2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

dünyanın küçük olduğu yetmiyo sanal alem dahada küçük

Kuzum yorumunu filan herşeyi silip kapatmışşın merak etme seni rahatsız edecek yada reklam edecek değiliz. Kaç defa kullanmıyorum diye yalan söyledin biz iyi niyetle sorduk kullanıyorum ama vermek istemiyorum diyebilirdin biz herkeze öyle diyoruz tanımadıgımız.
Bu olayın ardındanda silmene birşeyleri gerek yoktu tekrar söylüyorum seni rahatsız edecek değilizzz keyfine bak

aileler anlaştı canım :)
bizde 1.5 yıl oldu nerdeyse şükür beraberiz iyi ki karşıma çıkmış
siz nasıl tanıştınız :)

Arkadaş vasıtasıyla tanıştık bende iyi ki tanımışım RABBIM onu benim karşıma çıkarmış diyorum iyiyim suana kadar hiçbir tartışmamız olmadı evlendikten sonra çalışmayı düşünüyor musun

düşünüyorum tabi ki çalışıcam o kadar yıl boşuna sürenmedim heralde okul sıralarında
bi mezun olsam hayırlısıyla
sen çalışcak mısın?

Çalışmayı sevmiyorum bide ileride çocuğum olurs a kim bakıcak mecbur işten ayrılmak zorunda kaplıcam o yüzden çalışmayı düşünmüyorum

çocuk olunca işler değişir tabi bende zaman ne gösterir bilmiyorum ama şu an bi hevesle çalışırım diyorum
benim oduna sorsak aman ne gerek var otur işte der hemen

çocuk olunca işler değişir tabi bende zaman ne gösterir bilmiyorum ama şu an bi hevesle çalışırım diyorum
benim oduna sorsak aman ne gerek var otur işte der hemen

Otur sende boşver çalışma :):) benim annem çalışıyordu çok zorluk çekti misafir agırlıyamıyodu ev işleri kalıyodu hep tabi ama memur olursan daha iyi olur

Otur sende boşver çalışma :):) benim annem çalışıyordu çok zorluk çekti misafir agırlıyamıyodu ev işleri kalıyodu hep tabi ama memur olursan daha iyi olur

hevesimi almadan vazgeçmem fizyoterapist olucam ben :)
belki sonra kendim bırakırım

Merhaba kizlar. 10gun sonra nisanim var fakat hala iyi bir kuaför bulamadim. Antalyada saci ve özellikle makyaji cok iyi yapan uygun fiyatta bi kuaför önerebilirmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…