• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

takı seti alıcaz ama daha hiç bakmadık hangi ara alıcaz bilmiyorum. bu hafta içi bi akşam halletmeliyiz onuda. salona boş girip sonrasında o takıalcak öyle düşünüyoum ama sizin başka bi fikirniz varmı

Bende safir setlerden istiyorum ama annem renkli güzel olmayabilir dedi.
20150119174600.webp Böyle birşey :KK64:

Salona girerken takmış olurum herhalde
Ben set i takarım kuzu :)
Snin hazır kuzu :-)

Bende safir setlerden istiyorum ama annem renkli güzel olmayabilir dedi.
Eki Görüntüle 1592339 Böyle birşey :KK64:

Salona girerken takmış olurum herhalde

Snin hazır kuzu :-)
güzel olabilir bence. hatta güzel farklı bişi almaya çalış. bir arkadaşım nişanda böyle bişi özel yaptırdı. bunu hep saklıcam çocuklarıma vericem falan diyordu güzel bir düşünce gibi gelmişti bana. tabi herkesin buna bütçesi olmazsa yapabilirsen aklında olsun

aaa bunlarda güzel evet ama gelinlikle nasıl durur bilemedim bende
Bana güzel durur gibi geliyor küçük birşey olacak çünkü
güzel olabilir bence. hatta güzel farklı bişi almaya çalış. bir arkadaşım nişanda böyle bişi özel yaptırdı. bunu hep saklıcam çocuklarıma vericem falan diyordu güzel bir düşünce gibi gelmişti bana. tabi herkesin buna bütçesi olmazsa yapabilirsen aklında olsun
Özele gücümüz yetmez malesef kuzu çok güzel bir fikir benimde içimden geçen oydu şimdilik kısmet değil ama :-)

Çok hoşuma gidiyor benimde kuzum ya bakalım gidip bir araştıralım ne kadar gelecek pırlanta olanlardan alamayız zaten bizde
Bu da örneğii fikir de buradan çıkmıştı zaten ben de :)

Eklentiler

• Pelin-Karahanın-Gelinliği-2014-2.webp
    Pelin-Karahanın-Gelinliği-2014-2.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 48
  • Untitled.webp
    Untitled.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 66
Back
X