2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hoşnutluğum canımı:)40 günlük bi ilişkim vardı 5temmuzda sözlendik 1 2aya kadarda nişanlancam ALLAHIN IZNIYLE :)senin ne zaman söz

aileler tanıştı canım...
bayramdan sonra söz diyorlar...
ama ben biraz düşününce kararımı değiştirdim...
okulumun son senesi bitirme tezim stajım filan var
okul biter bitmez düğün olcak inşallah
en azından sömestrda olsun diyorumm okulun ilk dönemini atlatmış olurum en azından söz nişan bir olur hemen düğün hazırlıkları başlar...
şimdi söz yaparsak ipler benim elimde olmayacak onun alieside zaten bu işleri uzatmayı sevmiyo ben baskı altında kalabilirim...

Hımmmm anladım hakkımızda hayırlısı canım :) ne kadar zamandır konuşup görüşüyosunuz aileler anlaştı mı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hımmmm anladım hakkımızda hayırlısı canım :) ne kadar zamandır konuşup görüşüyosunuz aileler anlaştı mı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aileler anlaştı canım :)
bizde 1.5 yıl oldu nerdeyse şükür beraberiz iyi ki karşıma çıkmış
siz nasıl tanıştınız :)

kızlar annemle anlaşamıyoruz ya:44:
şimdi benim seramik tencere takımım sos tencerem yumurta tavam var :)
krep tavası wok tavası küçük tencere seti düdüklü tencere alcam
ama bunlar anneme yetmiyo bide büyük takım alalım diyor bence gerek yok
2 kişi olcaz küçük tencerelerimiz yeter misafir gelincede seramikleri kullanırım yetmez mi annem evi tencereyle doldurmaya kararlı

Bizim de kısmetse Bayram' dan sonra düğün tarihimiz belli olacak. Nişanlımın abisi Şubat-Mart diyor biz de Mayıs diyoruz. Şubat, Marta yetişebilecek miyiz dedi nişanlım da, abisi bişey diyemedi haklı ama hem bayramdan sonra konuşulacak, hemde o kadar erken bir tarih olacak ayrıca da kış :/

Son düzenleme:

bu işlerde hep tarih sorun oluyor...
bende isteme sömestrda olsun söz nişan bir olur okul bitince düğünü yaparız dedim aileler tanıştı zaten bi problem çıkmadı hem sevgilimin ailesi hemde ben bu sürecin uzamasını istemiyoruz neler olur bilmiyorum tabi

Nişandan sonrası en büyük sıkıntıymış onu anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…