- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Nasıl bişey olacak peki
nasıl olacak derken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bişey olacak peki
greenandblue Ben de çok zarif buldum seti :)
olmaz öyle bomboş bide senin gelinlik straplez hiç olmazDüğünde benim gördüğüm, takı takılırken damat geline bir şeyler takıyor, önceden alınan bir şey takılıyorsa, bende bunu takarım diye düşündüm şimdiama hiç bir şey takmasam küpe bile, olmaz mı ?
evettt ii oldu düğündede o saatini takar :)Oh iyi bari şanlsınız![]()
olmaz öyle bomboş bide senin gelinlik straplez hiç olmaz
nasıl olacak derkenanlayışım kıt bu konuda
![]()
Olmaz ya çok ufak bir şey de olsa takmalısın benceben ömrümde hiç kolye takmadım kitakıya alerjim var sanırsam , ama olmaz diyorsan yapacak bişey yok gibi
Yani model marka vs bişey baktınızmı canım
ay bilmiyoumki saolsun nişanlı bey herşeyi bırakmış durumda bak gene sinir oldum daha müzik listesi yapıalcak offffNasıl bişey olacak peki
olmazz kuzu dayan bi güncük :)ben ömrümde hiç kolye takmadım kitakıya alerjim var sanırsam , ama olmaz diyorsan yapacak bişey yok gibi
Olmaz ya çok ufak bir şey de olsa takmalısın bence
o benimde eksik ya kafamda bi kaç bişey varda giriş için bulamadımay bilmiyoumki saolsun nişanlı bey herşeyi bırakmış durumda bak gene sinir oldum daha müzik listesi yapıalcak offff
olmazz kuzu dayan bi güncük :)
Tabi canım onun bakması lazım bizimki seiko baktı mesela onlardan istiyor sanırım o yüzden sordum sizde baktınızmı diyeyok canım henüz bakmadık, maaşı bekliyorumo beğenecek ya o yüzden ben baksam da saçma olmaz mı
Saati de mi sen seçecekmişsinay bilmiyoumki saolsun nişanlı bey herşeyi bırakmış durumda bak gene sinir oldum daha müzik listesi yapıalcak offff
Tabi canım onun bakması lazım bizimki seiko baktı mesela onlardan istiyor sanırım o yüzden sordum sizde baktınızmı diye
Saati de mi sen seçecekmişsinÇıkış prçası vs belli değilmi ?
ya acil şarkı bulmak lazımo benimde eksik ya kafamda bi kaç bişey varda giriş için bulamadım![]()
saat dedikçe aman ne gerek var diyor istemiyorki. kuzu hiç bişi belli dğeil yaTabi canım onun bakması lazım bizimki seiko baktı mesela onlardan istiyor sanırım o yüzden sordum sizde baktınızmı diye
Saati de mi sen seçecekmişsinÇıkış prçası vs belli değilmi ?
ayyy bende aynı durumdayım geçenlerde nikah sonrası çalacak şarkı bu olsun dedik o da tesadüf duyunca aaa neşeli falan dedik ondan gerisi hala yok kuzu ve bulamıyorumdaya acil şarkı bulmak lazımben galiba çok stres yaptım ya ne çok boşlamışım şuan farkediyorum
kızlar bari müzik konuusnd ayardımcı olun bana
saat dedikçe aman ne gerek var diyor istemiyorki. kuzu hiç bişi belli dğeil yavarmı müzik firkileriniz
hhaha neymiş o canım. valla ben şuan düşündükçe çok gerildim. sanırım 2 gün rapor alıcamayyy bende aynı durumdayım geçenlerde nikah sonrası çalacak şarkı bu olsun dedik o da tesadüf duyunca aaa neşeli falan dedik ondan gerisi hala yok kuzu ve bulamıyorumdahe bide herşey tam nikah sonu şarkımız eksikmiş gibi ilk onu bulduk
![]()
Bu geçen dizinin birinde denk geldi olabilir diye düşündük başındaki kısım böyle hoş olabilir nikah sonrası patlayan şeylerle beraberhhaha neymiş o canım. valla ben şuan düşündükçe çok gerildim. sanırım 2 gün rapor alıcam