• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlar

Yaa benimde aklıma geldi o çok ince olur o kağıtlar o yüzden vazgeçtim etiket yaptırıcam üstüne elimle yazıcam sanırım delgeçle delip bağlıcam davetiyeye

Çok cici olmuş ya bayıldım güle güle kullan

Kuzu seninde masan çok tatlı olmuş rengi modeli hepsi çok güzel

teşekkür ederim canım :)

ahhaha teşekkür ederim aylar öncesinden almıştım onu taktım hemen :KK70:

:KK70: iyi yapmışsın canım.gözüm var bu saatlerde ama mutfakta takıcak yer yok.

gerçekten renk katmış mutfağa , güle güle kullan canım :21:

sana ikinci baskı oldu biraz ama :KK53: teşekkür ederim canım :)

kızlar günaydın :)
kafein_ kafein_ mutfak çok güzel gözüküyor :)
@Conchiglia ne güzel olmuş o masa öyle :) dün bende ikea ya gittim :KK70: her evde olan o peçetelikten bende olmasa olmazdı hahaha :KK70: bende aldım dün :KK70:

teşekkür ederim canım :)

Kuzular günaydıııın! :)
kafein_ kafein_ perden çook güzel olmuş kuzu çok beğendiiim :)
@Conchiglia ne güzel olmuş masa öyleee :) Bak biz de mutfak masası arayışındayız bunlara baktım hep ama bu rengini bulamadım bi türlü. Senin aldığın zamanı hatırlıyorum ama nereden olduğunu hatırlayamadıım? Bir de saate ayrı bayıldım çok yakışmış orayaa :)

:KK73: çok sevindim.teşekkür ederim canım :KK36:

artık işin süsleme kısmındayız :KK70: :KK70: güle güle kullan kuzu
teşekkürler canım. ben masanın üstüne koyu renkli tabak gibi bişi arıyorum bulamadım ama :(
bugünde o sorunlu set üstü ocak gelecek montaj yapılacak bakalım eve gidicem aldıklarımıda aldım yanıma eve götürmek için hihihi :D
akşam eve çok geç gittiğimden keselere bakamadım kızlar bugün işten erken kaçıp bir sürü işi halletmem lazım :(

teşekkürler canım. ben masanın üstüne koyu renkli tabak gibi bişi arıyorum bulamadım ama :KK43:
bugünde o sorunlu set üstü ocak gelecek montaj yapılacak bakalım eve gidicem aldıklarımıda aldım yanıma eve götürmek için hihihi :KK70:
akşam eve çok geç gittiğimden keselere bakamadım kızlar bugün işten erken kaçıp bir sürü işi halletmem lazım :KK43:
Benimde mavi bi kaç bişey almam lazım birde zigon sehpa :KK51: aaa hadi gözün aydın ocakta bitiyo

Benimde mavi bi kaç bişey almam lazım birde zigon sehpa :KK51: aaa hadi gözün aydın ocakta bitiyo
zigon olayı hala duruyor benimde düğünden sonra olacak heralde :( mavi bende aksesuar istiyordum. bievde var aslında ama çokmu mavi olur bilemedim baksana bieve hem banada fkir ver kuzu ne alabilirm. masaya ve konsolun ortasına

zigon olayı hala duruyor benimde düğünden sonra olacak heralde :KK43: mavi bende aksesuar istiyordum. bievde var aslında ama çokmu mavi olur bilemedim baksana bieve hem banada fkir ver kuzu ne alabilirm. masaya ve konsolun ortasına
kuzu ben buna benzer bişey aldım üzeri parça parça taşlı gbi benimki ikili ama http://www.biev.com.tr/3-lu-kadeh-mumluk-altin-rengi-35-40-45-cm birde böyle şekerliğin biraz daha büyüğü bişeyi vardı onuda alırım dedim,http://www.biev.com.tr/daisy-turkuaz-vazo-kucuk-23x23x32-cm bunuda görmüştüm sehpa üstüne koyarım diye ama biraz pahalı geldi seramik gibi bişeydi çünkü

Back
X