu istemiştim sağdaki dolap siyah cam kapaklı olucaktı raf ta o renk olucaktı bu kadar dipte olmicaktı falan , bişey yapmadım artık kalsın napiim diyebildim ama canım sıkılmadı değil
Baya bitmiş o zaman canım güle güle oturun tv ünitesi çok güzel olmuş :) aldıklarınıda güle güle kullan canım bizimde tv ünitesi gelcekti gelmiş ama baya benim istediğimle alakasız bişey olmuş hiç gidip bakmadım bile yani
ay çok güzel olmuş herşey :) ebeveny banyon benim normal banyomdan bile büyük hihihimakinanda oraya güzel olmuş. banyoun lavabosu falan gayet güzel hiç takma kafana bence. oturma odaısnıda çok beğendim ayrıca tv ünitesi ve koltuklar çok yakışmış. huzula oturun inş.
Günaydın kuzulaaaar :)
Hayırlı Cumalar hepinizee :)
Canım maşallah baya tamamlandı neredeyse hepsi dimi . Çok güzel olmuş herşey, hiçbirini kafana takma o yüzden :) Güle güle sağlıkla oturun inşallah :)
Nasıl yapabiliyolar bunu anlamıyorum yaa. Uğraşmak istememekte haklısın ama yine de bi söyleseydin kuzu.Çok sinir oluyorum böyle kafalarına göre iş yapanlara.
Canını da sıkma tabi vakit daraldı sen işin güzel detaylarına yor kafanı, olmazsa sonradan düzelttirirsin zaten içine sinmezse
Haha o hep öyle oluyor zaten kuzu. Benimkide saçma sapan bi tv ünitesi bulmuş salonla alakası yok onu alıcam diye tutturdu. Hiç olmayacak yani salonla bağımsız durucak artık o köşede ve ben de karışmicam alırsa alsın artık sıkıldım çünkü hepsi için dil dökmekten. Anlamıyorsa gelince görür yapıcak bişey yokteşekkür ederim canımcidden bunaldım artık güya herşey benim seçimim bi de.nası istersem öyle olmuş
Haha o hep öyle oluyor zaten kuzu. Benimkide saçma sapan bi tv ünitesi bulmuş salonla alakası yok onu alıcam diye tutturdu. Hiç olmayacak yani salonla bağımsız durucak artık o köşede ve ben de karışmicam alırsa alsın artık sıkıldım çünkü hepsi için dil dökmekten. Anlamıyorsa gelince görür yapıcak bişey yok
Söyledim zaten canım, yanı ücretinide ödememiştik ona göre tekrar konusulcak farklı olduğu içinGünaydın kuzulaaaar :)
Hayırlı Cumalar hepinizee :)
Canım maşallah baya tamamlandı neredeyse hepsi dimi . Çok güzel olmuş herşey, hiçbirini kafana takma o yüzden :) Güle güle sağlıkla oturun inşallah :)
Nasıl yapabiliyolar bunu anlamıyorum yaa. Uğraşmak istememekte haklısın ama yine de bi söyleseydin kuzu.Çok sinir oluyorum böyle kafalarına göre iş yapanlara.
Canını da sıkma tabi vakit daraldı sen işin güzel detaylarına yor kafanı, olmazsa sonradan düzelttirirsin zaten içine sinmezse
aa senin istediğinden bambaşka bişiBen ahşap rengini bunun biraz daha koyu tonunu istemiştim sağdaki dolap siyah cam kapaklı olucaktı raf ta o renk olucaktı bu kadar dipte olmicaktı falan , bişey yapmadım artık kalsın napiim diyebildim ama canım sıkılmadı değil
bu erkekler kesinlikle dekorasyondan anlamıyorlar. benimkide benle dalga geçiyor aman uyummuş bişide uyumlu olmayı versin diyip duruyor. hayır uyumsuz olması için neden bukadar diretirki bi insanHaha o hep öyle oluyor zaten kuzu. Benimkide saçma sapan bi tv ünitesi bulmuş salonla alakası yok onu alıcam diye tutturdu. Hiç olmayacak yani salonla bağımsız durucak artık o köşede ve ben de karışmicam alırsa alsın artık sıkıldım çünkü hepsi için dil dökmekten. Anlamıyorsa gelince görür yapıcak bişey yok
Hayır anlamıyorsun madem uzak dur di mi ama o da yok :)bu erkekler kesinlikle dekorasyondan anlamıyorlar. benimkide benle dalga geçiyor aman uyummuş bişide uyumlu olmayı versin diyip duruyor. hayır uyumsuz olması için neden bukadar diretirki bi insan
anlattıkların çok yabancı gelmiyor kuzum banaHayır anlamıyorsun madem uzak dur di mi ama o da yok :)
Yani sıfırdan ev diziyoruz neden bişey de uyumsuz olsun anlamıyorum ki.
Bi de benimkinin en anlamadığı şey de renkden ziyade tarz. Yani salon artık klasik bir salon hala keskin hatlı şeyler için diretiyo anlatınca da anlamıyo. Ona kalsa o koltukların olduğu salona duvar kağıdı olarak taş desenlilerden aluıcaktım mesela düşünebiliyomusun
Ayrıca imdi de benim beğendiğim üniteye zam gelmiş söyleyemiyorum.
Hahaha vallahi alemler yaa gerçektenanlattıkların çok yabancı gelmiyor kuzum banabenimki de spor eve taşlı tuşlu avize alıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?