2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

olmaz öyle bomboş bide senin gelinlik straplez hiç olmaz

yok canım henüz bakmadık, maaşı bekliyorum o beğenecek ya o yüzden ben baksam da saçma olmaz mı
Tabi canım onun bakması lazım bizimki seiko baktı mesela onlardan istiyor sanırım o yüzden sordum sizde baktınızmı diye
ay bilmiyoumki saolsun nişanlı bey herşeyi bırakmış durumda bak gene sinir oldum daha müzik listesi yapıalcak offff
Saati de mi sen seçecekmişsin Çıkış prçası vs belli değilmi ?

o benimde eksik ya kafamda bi kaç bişey varda giriş için bulamadım
ya acil şarkı bulmak lazım ben galiba çok stres yaptım ya ne çok boşlamışım şuan farkediyorum kızlar bari müzik konuusnd ayardımcı olun bana
Tabi canım onun bakması lazım bizimki seiko baktı mesela onlardan istiyor sanırım o yüzden sordum sizde baktınızmı diye

Saati de mi sen seçecekmişsin Çıkış prçası vs belli değilmi ?
saat dedikçe aman ne gerek var diyor istemiyorki. kuzu hiç bişi belli dğeil ya varmı müzik firkileriniz

ayyy bende aynı durumdayım geçenlerde nikah sonrası çalacak şarkı bu olsun dedik o da tesadüf duyunca aaa neşeli falan dedik ondan gerisi hala yok kuzu ve bulamıyorumda he bide herşey tam nikah sonu şarkımız eksikmiş gibi ilk onu bulduk

hhaha neymiş o canım. valla ben şuan düşündükçe çok gerildim. sanırım 2 gün rapor alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…