- 12 Ekim 2014
- 367
- 271
- 103
Evet universite 2yillik son sinif ogrencisiyim uzaktan egitim ogrencisiyim sinavlara gidiyorum sadece . Yani anlayacagin evdeyim hep is te bulamiyorummutluhatun, post: 37276693, member: 520167"]ögrenci misin neler yapıyosun :)
bulursun canım üzülme hangi şehirdesin sevgilinde okuyor mu :)Evet universite 2yillik son sinif ogrencisiyim uzaktan egitim ogrencisiyim sinavlara gidiyorum sadece . Yani anlayacagin evdeyim hep is te bulamiyorum
bulursun canım üzülme hangi şehirdesin sevgilinde okuyor mu :)
bende istanbuldayımm avrupa yakasındaEvet ayni siniftayiz ayiptir soylemesi bir sene kalmista .İstanbuldayiz ben bi yakadaa o bi yakadaa
hoşbuldum mutlhatuncum senin bohçaların falan takibindeyim zatenbence bi tane büyük model seç canım...
kutu 9*9*4 olmalı canım 3 olursa kutunun kapagı kapanmaz şişe yüzünden kabarık durur..
gul suyu aldım canım gıda boyasıyla renklendirdim...
tabiki hoşgeldin aramıza :)
inşallah canım o gazi mah. öğretmen ben gitmek istemiyorum o yüzdenEn rahat nereyse orda yaşarsınz inşallah canım :)
Gazi mahallesi nere ve sen nerdesin kiinşallah canım o gazi mah. öğretmen ben gitmek istemiyorum o yüzden
istanbul sultangazi gazi mah canım hep olaylar oluyor ben bilecikteyim küçük bi şehir sakinGazi mahallesi nere ve sen nerdesin ki
aysira canım bakabilirsinNette bildiğiniz güzel gelinlik sitwsi var mı model bakacam da :)
Çok fazla canım evde kendin yaparsın bende öyle düşünüyorum. Hem emek verince daha kıymetli olur zevk alırsın hemde nerdeyse dışarda nişan için mekan parası o ne öylekızlar ben sevgilime hediyelik eşyalar gösterdim 1600 tl felan tutuyor.
o da ne gerek var , eksklerimizi alırız veya o parayla bir kısım borcu kapatırız dedi.
annemde gerek yok diyor. dağıtmasam mı bilemedim ama dağıtmak da istiyorum uygun bir şeyde bulamıyorumki
Nasıl bir şey yaptın canım anlamadım? Resmi var mı?Ya ben hala inanamıyorum hayal gibi geliyo :) ama yüzüğümü görünce mutlu oluyorum :) bende kahve kavanozu yapıp dağıttım 50 tane ve 50 60 liraya geldi bana toplamda :)
Çok fazla canım evde kendin yaparsın bende öyle düşünüyorum. Hem emek verince daha kıymetli olur zevk alırsın hemde nerdeyse dışarda nişan için mekan parası o ne öyle
Nasıl bir şey yaptın canım anlamadım? Resmi var mı?
Çok hoş hangi site canımKızlaaaar en sonunda cicilerimin siparişini vermiş bulunmaktayım. Bakın şunları sipariş ettim.
Eki Görüntüle 1267570 Eki Görüntüle 1267571 Eki Görüntüle 1267572 Eki Görüntüle 1267573 Eki Görüntüle 1267574 Eki Görüntüle 1267575 Eki Görüntüle 1267576
Çok hoş hangi site canım
bence bi tane büyük model seç canım...
kutu 9*9*4 olmalı canım 3 olursa kutunun kapagı kapanmaz şişe yüzünden kabarık durur..
gul suyu aldım canım gıda boyasıyla renklendirdim...
tabiki hoşgeldin aramıza :)
Selam evribadiNasılsınıızzzz??? Kuzucumla yine düğün mekanı araştırmasındaydıkk süper gidiyor Allahımmmm şu durumlara geldiğime inanamıyorum çokk şükürrr Daha tutmadan bu kadar mutluysam tuttuktan sonra uçarım heralde neyysseeee bugün anadolu yakasını bitirdik, beylerbeyinde bir yeri beğendik biraz tuzlu ama deniz kenarı (mekan içi süslemelerini masaları hiç beğenmedim ama yeri süper ) cuma günü kısmetse avrupa yakasına başlıcaz ki burda düşündüğümüz daha çok mekan var bakalım inşallah en yakın zamanda tutarız :) Bu arada kızlar çoğu yerde yerler baya baya kapılmış haberiniz ola :)
daha önce alışveriş yaptın mı o siteden canımaliexpress ten canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?