• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Düğünde benim gördüğüm, takı takılırken damat geline bir şeyler takıyor, önceden alınan bir şey takılıyorsa, bende bunu takarım diye düşündüm şimdi :KK51: ama hiç bir şey takmasam küpe bile, olmaz mı ?
olmaz öyle bomboş bide senin gelinlik straplez hiç olmaz

yok canım henüz bakmadık, maaşı bekliyorum :KK53: o beğenecek ya o yüzden ben baksam da saçma olmaz mı
Tabi canım onun bakması lazım bizimki seiko baktı mesela onlardan istiyor sanırım o yüzden sordum sizde baktınızmı diye
ay bilmiyoumki saolsun nişanlı bey herşeyi bırakmış durumda bak gene sinir oldum daha müzik listesi yapıalcak offff
Saati de mi sen seçecekmişsin :-) Çıkış prçası vs belli değilmi ?

o benimde eksik ya kafamda bi kaç bişey varda giriş için bulamadım :KK70:
ya acil şarkı bulmak lazım :D ben galiba çok stres yaptım ya ne çok boşlamışım şuan farkediyorum :D kızlar bari müzik konuusnd ayardımcı olun bana
Tabi canım onun bakması lazım bizimki seiko baktı mesela onlardan istiyor sanırım o yüzden sordum sizde baktınızmı diye

Saati de mi sen seçecekmişsin :-) Çıkış prçası vs belli değilmi ?
saat dedikçe aman ne gerek var diyor istemiyorki. kuzu hiç bişi belli dğeil ya :D varmı müzik firkileriniz

ya acil şarkı bulmak lazım :KK70: ben galiba çok stres yaptım ya ne çok boşlamışım şuan farkediyorum :KK70: kızlar bari müzik konuusnd ayardımcı olun bana

saat dedikçe aman ne gerek var diyor istemiyorki. kuzu hiç bişi belli dğeil ya :KK70: varmı müzik firkileriniz
ayyy bende aynı durumdayım geçenlerde nikah sonrası çalacak şarkı bu olsun dedik o da tesadüf duyunca aaa neşeli falan dedik ondan gerisi hala yok kuzu ve bulamıyorumda :KK70: he bide herşey tam nikah sonu şarkımız eksikmiş gibi ilk onu bulduk :D

ayyy bende aynı durumdayım geçenlerde nikah sonrası çalacak şarkı bu olsun dedik o da tesadüf duyunca aaa neşeli falan dedik ondan gerisi hala yok kuzu ve bulamıyorumda :KK70: he bide herşey tam nikah sonu şarkımız eksikmiş gibi ilk onu bulduk :KK70:
hhaha neymiş o canım. valla ben şuan düşündükçe çok gerildim. sanırım 2 gün rapor alıcam

Back
X