2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar saatleri canlı görmeden almayın derim. Fotoğrafta artistik durup tırt çıkabilir sonra. Saat o konuda riskli bence.
İadesi var zaten kuzu ya o yüzden problem değil o tırt çıkarsa da hallederiz
kuzu bu saati pek beğenmedim ama fotoğraftaki seiko güzelmiş :)
Öyle mi dersiiin. Ay evet ama 500e çıkasım hiç yok . Nişanlıya gösterdim bi kaç modelle birlikte o da bunu ve seikoyu beğendi ama seikonun modeline çok benzeyen bir saat almıştım ben ona daha önce casiodan . O yüzden fossil dedi.
Ama o zatens aat almamı da istemiyo ondan fikir alamıyorum o yüzden. İnatla alma sakın dedi

bana çok gri geldi ondan dedim kuzu :) ama nişanlın beğendiyse al uygunmusta

bana çok gri geldi ondan dedim kuzu :) ama nişanlın beğendiyse al uygunmusta
Evet canım baya gri . Ben çok severim bu kordonu baya ilgimi çekti o sebepten :) Araştırmaya devam edeyim amaa :)
Nevresim çılgınlığı İbit güzelleer. Bir de somon rengi görmüştüm burda onu pek bi beğenmiştim

Eklentiler

• $_1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 47
Güzelmiş valla diğer modellerde çok güzel uygunmuş hatta
Evet evet kuzu uygun daa, ben de çelik kordonda bu rengi seviyorum fiyatta iyi olunca dikkatimi çekti :)
Düşünmek gerek bunu bence. Yani ben bütçe olarak bunun üzerine çıkmak istemiyorum bir de

Evet evet kuzu uygun daa, ben de çelik kordonda bu rengi seviyorum fiyatta iyi olunca dikkatimi çekti :)
Düşünmek gerek bunu bence. Yani ben bütçe olarak bunun üzerine çıkmak istemiyorum bir de
Benim nişanlıma beğendirmem lazım tabi saat zevklerimiz çok farklı Sen bunu kaçırma ozaman içine sindiyse

Benim nişanlıma beğendirmem lazım tabi saat zevklerimiz çok farklı Sen bunu kaçırma ozaman içine sindiyse
Aaa o tehlikeli tabii. Ben ona dün baktıklarım ev sana gösterdiklerime birlikte 6 model göstwerdim sanırım. O bunu beğendi. Bir de seikoyu beğenmişti dediğim gibi ama benzeri var falan dedi o iyi oldu
O almamam konusudna ısrarcı, benim kaç tane saatim var sen almıştın zaten 2sini birini takalım görünsün işte diyo
Ama öyle de içim rahat etmicek benim tabi. Alırım bunu yüksek ihtimalle bir iki araştırma daha yapayım da

tam senlik :) nevresim almışmıydın ?
2 tane almıştım
Çıldırmadım ben pek ya
Mrs Pink fossilide beğendim ama boyutu nasıl acaba ?
Bilmem kii baktım zaten sadece ya alıcı değilim

İçin rahat etmeyecekse al kuzu uygun zaten zorlamayacaksa. Modelde bulmuşsun hazır

2 tane almıştım

Çıldırmadım ben pek ya

Bilmem kii baktım zaten sadece ya alıcı değilim

Hahaha biz alıcıyız bacım

İçin rahat etmeyecekse al kuzu uygun zaten zorlamayacaksa. Modelde bulmuşsun hazır
AMAn zorlamayan şey mi var kuzu battı balık yan gider artık napalım
Ay kafam yerinde değil kızlar zorlamayın aklımı

Ben alamıyorum bari siz alın
Hahah blisss e verdiğin cevaplardan anladıydım onu zaten
Sen nasıl isterseniz piremses hanım

Ay kafam yerinde değil kızlar zorlamayın aklımı

Ben alamıyorum bari siz alın

Senide görücez ilerleyen zamanlarda

hahah son çırpınışlar

Oldu o zaman
Senide görücez ilerleyen zamanlarda

hahah son çırpınışlar
Ay demeyin ya şimdiden bitmiş haldeyim çok yorgunum inşallah izin alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…