2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın canım hoşbuldım tamam canım güvenilir bi site mi merak ettim de güzel şeyler var heveslendim

kaç kişiye dağıacaksın canım

canım 200 kişi olarak hesapladıydık aslında kına içindi ama çok pahalı olunca nişanda dağıtılabilir dedim ama vazgeçtim

hediyelik eşyalar 1600 lira mı ne alıyosun kuzum öyle sen

evet o kadar maalesef ama çok güzellerdi canım

o yükselticileri nasıl yapacaksın canım

dikkat et kendne canım

günaydın kızlar.

alixexpresse nsl alışveriş yapıyorsunuz ben hç anlamıyorum siteyi ing. yok bende

evet haklısın canım bende vazgeçtm onlardan

günaydın canım hoşbuldım tamam canım güvenilir bi site mi merak ettim de güzel şeyler var heveslendim
satıcıları farklılık gösteriyo sanırım ama hiç problem yaşayan duymadım ben canım ilk başlarda ucuz seyler almaya bak biz öyle yaptık bn gelinlik bile beğendim almayıda düşünüyorm riske girip :)

Günaydın kızlaaarr nasıl geçti haftasonlarınızzz :)
günaydın kuzum evdeydim ben ders çalıştım sen naptın haftasonu :)
o yükselticileri nasıl yapacaksın canım
aynaları kestirdim canım kare olarak
bulaşık süngerleri var ya onlarıda aynanın ölçüsüne göre kesip kutu kaplama tekniği ile saten beyaz kumaşla kaplıycam aynayı üstüne yapıştırcam beyaz kurdeleden fiyonk yapıcam :)

bende bu haftaspnu bol bol yattım walla canım dinlendim akşam da bi sinema yaptık geldik bitti haftasnu :) senin şu becerikliliğine hayranım walla hayalseverrr :)

Gunaydin kizlarrrr...
madame cocoda cift kisilik nevresimler 49,90a dusmus bu hafta :)
dun madame coco ve bernardodan cicisler aldim
günaydınnn nelerr aldınnn :) fotoları alalımm :) bende iki haftaönce indirim diye aldım nevresim takımını ama 80 liraydı yine düşmüşşş

aa çok mantıklı iyiymiş h aklıma gelmezid benim bu

http://www.aliexpress.com/ canım sayfayı aç sağ üst köşede ship to ile başlayan language yazan bi yer var oraya tıkla dili seçin olcak türkçe var işaretle onu cevriliyo sayfa ozaman :)

tamam canım çok sağol bunun hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz ,ilk defa grdiğim içn anlamadım birde güvenilir mi ya

ben okula gidiyorum kızlar akşam sabunlar ile beraber dönderim boş bırakmayın buralarıı :)

canım sıkılıyo ya uykum var bugün biter mi bir dünya iş var off

Hiç dinlenemedim hafta sonu bayramda da hiç dinlememiştim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…