• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hayırlı olsun allah tamamını erdirsin canım . Güzel geçmesine sevindim

darısı kazasız belasız düğüne inşallah.:)

darısı bana diyelim o zaman :)
kızlar ben sevgilime hediyelik eşyalar gösterdim 1600 tl felan tutuyor.

o da ne gerek var , eksklerimizi alırız veya o parayla bir kısım borcu kapatırız dedi.

annemde gerek yok diyor. dağıtmasam mı bilemedim ama dağıtmak da istiyorum uygun bir şeyde bulamıyorumki
Teşekkür ederim canım. Ama bencede fazla olmuş. Çünkü ıvır zıvır o kadar masraf çıkıyo ki bide nişan olduğunu anlayınca fiyatı katlıyolar. Daha küçük şeylere baksan daha iyi olur.

Teşekkür ederim canım. Ama bencede fazla olmuş. Çünkü ıvır zıvır o kadar masraf çıkıyo ki bide nişan olduğunu anlayınca fiyatı katlıyolar. Daha küçük şeylere baksan daha iyi olur.

Söz nişan evde olacak canım . şimdiden ben çeyizlermi alıyorum
uygun bişeylere baksam da pek beğenemiyorum hele o zaman gelsin de bakarız canım napalım eminönünden bakıp şişeler yaparım belki o kadar çok alternatif var ki
2gün önce nişan yaptık 3buçuk ay sonrada düğün inşallah:)

nasıl bir duygu canım.

biz kendi aramızda yüzük taktık 07 ekimde eve geldiğim zaman yüzüğü parmağımdan çıkarınca kötü hissediyorum ama takınca da benden mutlusu yok böyle olacağımı hiç tahmin etmemiştim çok farklı duygularmış

Söz nişan evde olacak canım . şimdiden ben çeyizlermi alıyorum
uygun bişeylere baksam da pek beğenemiyorum hele o zaman gelsin de bakarız canım napalım eminönünden bakıp şişeler yaparım belki o kadar çok alternatif var ki

nasıl bir duygu canım.

biz kendi aramızda yüzük taktık 07 ekimde eve geldiğim zaman yüzüğü parmağımdan çıkarınca kötü hissediyorum ama takınca da benden mutlusu yok böyle olacağımı hiç tahmin etmemiştim çok farklı duygularmış
Ya ben hala inanamıyorum hayal gibi geliyo :) ama yüzüğümü görünce mutlu oluyorum :) bende kahve kavanozu yapıp dağıttım 50 tane ve 50 60 liraya geldi bana toplamda :)

o da ne gerek var , eksklerimizi alırız veya o parayla bir kısım borcu kapatırız dedi.

annemde gerek yok diyor. dağıtmasam mı bilemedim ama dağıtmak da istiyorum uygun bir şeyde bulamıyorumki
kaç kişiye dağıacaksın canım

b
Biz 28 ocakta düğn yapacaz. Beraber çalışıyoruz ama ev kurmayacaz çünkü yaza tayin isticez oraya ev kurmayı düşünüyoruz.
yakınmış canım ya hayırlı olsn:KK36: iyi fikir canım bizimde o mu benim yanıma gelecek ben mi onun yanına gidicem belli değil belli olana kadar bende fiyat aaraştırması yapayım dedim

hediyelik eşyalar 1600 lira mı ne alıyosun kuzum öyle seno_O:KK57:

canım bende sipariş vericem ama çok kararsızım. ya küçük güllerden 120tane şipariş edip bi kutuya iki tane koyucam yada bitane büyük modelden yaptırıp tek koyucam. yalnız o en büyük mandalina gibi olanlardan alırsam şişelerle birlikta kaça kaç bi kutuya sığar onu düşünüyorum. sanırım şişelerimi alıp kolontaları hazırlamalıyım. sabunları da sipariş verip alınca kutu ebatını kestirebilirim. biraz baktım da 9*9*3 boyutu yeterli olur mu acaba?

birde kolonyaları neyle renklendirdin :)
bence bi tane büyük model seç canım...
kutu 9*9*4 olmalı canım 3 olursa kutunun kapagı kapanmaz şişe yüzünden kabarık durur..
gul suyu aldım canım gıda boyasıyla renklendirdim...

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim :KK37::KK37::KK37:
tabiki hoşgeldin aramıza :)

1600 lira çokmş canım
benim 50 kutu şişe sabun gül suyu gıda boyası... 120-130 lira tutuyor...
aynalı yüzük yükseltilerimide kendim yapıcam normalde onlarda onlarda 100 lira bana en fazla 15-20 liraya mal oluyor makası ile beraber...
494b86f1be8af4f7b7b62559f2b6a77a.jpg
bak böyle olucak kalpler kare olucak ve üstünde yazılar olmıycak :) makasımıda böyle yapıcam :)

Himm bnde takip ediyorum dediilerini cnm.cicilibicilievesyalari cok pahali geliyo bana ama. Piyasaya gore pahali satiuor

Markafoniden 2 sefer aldım ikisinde de kırık çıktı, cicilibicili biraz pahalı ama napiim daha güvenilir en azından müşteri ile birebir ilgileniyorlar.

canım çok geçmiş olsun bir doktora görün ilaç felan verirler bununla ilgili . ihmal etme .

Sağol canım, hep doktordayım zaten, bir kere mide bağırsak florası bozuldu ya onun düzelmesi zaman alacak gibi..

b

yakınmış canım ya hayırlı olsn:KK36: iyi fikir canım bizimde o mu benim yanıma gelecek ben mi onun yanına gidicem belli değil belli olana kadar bende fiyat aaraştırması yapayım dedim
En rahat nereyse orda yaşarsınz inşallah canım :)

Markafoniden 2 sefer aldım ikisinde de kırık çıktı, cicilibicili biraz pahalı ama napiim daha güvenilir en azından müşteri ile birebir ilgileniyorlar.

Sağol canım, hep doktordayım zaten, bir kere mide bağırsak florası bozuldu ya onun düzelmesi zaman alacak gibi..
Markafoniden çok sıkıntı duydum. Hatta birebir bende yaşadım. 2tane pijema sipariş verdim. Bi tane ve 3beden büyük geldi.

Merhabaaaa benimki o kadar resmi olmadi ama 28ocak 2014te cikmaya basladik. Dogum gunum 2eylulde yuzuk almis aramizda sozlendik 4 ekimde kurban bayraminin ilk gunu bize geldi ailemle tanisti ben daha 19yasindayim artik gercek soz falan da o askere gidip gelince olcak 3yil falan var daha benimkine daha o_O:KK42::cry:

Merhabaaaa benimki o kadar resmi olmadi ama 28ocak 2014te cikmaya basladik. Dogum gunum 2eylulde yuzuk almis aramizda sozlendik 4 ekimde kurban bayraminin ilk gunu bize geldi ailemle tanisti ben daha 19yasindayim artik gercek soz falan da o askere gidip gelince olcak 3yil falan var daha benimkine daha o_O:KK42::cry:
daha çok gençsin canım 3 yıl rahatça bekleyebilirsin hoşgeldin bu arada :)

Back