- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
hadi hayırlı olsun :)Kızlaar aldım tabaklarıMavisi var dedi inşallah sıkıntı çıkmazz
Teşekkür ederimm çok mutluyumhadi hayırlı olsun :)
Hadi hayırlı olsun kuzuu, gelsinler de görelimKızlaar aldım tabaklarıMavisi var dedi inşallah sıkıntı çıkmazz
seninde benimde gözüm aydın olsunKızlaar aldım tabaklarıMavisi var dedi inşallah sıkıntı çıkmazz
Ay evet yaa gelsin de görelim. Ayrıca bu satıcı cidden çok iyi adamlara verdiğim tam puanları sonuna kadar hakediyorlar. Daha önce de tencerelerimi almıştım, hemen kargoladı ve hiç sıkıntı yaşatmadı. Şimdi renk konusunda da aynı şey oldu. Çok çabuk çözüyorlar problemi. Taa izmirdeki kargoyu ertesi gün göndermişlerdiHadi hayırlı olsun kuzuu, gelsinler de görelim
Eveet. Ama asıl misafir takımı aldığımda daha çok gözün ayacak biliyorumseninde benimde gözüm aydın olsunsonunda günlük akım aldırdım güle güle kullan inş
n11 den mi aldın . İlgili satıcının hali bir başka tabiii severim öyleleriniAy evet yaa gelsin de görelim. Ayrıca bu satıcı cidden çok iyi adamlara verdiğim tam puanları sonuna kadar hakediyorlar. Daha önce de tencerelerimi almıştım, hemen kargoladı ve hiç sıkıntı yaşatmadı. Şimdi renk konusunda da aynı şey oldu. Çok çabuk çözüyorlar problemi. Taa izmirdeki kargoyu ertesi gün göndermişlerdi
Evet tabiki de n11n11 den mi aldın . İlgili satıcının hali bir başka tabiii severim öylelerini
Teşekkür ederimmm
n11 gerçekten can yaaEvet tabiki de n11Hep orada daha ucuz ya Ve renk olması ayrıca çok mutlu etti beni
hahahaKızlarr tabi bira zgeç olmuş olabilir ama hiç öyle fazla fazla almayın , çünkü insan alınca fark etmiyo ama eve dizince bunu neden aldım ki oluyo yani ben bütün maaşımı mutfak eşyalarına yatırmışım
Ay en korktuğum şeyKızlarr tabi bira zgeç olmuş olabilir ama hiç öyle fazla fazla almayın , çünkü insan alınca fark etmiyo ama eve dizince bunu neden aldım ki oluyo yani ben bütün maaşımı mutfak eşyalarına yatırmışım
beniimkiler ciddi anlamda azAy en korktuğum şeyAma şuan bana baya az geliyo aldıklarım ya, ters köşe olmam inşallah
Kızlarr tabi bira zgeç olmuş olabilir ama hiç öyle fazla fazla almayın , çünkü insan alınca fark etmiyo ama eve dizince bunu neden aldım ki oluyo yani ben bütün maaşımı mutfak eşyalarına yatırmışım
Ya bana da çok az geliyor aldıklarım. Sanki hep evim eksikmiş gibi. Bakalım yerleştirirken ne olacakAy en korktuğum şeyAma şuan bana baya az geliyo aldıklarım ya, ters köşe olmam inşallah
Aa süper olucakk :))kızlar buarada keselerimde dikiliyor akşama yetiştirebilirsem kalplerini yapıcam yarın fotoyla gelirim
not: resimdeki keselerden yapıyoruz çerez için :)
Hadi yaa, ama bende baya bişey yok sanki. Tabak çatal tencere falan fşilan olması gerekenler yanii ay bilemedimbeniimkiler ciddi anlamda azıvır zıvır yok sadece gerektiği kadar yinede çok geliyor şuan gözüme
Bak herkese öyle geliyomuş çok fena ters köşe olabilirizYa bana da çok az geliyor aldıklarım. Sanki hep evim eksikmiş gibi. Bakalım yerleştirirken ne olacak
Aa fikri uygulayacasksın demeeek heyecanlandım :) Sen yap bakalım hem bana detaylarını anlatırsın sonra püf noktası falan keşfedersenkızlar buarada keselerimde dikiliyor akşama yetiştirebilirsem kalplerini yapıcam yarın fotoyla gelirim
not: resimdeki keselerden yapıyoruz çerez için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?