2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mutluhatun, post: 37276693, member: 520167"]ögrenci misin neler yapıyosun :)
Evet universite 2yillik son sinif ogrencisiyim uzaktan egitim ogrencisiyim sinavlara gidiyorum sadece . Yani anlayacagin evdeyim hep is te bulamiyorum

hoşbuldum mutlhatuncum senin bohçaların falan takibindeyim zaten

Nette bildiğiniz güzel gelinlik sitwsi var mı model bakacam da :)

Selam evribadi Nasılsınıızzzz??? Kuzucumla yine düğün mekanı araştırmasındaydıkk süper gidiyor Allahımmmm şu durumlara geldiğime inanamıyorum çokk şükürrr Daha tutmadan bu kadar mutluysam tuttuktan sonra uçarım heralde neyysseeee bugün anadolu yakasını bitirdik, beylerbeyinde bir yeri beğendik biraz tuzlu ama deniz kenarı (mekan içi süslemelerini masaları hiç beğenmedim ama yeri süper ) cuma günü kısmetse avrupa yakasına başlıcaz ki burda düşündüğümüz daha çok mekan var bakalım inşallah en yakın zamanda tutarız :) Bu arada kızlar çoğu yerde yerler baya baya kapılmış haberiniz ola :)

Çok fazla canım evde kendin yaparsın bende öyle düşünüyorum. Hem emek verince daha kıymetli olur zevk alırsın hemde nerdeyse dışarda nişan için mekan parası o ne öyle
Ya ben hala inanamıyorum hayal gibi geliyo :) ama yüzüğümü görünce mutlu oluyorum :) bende kahve kavanozu yapıp dağıttım 50 tane ve 50 60 liraya geldi bana toplamda :)
Nasıl bir şey yaptın canım anlamadım? Resmi var mı?

Eklentiler

• 20141009_132503.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 84
  • 20141009_132446.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 62

bitane buyuk model sectim tek renk seker pembesi olucak. Farkli renklerde olursa bi alan bidaha ister o potansiyel var bizimkilerde

Birde dun gece evdeki renksiz rebul lavanta kolonyasina firca ucuyla kirmizi akrilik boya karistirdim, pembe oldu renk de vermedi elime doktum

super ya Bizde bugun mobilya baktik olmayan evimize fikir olsun diye, hemde aşkim istedi gidelim bakalim diye

Beylerbeyindeki yerin adi ne canim kapali salon mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…