- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Biz de bakarız beraber buluruz güzel bir şey :)Bulamıyorum ya bir sürü yer gezdim instagramda da bulamadım gözünüze çarparsa gösterin olurmu
Ben de onu diyecektimMerictanin accesories var bi de ona baktın mı kuzu. Orda güzel şeyler oluyodu , gerçi hiç alıcı gözüyle bakmadım ama beüeniyodum :)
Hoşgeldin kaçak gelinselam gençlik
Aa bakayım canım fiyatları uçuk değildir inşallahMerictanin accesories var bi de ona baktın mı kuzu. Orda güzel şeyler oluyodu , gerçi hiç alıcı gözüyle bakmadım ama beüeniyodum :)
Ayy çok teşekkür ederim@blisss keselerin harika olmuş ya çok beğendim...maşallah senin kınaya dair her şey hazıro çiçeklerden bende istiyorum ya çok güzeller..
Biz de bakarız beraber buluruz güzel bir şey :)
Ben de onu diyecektim
hahahgenelde arkadaşlarımda öyle der. sürekli böyle modlu abla gibiyim ondandır
Sen hep böyle yapıyorsun amabirde ben bugün suçlu gibi hissediyorum ya onun etkisi büyük sanırsam
Cumartesi günü benimde buzdolabı, çamaşır makinası ve eşyalar geldi..Buzdolabının kapısında eziklik vardı , geri gönderdik.
fotoğraf yok elimde, çünkü bu hafta da benim evdeki eşyalarımı götürücez..dün aldığım bir kaç eşya var, onları koyayım albüme de bugünlük yırtayım
hımmm sebebin varmış hihihibirde ben bugün suçlu gibi hissediyorum ya onun etkisi büyük sanırsam
Cumartesi günü benimde buzdolabı, çamaşır makinası ve eşyalar geldi..Buzdolabının kapısında eziklik vardı , geri gönderdik.
fotoğraf yok elimde, çünkü bu hafta da benim evdeki eşyalarımı götürücez..dün aldığım bir kaç eşya var, onları koyayım albüme de bugünlük yırtayım
Haha çok güldüm buna yamerhaba
yahu senden niye tırsıyorum acaba
Ay artık ya sen konuş ya ben bence hahahBen de onu diyecektim
Baya güzel şeyler var kuzu ama tabii fiyat sormadım inşallah coşkulu değildirAa bakayım canım fiyatları uçuk değildir inşallah
haklıyım ben haklıyımSen hep böyle yapıyorsun ama
dikkat kızlar arkadaş yırtabileceğini düşünüyorbirde ben bugün suçlu gibi hissediyorum ya onun etkisi büyük sanırsam
Haha çok güldüm buna yaHoşgeldin kuzu :)
Ay artık ya sen konuş ya ben bence hahah
Aynısı bana da çok oluyor da
Baya güzel şeyler var kuzu ama tabii fiyat sormadım inşallah coşkulu değildir
haklıyım ben haklıyım
hımmm sebebin varmış hihihiama bende kızmakta haksızmıyım şimdi nerde fotolar
Ay değil mi ama yaAy artık ya sen konuş ya ben bence hahah
Hiç sanmıyorumdikkat kızlar arkadaş yırtabileceğini düşünüyor
dikkat kızlar arkadaş yırtabileceğini düşünüyor
Ayrıca ben fotoğraf göremiyorummm lütfen dışlamayın benibenim evdeki eşyaları da götürüp öyle çekerim diyodum da , ondan şey ettim
Ayy çok teşekkür ederim
Yapayım sana daAy ne çok gezdim o çiçekler için hepsi ayrı yerlerden
Hadi bakalım taraklı toka arıyoruz ozaman kuzum hep birlikte
Hayır dostum yırtamadın hahhahbu sefer olmadı mı , yırtamadım mı
Niye yahu bzim düğünler 10 gün arayla değilmicanıma minnet vallahi :) benim instagramda beğendiğim çiçeklerde bugün gelecekmiş yapan kişiye, örnek yapıp yollayacaktı bakalım ...aslında bende kendim yaparım diyodum da sıkıştım ya zaman kalmadı
Haha çok güldüm buna yaHoşgeldin kuzu :)
Ay artık ya sen konuş ya ben bence hahah
Baya güzel şeyler var kuzu ama tabii fiyat sormadım inşallah coşkulu değildir
Niye yahu bzim düğünler 10 gün arayla değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?