canım önceliklee hoşgeldin aramıza :) aliexpresse bende cok bakınıyorum görümcem cok alışveriş yapıyo ürünleri cok güzel ve sıkntısız geliyo bende kına ve nikah için hediyelik şeyleri oradan bakıyorum :)daha önce alışveriş yaptın mı o siteden canım
günaydın canım hoşbuldımcanım önceliklee hoşgeldin aramıza :) aliexpresse bende cok bakınıyorum görümcem cok alışveriş yapıyo ürünleri cok güzel ve sıkntısız geliyo bende kına ve nikah için hediyelik şeyleri oradan bakıyorum :)
kaç kişiye dağıacaksın canım
hediyelik eşyalar 1600 lira mı ne alıyosun kuzum öyle sen
1600 lira çokmş canım
benim 50 kutu şişe sabun gül suyu gıda boyası... 120-130 lira tutuyor...
aynalı yüzük yükseltilerimide kendim yapıcam normalde onlarda onlarda 100 lira bana en fazla 15-20 liraya mal oluyor makası ile beraber...
bak böyle olucak kalpler kare olucak ve üstünde yazılar olmıycak :) makasımıda böyle yapıcam :)
Markafoniden 2 sefer aldım ikisinde de kırık çıktı, cicilibicili biraz pahalı ama napiim daha güvenilir en azından müşteri ile birebir ilgileniyorlar.
Sağol canım, hep doktordayım zaten, bir kere mide bağırsak florası bozuldu ya onun düzelmesi zaman alacak gibi..
Çok fazla canım evde kendin yaparsın bende öyle düşünüyorum. Hem emek verince daha kıymetli olur zevk alırsın hemde nerdeyse dışarda nişan için mekan parası o ne öyle
Nasıl bir şey yaptın canım anlamadım? Resmi var mı?
bilgisayardan giriyorsan eğer dili secebiliyosun ama telefondan olmuyo :/günaydın kızlar.
alixexpresse nsl alışveriş yapıyorsunuz ben hç anlamıyorum siteyi ing. yok bende
satıcıları farklılık gösteriyo sanırım ama hiç problem yaşayan duymadım ben canım ilk başlarda ucuz seyler almaya bak biz öyle yaptık bn gelinlik bile beğendim almayıda düşünüyorm riske girip :)günaydın canım hoşbuldımtamam canım güvenilir bi site mi merak ettim de güzel şeyler var heveslendim
bilgisayardan giriyorsan eğer dili secebiliyosun ama telefondan olmuyo :/
günaydın kuzum evdeydim ben ders çalıştım sen naptın haftasonu :)Günaydın kızlaaarr nasıl geçti haftasonlarınızzz :)
aynaları kestirdim canım kare olarako yükselticileri nasıl yapacaksın canım
http://www.aliexpress.com/ canım sayfayı aç sağ üst köşede ship to ile başlayan language yazan bi yer var oraya tıkla dili seçin olcak türkçe var işaretle onu cevriliyo sayfa ozaman :)linkini verebilir misin canım bende bakayım o zmana
bende bu haftaspnu bol bol yattım walla canım dinlendim akşam da bi sinema yaptık geldik bitti haftasnu :) senin şu becerikliliğine hayranım wallagünaydın kuzum evdeydim ben ders çalıştım sen naptın haftasonu :)
aynaları kestirdim canım kare olarak
bulaşık süngerleri var ya onlarıda aynanın ölçüsüne göre kesip kutu kaplama tekniği ile saten beyaz kumaşla kaplıycam aynayı üstüne yapıştırcam beyaz kurdeleden fiyonk yapıcam :)
günaydınnn nelerr aldınnn :) fotoları alalımm :) bende iki haftaönce indirim diye aldım nevresim takımını ama 80 liraydı yine düşmüşşşGunaydin kizlarrrr...
madame cocoda cift kisilik nevresimler 49,90a dusmus bu hafta :)
dun madame coco ve bernardodan cicisler aldim
günaydın kuzum evdeydim ben ders çalıştım sen naptın haftasonu :)
aynaları kestirdim canım kare olarak
bulaşık süngerleri var ya onlarıda aynanın ölçüsüne göre kesip kutu kaplama tekniği ile saten beyaz kumaşla kaplıycam aynayı üstüne yapıştırcam beyaz kurdeleden fiyonk yapıcam :)
http://www.aliexpress.com/ canım sayfayı aç sağ üst köşede ship to ile başlayan language yazan bi yer var oraya tıkla dili seçin olcak türkçe var işaretle onu cevriliyo sayfa ozaman :)
günaydınnn nelerr aldınnn :) fotoları alalımm :) bende iki haftaönce indirim diye aldım nevresim takımını ama 80 liraydı yine düşmüşşş
Eki Görüntüle 1268002
Peceteler sadece madame coco :) digerleri bernardo :)
daha önce alışveriş yaptın mı o siteden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?