• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Enemm kızlar bu mavi daha satışa çıkmamış aradılar şimdi :KK70: Başka serinin mavisi mi diye sordular. Ağustos başı satışa çıkacakmış iyi bari :KK70:
beklersin acelen yok :D hem daha iyi oldu bütçeni zorlamazsın.
Hadi yaa, ama bende baya bişey yok sanki. Tabak çatal tencere falan fşilan olması gerekenler yanii ay bilemedim :KK70:

Bak herkese öyle geliyomuş çok fena ters köşe olabiliriz :KK70:

Aa fikri uygulayacasksın demeeek heyecanlandım :) Sen yap bakalım hem bana detaylarını anlatırsın sonra püf noktası falan keşfedersen :KK70: Benden önce yapacak olman beni için bir artı oldu sankiii :)
canım ben boyayla değilde keçeyle yapmayı düşünüyorum daha kolay olur diye. keçeyi kesip silikonla yapıştırmayı denicem akşam bakalım olursa :) bi haleldim püf noktalar sizde :D

Anaa hadi yaaa ilk sen almaya kalktın nerdeyse demek ki :KK70:
E göndersinler de ağustos geldi zaten bişicik olmaz :KK70:
Ellerinde yokmuş ki :D Emsan daha dağıtmamış hiç bir yere, kendileri dahi satışa sunmamış. Yani tükendi yazması ondan ötürüymüş.
beklersin acelen yok :KK70: hem daha iyi oldu bütçeni zorlamazsın.
Ya zorlanmadı aslında :D Yine aynı hikaye ama tam maaş zamanı gelecek olması benim için artı oldu tabi :) Varmış her işte bir hayır

ayyy @Conchiglia şarkıyı yeni dinleyebildim :D harika bir fikir. ben geçenlerde gimiştim bi düğüne imamınıda kıyarım hükümetinide diye bi şarkı varya onu çalmışlardı nikah sonrası benimde o hoşuma gitmişti ama sanırım bu daha güzel olacak ayyy hayal ettimde bu çaldıkça hırsından birileri cidden çatlar hahaha :D

Kızlar youtube açılmıyor ya göremiyorum @Conchiglia nın paylaştığı şarkıyı ama sanırım bim bam bom ? Dimi

Biz giriş için düşünüyoruz onu eğlenceli olsun girerken dedik. İlk dans müziği de seven ne yapmaz olabilir. Pasta da bir başka sevgiliyi olacak :-)

Kızlar youtube açılmıyor ya göremiyorum @Conchiglia nın paylaştığı şarkıyı ama sanırım bim bam bom ? Dimi

Biz giriş için düşünüyoruz onu eğlenceli olsun girerken dedik. İlk dans müziği de seven ne yapmaz olabilir. Pasta da bir başka sevgiliyi olacak :-)
ay ne güzel şeyler bulmuşsunuz :D bunlarıda dikkatlice dinlim bakalım :D sizlerden çalıntı yapıcam bende artık napım :D

Evet canım o :) ilk dans pervane olucak bizim inşallah :)

Düğünlerinizde nostaljik havalar esecek desenize :) çok şirin olacak bence :)
Banada az gelirdi kuzular ama şu anda nereye koycağımı bilemedim
Ay deme ya, bir de küçük ev bulursak yandık vallahi

ayyy @Conchiglia şarkıyı yeni dinleyebildim :KK70: harika bir fikir. ben geçenlerde gimiştim bi düğüne imamınıda kıyarım hükümetinide diye bi şarkı varya onu çalmışlardı nikah sonrası benimde o hoşuma gitmişti ama sanırım bu daha güzel olacak ayyy hayal ettimde bu çaldıkça hırsından birileri cidden çatlar hahaha :KK70:
aaa onu hiç duymamıştım bakiim bi :D

ay ne güzel şeyler bulmuşsunuz :KK70: bunlarıda dikkatlice dinlim bakalım :KK70: sizlerden çalıntı yapıcam bende artık napım :KK70:

Heheh çal tabi kuzu nolucak senden başkada çok güzel onu da dinle
Evet canım o :) ilk dans pervane olucak bizim inşallah :)
Çok severim o şarkıyı da
Düğünlerinizde nostaljik havalar esecek desenize :) çok şirin olacak bence :)

Ay deme ya, bir de küçük ev bulursak yandık vallahi
Eveet biz ikimizde eskiyi çok severiz zaten ruhumuzda var nişanda da yansıttık biraz :-)

Back
X