2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi hayırlı olsun kuzuu, gelsinler de görelim
Ay evet yaa gelsin de görelim. Ayrıca bu satıcı cidden çok iyi adamlara verdiğim tam puanları sonuna kadar hakediyorlar. Daha önce de tencerelerimi almıştım, hemen kargoladı ve hiç sıkıntı yaşatmadı. Şimdi renk konusunda da aynı şey oldu. Çok çabuk çözüyorlar problemi. Taa izmirdeki kargoyu ertesi gün göndermişlerdi
seninde benimde gözüm aydın olsun sonunda günlük akım aldırdım güle güle kullan inş
Eveet. Ama asıl misafir takımı aldığımda daha çok gözün ayacak biliyorum

n11 den mi aldın . İlgili satıcının hali bir başka tabiii severim öylelerini

Kızlarr tabi bira zgeç olmuş olabilir ama hiç öyle fazla fazla almayın , çünkü insan alınca fark etmiyo ama eve dizince bunu neden aldım ki oluyo yani ben bütün maaşımı mutfak eşyalarına yatırmışım

hahaha daha şimddien başladın demiii

Ay en korktuğum şey Ama şuan bana baya az geliyo aldıklarım ya, ters köşe olmam inşallah

Ay en korktuğum şey Ama şuan bana baya az geliyo aldıklarım ya, ters köşe olmam inşallah
Ya bana da çok az geliyor aldıklarım. Sanki hep evim eksikmiş gibi. Bakalım yerleştirirken ne olacak

kızlar buarada keselerimde dikiliyor akşama yetiştirebilirsem kalplerini yapıcam yarın fotoyla gelirim
not: resimdeki keselerden yapıyoruz çerez için :)

Eklentiler

• lavanta-kesesi-nisan-dugun-1-845x845.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 64
Enemm kızlar bu mavi daha satışa çıkmamış aradılar şimdi Başka serinin mavisi mi diye sordular. Ağustos başı satışa çıkacakmış iyi bari

beniimkiler ciddi anlamda az ıvır zıvır yok sadece gerektiği kadar yinede çok geliyor şuan gözüme
Hadi yaa, ama bende baya bişey yok sanki. Tabak çatal tencere falan fşilan olması gerekenler yanii ay bilemedim
Ya bana da çok az geliyor aldıklarım. Sanki hep evim eksikmiş gibi. Bakalım yerleştirirken ne olacak
Bak herkese öyle geliyomuş çok fena ters köşe olabiliriz
kızlar buarada keselerimde dikiliyor akşama yetiştirebilirsem kalplerini yapıcam yarın fotoyla gelirim
not: resimdeki keselerden yapıyoruz çerez için :)
Aa fikri uygulayacasksın demeeek heyecanlandım :) Sen yap bakalım hem bana detaylarını anlatırsın sonra püf noktası falan keşfedersen Benden önce yapacak olman beni için bir artı oldu sankiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…