2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benimde 5 yıllık bi ilişkim var inşaallah ocak ayında söz yaza da düğün düşünüyoruz okulumun bitmesi beklendi duaya çok ihtiyacım var darısı bize olsun inşaallah

istanbuldayım canım malesef yardımcı olamıycam:26:
Benimde 5 yıllık bi ilişkim var inşaallah ocak ayında söz yaza da düğün düşünüyoruz okulumun bitmesi beklendi duaya çok ihtiyacım var darısı bize olsun inşaallah

hoşgeldin aramıza canım
bende son sınıfım ocak şubat gibi söz nişan yazada düğün düşünüyoruz inşallah
tabi bu kısa sürede hazırlıklar nasıl yetişir onuda bilmiyorum

kızlar benm nişanım olacak daha..allahın izniıyle seneye ağustos sonuda düğün düşnüüyoruz..
şuann nişan hazırlıkları içresindeyim evde olacak ama insn yine hersey istediği gibi olsun içine sinsin istiyor

sende hoşgeldin canım aramıza
eee nişan ne zaman hazırlıklar ne alemdee anlatsana birazcık

sende hoşgeldin canım aramıza
eee nişan ne zaman hazırlıklar ne alemdee anlatsana birazcık

Valla gelenlere hediye yaptim.minik kolonya siseleri :) pembe tonlarinda olduğu icin, icine gülsuyu koycam. Seker hamurundan kurabiyeler yapcam ikramlik.Nişan alışverişine ayin 15inden snra cikcaz :) bende bana alinacaklari netten arastiroyorum :) sen nişanlı misin neler yaparsin anlatsana

ben nişanlı yada sözlü değilim canım
bu yıl okulm bitiyor yıl içinde söz nişan sene sonunda da düğün düşünüyoruz :)
aillerimzde tanıştı:)
söz hazırlıkları yapıyorum bende küçük yastıklar yaptım mantar tıpalı şişelere renkli kumlar koydum :) sabun süsledim havlu süsledim havlu ve sabunlar için keseler diktirdim :)
yavaş yavaş yavaş hazırlanıyorum bende gül suyu fikri güzelmiş belki bende şişelere koyarım

Sende baya hazırlıklar içersindesin..e söz icin bu kadar hazırlık yapiosun nişana ne yapacaksin cnm :/ kendi kendine çıtayı yukseltion bak :) sen ufaksin sanırım bnden.ne okuosun hayirlisi olsn insallah :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Artk nişandan snra burdan paylasirim yaptiklarimi :) siselerim tam bitmedi. Kurdelelarin ortasina kalpli inci gelcek bide icine gülsuyu konulunca daha bi belli edecek kendini

Eklentiler

• $1406464613301.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 44

farkındayım ama inan kendini durduramıyorum belki söz nişan bir olur benim için büyük şans olur
nişanda kar küreleri dagıtmayı planlıyorum:)
21 yaşındayım ben fizyoterapi ve rehabilitasyon okuyorum :)
sen kaç yaşındasın canım ne iş yapıyorsun

Canım ben Antalya da yaşıyorum ve güllük te prenses kuaför var lc waikiki ye sırtını verince sağdaki ilk arada. Orda aslan diye bi çocuk var. Herşeyi çok güzel yapıyo bi uğra istersen

Telden girmeye basladim tam anlamıyorum yazdıklarım geliyormu gelmiyor mu :)) ben 26 yasindayim okul oncesi ogretmeniyimm cnm.. bnce sen soz ve nisani birarada cikart o kdr zahmete giriosun bak insanlarda yoldan gelecek. Bir kerede cikart aradan. Bizde isteme nişan bir yapcaz... bide sen bohcayida hazirlamossin. Ben onlar getrdiktwn snra hazirlicam. Iadei ziyaret seklinde kurban bayraminda goturcem :))

Kızlar ben geldim aranıza 25 nisan allahım izin verirse evliyiz.23 nisan haftasına getirdik bayramdan dolayı tatil olur diye.umarım her şey planladığımız gibi gider

umarim siteye uye olan hollanda dan yasayan birileri olur..yurtdisinda yasamak gercekten zor..ara ara bende bu duygulari yasiyorum ama ben kendimi oyaliyorum buranin kendi halkindan arkadaslarim var..zaten baska turlu olsa kafayi yerdim bende

Biliyorum o kuafore ama.hic gitmemiştim. Tamam bir oraya bakyim. Teşekkür ederim

Biliyorum canım orayi ama hic gitmemistim. Bir bakayim orayada. Teşekkür ederim :)

geliyor canım yazdıkların sorun yok :)
bencede ikisi bir arada güzel olur ama aileler ne diycek o da önemli:)
bohça hazır ama hemen verilmiycek canım :)
kayınpeder ve kayınvalide bohçası hazır bi kaç eksikleri var alıncak :)
sevgilim içinde mecbur detaylı bi alışveriş şart :)
ama geldiklerinde vermiycez önce onlar getircek benim bohçamı sonra biz onlara gidicez

Kızlar ben geldim aranıza 25 nisan allahım izin verirse evliyiz.23 nisan haftasına getirdik bayramdan dolayı tatil olur diye.umarım her şey planladığımız gibi gider

sende hoşgeldin canım aramıza birazcık kendinden bahsetsene

Biliyorum canım orayi ama hic gitmemistim. Bir bakayim orayada. Teşekkür ederim :)

Rica ederim canım haber ver gidince memnun kaldın mı kalmadın mı diye :) aslan yok mu de çağırırlar diğerleri de iyi ama ben hep saçımı ona kestirip yaptiriyorum hiç kisaltmiyo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…