- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Hihhhi ben takipteyim bileKızlarr sabahtan beri bi uğraşlar içindeydim, sonuç albümde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hihhhi ben takipteyim bileKızlarr sabahtan beri bi uğraşlar içindeydim, sonuç albümde![]()
hayırlı uğurlu olsun ilk benimki :) inş uğur getirmiş olurumKızlarr sabahtan beri bi uğraşlar içindeydim, sonuç albümde![]()
canım bulamazsan dediğim gibi yapalım ben alır kargolarım
Kızlarr sabahtan beri bi uğraşlar içindeydim, sonuç albümde![]()
Kuzucuum hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun inşallah :) Biz de halletsek de bizimkileri de yayınlasan bi an önce süper olacak :)Kızlarr sabahtan beri bi uğraşlar içindeydim, sonuç albümde![]()
Kuzucum gördüm ben de beğendim rengi çok güzelmiş gerçekten . kiralık fiyatı mı o? Bir de elbise değil sanırım bindallı-kaftan niyetine bunlar zaten. Yani sen bunu alıp elbise almamayı mı düşünüyosun?hım boşver ozmaan. ama gitti gidiyora baksana oradada vardı. bende en yakın zamanda gitmem lazım canım gelin tacı alıcam. 10 gün içinde yani
ya hem elbise hem bindallı gibi duruyor ya. eğer öyle terletmeyecek birşeyse elbise gibi alırım dedim bir an. hani hemde evdeki bindalalıyı giyerim biizmkilerin gönlü olur dedim. akşam gelinliği lamaya gititğimde bakım orda var bi lora. netteki fiyat satılık sanırım. kiralık fiyatınıda öğrenirim gidinceKuzucum gördüm ben de beğendim rengi çok güzelmiş gerçekten . kiralık fiyatı mı o? Bir de elbise değil sanırım bindallı-kaftan niyetine bunlar zaten. Yani sen bunu alıp elbise almamayı mı düşünüyosun?
Kadife tüm gün giymek için zor olabilir sanki kuzu ama madem orada var mağaza gidip yakından gör hem denersin hem kıralık fiyatını da öğrenirsin. Ya olmazsa da elbise al evdekine de bir kemer alırsın beli falan oturunca daha güzel durur bence o da. Zaten tüm gün üzerinde olmayacak gönülleri olsun diyosan öyle de yapabilirsin kuzuya hem elbise hem bindallı gibi duruyor ya. eğer öyle terletmeyecek birşeyse elbise gibi alırım dedim bir an. hani hemde evdeki bindalalıyı giyerim biizmkilerin gönlü olur dedim. akşam gelinliği lamaya gititğimde bakım orda var bi lora. netteki fiyat satılık sanırım. kiralık fiyatınıda öğrenirim gidince
Bak bu arada sayende kına için altın rengi çarık bulmuş oldum sitede :) Benim bindallının altıan ondan istiyodum da :)ya hem elbise hem bindallı gibi duruyor ya. eğer öyle terletmeyecek birşeyse elbise gibi alırım dedim bir an. hani hemde evdeki bindalalıyı giyerim biizmkilerin gönlü olur dedim. akşam gelinliği lamaya gititğimde bakım orda var bi lora. netteki fiyat satılık sanırım. kiralık fiyatınıda öğrenirim gidince
Hihhhi ben takipteyim bileBol kazançlar
![]()
hayırlı uğurlu olsun ilk benimki :) inş uğur getirmiş olurum
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, bereketli olsunn
Çok teşekkürler kızlarr. İnşallah hayırlısı olur bakalım giriştim bir işe ama :)Kuzucuum hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun inşallah :) Biz de halletsek de bizimkileri de yayınlasan bi an önce süper olacak :)
Fiyatı da uygunmuş aslında, bir dene sen üzerinde de gör karar verirsinya hem elbise hem bindallı gibi duruyor ya. eğer öyle terletmeyecek birşeyse elbise gibi alırım dedim bir an. hani hemde evdeki bindalalıyı giyerim biizmkilerin gönlü olur dedim. akşam gelinliği lamaya gititğimde bakım orda var bi lora. netteki fiyat satılık sanırım. kiralık fiyatınıda öğrenirim gidince
hayırlı olsun kuzummm :)Çok teşekkürler kızlarr. İnşallah hayırlısı olur bakalım giriştim bir işe ama :)
Fiyatı da uygunmuş aslında, bir dene sen üzerinde de gör karar verirsin
İnşallah canım dualarınız eksik etmeyin :) Bakalım bi katkısı olur inşallah bana da, devamını getirebilmeyi diliyorum :)hayırlı olsun kuzummm :)
Kadife tüm gün giymek için zor olabilir sanki kuzu ama madem orada var mağaza gidip yakından gör hem denersin hem kıralık fiyatını da öğrenirsin. Ya olmazsa da elbise al evdekine de bir kemer alırsın beli falan oturunca daha güzel durur bence o da. Zaten tüm gün üzerinde olmayacak gönülleri olsun diyosan öyle de yapabilirsin kuzu
Of sorma onu ben de bulamıyorum gerçekten sanki yok yaniCanım normal abiyede bulamiyorumki. Sade bisi olsun istiyorum ama yok. Nisanlida biraz kapalı olsun istiyor nisandaki baya açıktı diye :) napcam bilmiyorum
olur canım inşallah hadi bakalım Allah yardım etsin:)İnşallah canım dualarınız eksik etmeyin :) Bakalım bi katkısı olur inşallah bana da, devamını getirebilmeyi diliyorum :)
Sagol canim benimm
hadi yaOlamaz yaa istediğim tabağın mavi rengi hiçbir yerde yok![]()
Şu an çok üzgünüm. İndirimsiz haline bile razıydım ya. Nasıl bulucam şimdi, vallahi emsanı arayıp sorasım varhadi ya![]()