- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
pfff o zaman o iş yaş malesefbenim o tarz çiçekleri bulmam için eminönü turu yapmam lazım , orası da pazar kapalı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pfff o zaman o iş yaş malesefbenim o tarz çiçekleri bulmam için eminönü turu yapmam lazım , orası da pazar kapalı![]()
Hayır dostum yırtamadın hahhah![]()
Lütfen bekliyoruzelimde 3 adet koltuk fotosu var, kabul görürseniz yükleyeyim efenim![]()
Haha kesinlikleeeAy değil mi ama yaNe çok aynı cümleleri kuruyoruz.
Ay bir de sanki rıada da pahalı o çiçekler sanki ya, ben başka bişey için gitiğimde bi soruştum da hesapladım baya çıktı fiyat. AMa onun için dükkan dükkan gezemedim tabii belki vardır .benim o tarz çiçekleri bulmam için eminönü turu yapmam lazım , orası da pazar kapalı![]()
Haha kesinlikleee
Ay bir de sanki rıada da pahalı o çiçekler sanki ya, ben başka bişey için gitiğimde bi soruştum da hesapladım baya çıktı fiyat. AMa onun için dükkan dükkan gezemedim tabii belki vardır .
@blisss en iyisi sen hepimize yapıver az bir karla satarsın ama![]()
![]()
yok canım almadım. bu gidişlede alamıcaz gibi.hiç fırsat yokya kaldı 11 günCoşkulu fiyat iyimiş ahhaha bakalım görücez
Evet haklısın tabi bak yine yok foto
Kuzu ya sen sehpa aldınmı kaçırdımmı ben oraları![]()
ben öylemi şey ettm çok ayıppbenim evdeki eşyaları da götürüp öyle çekerim diyodum da , ondan şey ettim![]()
Tamam anlaştık ama bir daha kemeraltına kim gidecek hepsini kim dolaşacakHaha kesinlikleee
Ay bir de sanki rıada da pahalı o çiçekler sanki ya, ben başka bişey için gitiğimde bi soruştum da hesapladım baya çıktı fiyat. AMa onun için dükkan dükkan gezemedim tabii belki vardır .
@blisss en iyisi sen hepimize yapıver az bir karla satarsın ama![]()
![]()
tabiki yırtamadınbu sefer olmadı mı , yırtamadım mı![]()
aynen işte bende böyle düşünmüştüm. izmir kızları şanslı sanırımbende gittiğimde sordum bir mağaza da , full çiçek satan bir yerdi.Ama ordan almaya kalksam baya tutardı.. ucuz olanlarıda var ama onlarda çok yapay duruyor![]()
yok canım almadım. bu gidişlede alamıcaz gibi.hiç fırsat yokya kaldı 11 günherşey üstüme geliyor hala eksik var gibi geliyor sehpada kalacak sanırım
ben öylemi şey ettm çok ayıpp
çok az kar yaptınTamam anlaştık ama bir daha kemeraltına kim gidecek hepsini kim dolaşacak
40-45e gelse 100e satarım![]()
Arttırayım azıcık dahaçok az kar yaptın![]()
Hadi idare edelim artık çok ferah gözüküyor kuzu güzel olmuşElimde olan tek fotoları yükledim![]()
greenandblue kuzu eşyalar güzel olmuş evinede çok uymuş hadi son kez yırtmış ol bari :) güle güle kullanın inş