• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay değil mi ama ya :KK70: Ne çok aynı cümleleri kuruyoruz.
Haha kesinlikleee :D
benim o tarz çiçekleri bulmam için eminönü turu yapmam lazım , orası da pazar kapalı :cool:
Ay bir de sanki rıada da pahalı o çiçekler sanki ya, ben başka bişey için gitiğimde bi soruştum da hesapladım baya çıktı fiyat. AMa onun için dükkan dükkan gezemedim tabii belki vardır .
@blisss en iyisi sen hepimize yapıver az bir karla satarsın ama :D :D

Haha kesinlikleee :KK70:

Ay bir de sanki rıada da pahalı o çiçekler sanki ya, ben başka bişey için gitiğimde bi soruştum da hesapladım baya çıktı fiyat. AMa onun için dükkan dükkan gezemedim tabii belki vardır .
@blisss en iyisi sen hepimize yapıver az bir karla satarsın ama :KK70: :KK70:

bende gittiğimde sordum bir mağaza da , full çiçek satan bir yerdi.Ama ordan almaya kalksam baya tutardı.. ucuz olanlarıda var ama onlarda çok yapay duruyor :KK53:

Coşkulu fiyat iyimiş ahhaha bakalım görücez :KK70:

Evet haklısın tabi bak yine yok foto :KK70:
Kuzu ya sen sehpa aldınmı kaçırdımmı ben oraları:KK70:
yok canım almadım. bu gidişlede alamıcaz gibi.hiç fırsat yokya kaldı 11 gün :KK35: herşey üstüme geliyor hala eksik var gibi geliyor sehpada kalacak sanırım

benim evdeki eşyaları da götürüp öyle çekerim diyodum da , ondan şey ettim :KK51::KK23:
ben öylemi şey ettm çok ayıpp

Haha kesinlikleee :KK70:

@blisss en iyisi sen hepimize yapıver az bir karla satarsın ama :KK70: :KK70:
Tamam anlaştık ama bir daha kemeraltına kim gidecek hepsini kim dolaşacak :D:D
40-45e gelse 100e satarım :KK70::p

Back
X