Günaydın kızlar
Yaa benimde aklıma geldi o çok ince olur o kağıtlar o yüzden vazgeçtim etiket yaptırıcam üstüne elimle yazıcam sanırım delgeçle delip bağlıcam davetiyeye
Çok cici olmuş ya bayıldım güle güle kullan
Kuzu seninde masan çok tatlı olmuş rengi modeli hepsi çok güzel
ahhaha teşekkür ederim aylar öncesinden almıştım onu taktım hemen
gerçekten renk katmış mutfağa , güle güle kullan canım
kızlar günaydın :)
kafein_ mutfak çok güzel gözüküyor :)
@Conchiglia ne güzel olmuş o masa öyle :) dün bende ikea ya gittimher evde olan o peçetelikten bende olmasa olmazdı hahaha bende aldım dün
Kuzular günaydıııın! :)
kafein_ perden çook güzel olmuş kuzu çok beğendiiim :)
@Conchiglia ne güzel olmuş masa öyleee :) Bak biz de mutfak masası arayışındayız bunlara baktım hep ama bu rengini bulamadım bi türlü. Senin aldığın zamanı hatırlıyorum ama nereden olduğunu hatırlayamadıım? Bir de saate ayrı bayıldım çok yakışmış orayaa :)
teşekkürler canım. ben masanın üstüne koyu renkli tabak gibi bişi arıyorum bulamadım amaartık işin süsleme kısmındayızgüle güle kullan kuzu
ivit özellikle eylül gelinlerimiz vebizimkiler bitince diğerininki varonlara yoğunlaşırız
Tabii daha benim gelinliğimi görmediniz bile
evet yaTabii daha benim gelinliğimi görmediniz bile
iyi fikir aslındaHahah ozaman yaptığımız yemekleri paylaşırız
Peçetelik gücü adına ozaman
aynenn neyseki biz artık izlerikk daha heycanlıTabii daha benim gelinliğimi görmediniz bile
kesinlikle
kuzu bak istanbulda hatta sahibinden de satıyolar ama tabi peşin satılıyo burda sen yerinden taksitlede alabilirsin http://elitmasasandalyeaksesuar.sahibinden.com/Aa süpermiş bak sevindim buna çoook :)
Teşekkür ederim kuzu, beklemede oluciiiim
Benimde mavi bi kaç bişey almam lazım birde zigon sehpateşekkürler canım. ben masanın üstüne koyu renkli tabak gibi bişi arıyorum bulamadım ama
bugünde o sorunlu set üstü ocak gelecek montaj yapılacak bakalım eve gidicem aldıklarımıda aldım yanıma eve götürmek için hihihi
akşam eve çok geç gittiğimden keselere bakamadım kızlar bugün işten erken kaçıp bir sürü işi halletmem lazım
kesinliklebiz ozaman kocacıklarımızla gezerken onlar telaşta olacaklar ahahahaha
zigon olayı hala duruyor benimde düğünden sonra olacak heraldeBenimde mavi bi kaç bişey almam lazım birde zigon sehpaaaa hadi gözün aydın ocakta bitiyo
Evet kuzu inşallah haftaya bugün prova var ve foto çekicem izin vermeselerdeevet yabak çok foto eksiğiniz var ona göre
Heyecanımıza stresimize ortak olursunzu
ahahah gezermiyiz yoksa telaştamı oluruz bizde bilemedim kuzu, onlar balayına gittiklerinde biz evde oturmus olucaz kuzu erken sevinmeyelim
ay birde marifet gibi görmediniz diyorlarbenimde gelinliğimi görmedinizbu haftasonu nişanlımın işi olmazsa bakabiiliriz
hihihionsuz ev olmazmış gibi benim bütün evlenen arkadaşlarım aldı şart demekki iyi yapmışız
ay öyle oluyor
benimde dün aldıklarımı buraya yüklüm bari
kuzu ben buna benzer bişey aldım üzeri parça parça taşlı gbi benimki ikili ama http://www.biev.com.tr/3-lu-kadeh-mumluk-altin-rengi-35-40-45-cm birde böyle şekerliğin biraz daha büyüğü bişeyi vardı onuda alırım dedim,http://www.biev.com.tr/daisy-turkuaz-vazo-kucuk-23x23x32-cm bunuda görmüştüm sehpa üstüne koyarım diye ama biraz pahalı geldi seramik gibi bişeydi çünküzigon olayı hala duruyor benimde düğünden sonra olacak heraldemavi bende aksesuar istiyordum. bievde var aslında ama çokmu mavi olur bilemedim baksana bieve hem banada fkir ver kuzu ne alabilirm. masaya ve konsolun ortasına
evet yaal bir tane daha :) bu şamdan da var bendehepimizin evi aynı olacak yihuuuuu
evet sizide panik yaparmışımEvet kuzu inşallah haftaya bugün prova var ve foto çekicem izin vermeselerde
Heyecanımıza stresimize ortak olursunzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?